یه پست بود که از صفر رفتن سرباری رو نوشته بود کسی نمیدونه کجاست؟؟مثلا نوشته بود دفترچه بگیریم
کارت بانک بگیریم(کدوم بانک؟):n11:
Printable View
یه پست بود که از صفر رفتن سرباری رو نوشته بود کسی نمیدونه کجاست؟؟مثلا نوشته بود دفترچه بگیریم
کارت بانک بگیریم(کدوم بانک؟):n11:
به چه پزشکی باید مراجعه کنیم ؟؟ پزشک معتمد نیروهای مسلح یا عادی ؟نقل قول:
پزشک عادی.....فقط قبل از ویزیت گرفتن بگید که برای اینکار میخواید برید...اخه من ویزیت گرفتم ( دکتر عمومی ) بعد منشی دفترچه رو دید دستم..گفت برا خدمت میخوای ؟؟ گفتم اره...قبضو ازم گرفتنقل قول:
گفت اون فرق میکنه....یه دکتر دیگه نوشت.
دوستان کسی جیران بلاغ(لشکر 81 کرمانشاه) خدمت کرده؟
چطوره و نحوه برخودشون با نصف دوره ها چطوریه؟
کامل تر نبود؟نقل قول:
سلام هم رزم! :دینقل قول:
آره. میرید لشکر معرفی میکنید خودتون رو و معمولا همون روز هم تقسیم میشید.
در مورد مازندران معمولا در اولویت اول بند پ هستند در مرحله بعدی امریه هایی که با دیدار با امیر صادر میشه. ساری هم که اصلا نیرو نمیگیره مگر با نظر مستقیم امیر لشکر(یا جانشینش) چون امریه های بعدیتون رو یکی از این دو امضا میکنند.
اگه بتونی دوآب هم بیوفتی خوبه. ۱ ماه کسری هم بهت تعلق میگیره به خاطر شرایط آب و هواش.
مرحله بعدیش اینه که چون متاهل هستی و راهت هم دوره تو همون گرگان نگرت دارند ولی ۳شنبه خروجت کنند. چون ۵شنبه و جمعه که تعطیل هست.
سلام . ممنون از راهنماییت . تو هم مثله من ورودی جدید هستی؟ یا ورودی قدیم؟نقل قول:
من می خوام ساری بافتم بنا به دلایل کاری. باید برم امیرو ببینم؟ میشه همینجوری برم امیر یا جانشین و ببینم؟
نبودددددددددددد ۲ ماه دیگه! :دینقل قول:
سعی کن همون موقع که امریه ها دارند تایید میشند تو رکن ۱ چک و چونه بزنی باهاشون. بعدش برای امضا امربه میرید پیش امیر. اونجا وقت صحبت کردن نمیدن معمولا. اگه نتونستی کاری کنی باید بعد تقسیمت تو زمان ملاقات بری پیشش مشکلتون بگی.
سلام
آقا من میخوام برای عقیدتی سیاسی کل نیرو زمینی ارتش که شنیدم تو لویزان تهران هست پذیرش بگیرم
کسی میدونه اسم دقیقش چیه؟ تو درخواست پذیرشم اسمش چی بنویسم؟
lمن افتادم اداری پرسنلی.چه جور جاییه؟میتونم با خودم موبایل بیارم؟پارکینگ واسه ماشین شخصی داره؟:n13:نقل قول:
اغا پایان دوره ماهم تموم شد :n03:و فردا صبح میریم مرکز اموزشی تا حکم ها مونو بدن ببینیم کجا افتادیم و از اونجا راهی بشیم
ولیعصر تبریز
خدا به خیر کنه یگان جای خوبی بیفتیم:n16:
منظورت رسته هست؟نقل قول:
بستگی داره مرحله تقسیم اصلیت کجا بیوفتی. رکن ها - بازرسی - آماد و ... . لشکر رو میگی؟ موبایل تا ۱ ماه اول نبر تا با دژبان ها و شرایط آشنا شی و ... . دقیق نمیدونم چون خودم همون روز تقسیم شدم لشکر نموندم! :دی
دوستان من افتادم مرکز فرماندهی ساختمان و تاسیسات نیروی زمینی ارتش رسته: اداری و پرسنلی
کسی میدونه چه جور جاییه؟ اونجا بازم تقسیم میشیم یا همونجا خدمت می کنیم؟
دوستان اگر می دونن لطفا راهنمایی کنن:n16:
با سلام
کسی که دیپلمش فنی و حرفه اییه و مدرک کاردانی ناپیوسته داره و سربازی هم نرفته میتونه کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد ثبت نام کنه و ادامه تحصیل بده> ؟
اگر نه چرا>؟ راه حلی هست که بشه ثبت نام کرد آخه اصلا از مدرک کارشناسی ناپیوسته خوشم نمییاد(تکنولوژی)!
با فرستادن دفترچه و داشتن کارت سبز بدون غیبت هم نمیشه کاریکرد؟
ممنون:n16:
اطلاعاتتون رو share کنید :n02:
نقل قول:
سلام دوستان من یگانم افتاده مرکز اموزش پشتیبانی شهید امانی...رسته اداری...لطفا هر اطلاعاتی از اونجا دارین بگین...اینکه چطور جاییه و اینک روز برگیم یا نه؟ ممنون
سلام
خدمت شد 24 ماه یا نه؟
پ.ن
نبود 10 روز دیگر :دی
نه اقا 24 ماه کجا بود کماکان 21 ماههنقل قول:
کسری اوردی ؟؟:n04:
الان تو یگان میگن 92 شدن 24 ماه...نقل قول:
-----
بلی 9 ماه جبهه 3 ماه بسیج :دی
بچه ها من قرار یکشنبه خودم رو به یگان مربوطه معرفی کنم
درجه ام رو خودم بزنم برم پادگان؟ رسته امور کامپیوتری هستش، رسته کامپیوتر رو بجای رسته پیاده بزنم؟ با خودم یادگار آموزشی اعم از پتو و ملافه ها رو ببرم یا اونجا دوباره میدن؟
یکی جواب بده...:n27:نقل قول:
دوست من موارد تحصیلی رو در تاپیک زیر پیگیری کنید بهتر و زود تر به نتیجه میرسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارم و رسته رو به طور کامل بزنید .شما در امریه تون کامپیوتر خورده و حق تعویض رسته را ندارید.اگر به غیر از شهر خوردتان خدمت می کنید پتو و ملحفه آموزشی را ببرید.نقل قول:
رسته ی من اداری پرسنلیه . رسته ی اداری پرسنلی چه شکلیه؟ باید بزنیم بعد بریم؟
باید برم تیپ 230 پیاده شهید سرلشگر اسدالله معاجی- آ ج - گرگان.
کسی میدونه کجاست؟ چه جور جاییه؟ همون جا میمونم یا دوباره تقسیم میکنن . من متاهلم و چالوس زندگی میکنم و شهر نزدیک به ما ساری هست.
میشه شب برم یگان بمونم تا صبح که خودم و معرفی کنم؟
می خوام دفترچه بفرستم 3- 4 روز دیگه چجوری باید شروع کنم؟
یه سوال میپرسم نزنیدم تورو خدا
1-بابام 21 ماه جبهه داره الان که نباید کاری کنم؟
2-اصلا کم میکنن؟چقدر؟
3-بایدکی اقدام کنم؟
خدای میترسم بگن بهم که دیر اومدی برای کسری و بپرهههههههههه
اه آدم چ حس بدی داره دم اعزام:n14:
شبیه رسته پیاده هست ، یه قلم و یه پر دارهنقل قول:
رسته ی من اداری پرسنلیه . رسته ی اداری پرسنلی چه شکلیه؟ باید بزنیم بعد بریم؟
بهتره رسته و آرم و علائم رو کامل بزنید برید ، اینطوری دید بهتری دارن بهتون
لطفا یه نفر، در مورد آموزشی معافیتی های هم توضیح بده...
به چه صورته و ... ؟
سلام من یگان خدمتیم افتاده گروه پهپاد -اج- تهران پرندک...رسته خدمات---- آهنگری و جوشکاری......کسی میدونه کجاست؟اصن چطور جایی هستش؟نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
بالاخره نتايج ارشد اومد و من قبول شدم
سوال اينجاس من فارغ التحصيل 31 شهريور پارسالم و 19 شهريور امسال بايد ثبت نام كنم
با توجه به اين كه هنوز از مهلت يك ساله من تا پايان شهريور امسال زمان باقيه ايا بايد دفترچه پست كنم يا روز ثبت نام مستقيما برم دانشگاه ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز پرندک پایین تر از رباط کریم هست . لشکر 23 و 33 و منازل سازمانی اطراف یگان خذمتی شما هستننقل قول:
برای رسیدن به اونجا یا باید برید رباط کریم و ماشینای 33 رو سوار بشید(4راه مصلی) یا از شهریار برید البته از تهران هم مستقیم به اونجا میرن از آزادی یا رجایی (بیشتر رجایی)
من خونم سه راه افسریه هستش....میشه بگی چطور برم از اینجا؟میدونی گروه پهباد چیه؟چیکار میکنم اونجا؟روز برگم؟نقل قول:
سلام دوست عزیز. من که تو آموزشی بودم. تو پهپاده ولی قسمت پهپاد نیست. پهپاد همون جاست. باید بری شهریار یا رباط بعد بری پهپاد.نقل قول:
تو بیابونه دیگه.
از 3را افسریه کادریا هستن ولی اونجا فکر نکنم گیرتون بیاد،کادریا از افسریه زیاد میرن سمت پرندک و همونان که رجایی سوار میکنننقل قول:
پهپاد همون بحث هواپیماهای بدون سرنشینه . شما تو جوشکاریو این فکر نکنم کار خاصی داشته باشید و روزبرگ هم هستید اما اگر ماشین نداشته باشی کلا ارزش نداره تا تهران 2 ,3 ساعتی علاف میشید
رجایی کجاست؟با اتوبوسهای پرند میشه رفت اونجا؟ماشین دارم میزارن ببرم؟پارکینگ داره یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
چي شد پس كسي نبود جواب منو بده
همون 3 را افسریه سوار بشید (آزادگان) رجایی پیادتون میکنننقل قول:
اتوبوسای پرندو نمیدونم ولی پرند با پرندک فرق میکنه .
پارکینگ بیرون داره (2 تا) ، داخل هم داره ماشین هم اکثرا میارن مشکلی نداره اگرم بفهمن ماشین داری که آویزونم ممکنه بشن!
سربازی هم بد بختیه ها گیر افتادم دزفول تو اوج گرما تابستون الانم یه ماه مرخصی گرفتم برای شرایط اب و هوا:n10:
با سلام و خسته نباشید
من پدرم 24 ماه و 25 روز جبهه داره با 5 درصد جانبازی
میخواستم ببینم میتونم واسه معافی اقدام کنم
یه سریا میرن سربازی میان میگن آقا خیلی حال داد هر کار دوست داشتیم میکردیم یکی از بهترین دوران زندگیته نری از دستت رفته و ... یه سریا میرن سربازی میان میگن آقا مزخرفترین دوره ی زندگیته خدا نصیبت نکنه از جهنم بدتره ...
قضیش چیه ؟:n02:آخر سر کدوم گروه از دوستان دارن خالی میبندن کیا راست میگن؟:n02: