دو تا گزینه تو پنل اضافه شده یکی درخواست اکانت voip یکی هم فعال سازی استفاده رایگان سایت های دانشگاهی
کسی میدونه واسه چی هستن ؟
Printable View
دو تا گزینه تو پنل اضافه شده یکی درخواست اکانت voip یکی هم فعال سازی استفاده رایگان سایت های دانشگاهی
کسی میدونه واسه چی هستن ؟
voip که تلفن روی خط اینترنت هست، هر جایی که نیاز به تلفن آی پی داشته باشه میتونه سرویسش رو دریافت کنن (گوشی های مکالمه تصویری رو میتونید به همین مودم معمولی وصل کنید و بصورت کنفرانسی مکالمه کنید) البته بیشتر سازمان ها استفاده میکنن.
محصل ها بخاطر تعطیل شدن دانشگاه ها و جاهای دیگه ترافیک خیلی زیادی صرف کلاس های آنلاینشون میشه، اعلام که بکنن، ترافیک کلاسهاشون رو براشون رایگان میکنن که کمک بشه بهشون. (معلم ها، استادها، دانش آموزان و دانشجویان)
سرویس جشنواره بهاری با 90 درصد شبانه رایگان گرفته ام، الان ریز مصرف را نگاه می کردم، ظاهرا ترافیک شبانه و داخلی را درست حساب کرده ولی در قسمت حجم باقیمانده همه ترافیک را خارجی و روزانه حساب کرده و از حجمم کم کرده.
بعد از شکایت، امروز مشکل را حل کردند و الان حجم باقیمانده را درست نشان می دهد.نقل قول:
یعنی اون قسمت حجم محاسبه شده رو اشتباه میزد ؟نقل قول:
از مشترکین قدیمی کسی تونسته سرویس های مشترکین جدید رو بخره ؟
حجم محاسبه شده را درست می زد ولی حجم باقیمانده را کمتر می زد. یعنی باید برابر بود با کل حجم دوره منهای حجم محاسبه شده از تاریخ شروع سرویس تا امروز، ولی کمتر نشان می داد. احتمالا از باگهای پنل جدید بود.نقل قول:
بدون جمع آوری فکر نمی کنم ممکن باشد، چون سرویسهای مشترکین جدید تقریبا 3 برابر ارزانتر از سرویسهای تمدیدی هستند.نقل قول:
آشغاله
آشغال
4 ساله دارم هرسال بدتر از پارسال
6 ما پیش تمدید کردم
سویس قبلی ماهی 10 گیگ بود تا 28 برج تموم میشد
این ماهی 40 گیگه 25 تموم میشه
ریز مصرف و نشون نمیده
اصلا معلوم نیس چه غلطی میکنه
دائمم قطعی و افت سرعت داره
این با دیگه جمع میکنم با اون پنل مسخرشون
من کرجم
اصلا یعنی چی پنل ها استانیه
چرا باید پنل استانها فرق داشته باشه:grrr::grrr::grrr:
یک مسئله خیلی مهم موقع خرید سرویس از صبانت که باید بهش دقت بشه این هست که اگه سرویس بیشتر از یک ماه ازشون بخرید.
حجم ترافیکتون رو تقسیم به مدت میکنن، یعنی مثلا اگه 3 ماهه 240 گیگ داشته باشید، ماهانه 80 گیگ بیشتر بهتون اختصاص نمیدن و اگه ماه اول 80 گیگ مصرف بشه، اینترنت قطع میشه تا ماه بعد اینترنت ندارید، مگه اینکه برید حجم ترافیک اضافه بخرید.
وقتی ترافیک بدون زمان میخرید، بعد از تمام شدن هر ماه، اون ترافیک شروع به مصرف میشه، اگه تا اول ماه بعد ترافیک اضافه خریده شده تموم نشه، ماه بعد که شروع بشه، ترافیک خریده شده ذخیره میشه و باز ترافیک ماه بعد که زمان دار هست شروع به استفاده میشه، در ماه دوم هم اگه در آخرش ترافیک کم بیاد، ترافیک اون بسته ای ترافیک مازاد بوده و خریده بودین شروع به استفاده میشه.
این تفاوت مهمی هست بنظرم نسبت به آی اس پی های دیگه در زمان خرید سرویس های بیشتر از یک ماه از این ISP
چون سرعت خط رو هم کامل تامین میکنن، احتمال اینکه ترافیکتون زودتر تموم شه خیلی زیاده و باید کنترل دقیقی روی ترافیک مصرفی داشته باشید، مثلا یک روتر میکروتیک برای کنترل ترافیک باید بگذارید سر راه مودم.
در غیر اینصورت احتمالا ترافیک زیادی مصرف خواهید کرد و قطعا بهتون هزینه پیشبینی نشده تحمیل میکنه این مسئله.
من سرویس یکساله جشنواره خریدم، چند بار هم پرسیدم گفتند می توانی همه حجم را یک روزه مصرف کنی، در پنل هم همه حجم را یکجا نشان می دهد. اگر اینطور نباشد می شود شکایت کرد چون هیچ جا به این مورد اشاره نکرده و چنین سرویسی به هیچ وجه ارزش خرید ندارد. های وب هم ترافیک هر ماه را جدا حساب می کند ولی در مشخصات سرویس به این مورد اشاره کرده و حجمهایش آنقدر بالاست که به سختی زودتر تمام می شود.نقل قول:
کسی مشکل نویز نداره صبانت 2 روزیه اذیت میکنه
با صبانت رو اینستاگرام مشکل ندارید؟راحت پیجها و تصاویر باز میشن؟پیشگامان که انگار اینستاگرام رو فیلتر کرده به زور دوتا عکس باز می کنم
دو سه روز مشکل داشت ولی الان درست شده و مشکلی نداره ( صبانت)نقل قول:
دوستان کسی مشکل وصل شدن به سرورهای اپن.و.ی.پی.ان نداره!؟ من اکانت پولی خریدم با اینترنت های دیگه مثل آب خوردن وصل میشه ولی با صبانت به هیچ سروریش وصل نمیشه! زنگ زدم پشتیبانی میگه راه داره که مشکلت حل کنیم ولی نمیتونیم پشت تلفن بگیم :| بنظرتون چیکار کنم؟ dns جواب میده!؟ مال گوگل تست کردم بازم کانکت نشد
خیر هیچ مشکلی وجود نداره، انواع اوپن وی پی ان پولی هم متصل میشهنقل قول:
تنها مسئله ای که هست اینه که اگه از ویندوز استفاده میکنید، حتما فراموش نکنید که آدرس دی ان اس سرور خودتون رو از حالت خودکار (که مودم رو انتخاب میکنه) بردارید و آدرس گوگل یا کلودفلر بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن چون یک وی پی ان رو خریدین هیچ دلیلی بر این نیست که کار کنه و یا خوب باشه، شما باید ببینید که اون رو از کجا دریافت کردین، ایا از سرورهای بزرگ و جهانی مثل تورگارد، اکسپرس یا استرانگ گرفته اید یا از گروه های ایرانی که با سرورهای کوچک خودشون مشغول فروش وی پی ان هستند ....
برای منم جالبه چون با یک سرور شخصی اوکی م و راحت اپن وی ان باز میشهنقل قول:
ولی یه اکانت خریدم از همین ایرانی ها اپن وی پی ان اون اصلا باز نمیشه در حالیکه همون با همراه اول راحت کانکت میشه
ممنون میشم دوستانی که صبانت دارن راجب جشنواره و کیفیتش نظر بدن :)
سلامنقل قول:
بنده میخوام سرویس یکساله خریداری کنم، اما از کیفیتش مطمئن نیستم، وضعیت سرویس شما خوبه؟
وضعیت صبانت چطوریه الان ؟ :n13: ، ریسکه یکساله بخرم بعد آش کشک خاله میشه .
کسی از وضعیت اصفهان خبر داره ؟
.
من فعلا راضی هستم ولی در مورد مرکز مخابراتی شما نظری ندارم، در سایت نت سنج پلاس وضعیت اینترنت شرکتها در استانها را می توانید ببینید، شاید کمکتان کند.نقل قول:
سرعت حداکثری رو با توجه به کیفیت خط ارائه میدن؟ من از پیشگامان نت 8 مگ دارم و با اینکه کشش خطم تا 8 مگ هست ولی سرعت روی 4 مگ محدود کردن :whistle:نقل قول:
قبل از خرید سرویس امکان چک کردن کیفیت خط رو دارن؟ :worried:
و یه سوال دیگه هم که داشتم راجب پشتیبانیش هست، هر چی به 1524 زنگ میزنم فایده نداره، یا میگه در شبکه موجود نیست یا ...! شماره پشتیبانی دیگه ای ندارن؟
با این شماره تماس بگیرید 02183853نقل قول:
سرعت خط تا 24 مگ باز است، مودمتان هر چقدر بتواند می گیرد، قبل از خرید فکر نمی کنم امکان چک کردن باشد ولی اگر قبلا روی خطتان سرویس داشتید کشش خط مشابه خواهد بود. در مورد 1524 اولش 021 را شمارهگیری کنید یا از سایتش شماره نماینده استانتان را پیدا کنید و زنگ بزنید.نقل قول:
درودنقل قول:
قیمت های جشنواره تابستانی برای مشترکین جدید هست ؟؟
فعلا که راضی هستم تا ببینم در آینده چطوری میشه :santa:
الان شما صبانت داری یا پیشگامان؟نقل قول:
از کدوم راضی هستید؟
شیراز هستمنقل قول:
تا ماه قبل از پیشگامان اینترنت داشتم، که با توجه به اینکه کشش خطم 8 مگ بود روی 4 مگ محدود کرده بودن! :thumbsdow (به جز این مورد عیب دیگه ای نداشت)
در حال حاضر هم از صبانت سرویس جشنواره گرفتم، سرعتش با توجه به کیفیت خط عالیه، اما باید دید در بلند مدت وضعیت چطوری خواهد بود. (اگر حجم دزدی نداشته باشه خوبه)
پینگ؟ پکت لاس؟ قطع و وصلی؟نقل قول:
تک کانکشنتون چه قدره؟نقل قول:
تک کانکشن خارجنقل قول:
تک کانکشن داخل
مولتی داخلنقل قول:
مولتی خارج
پکت لاس نداره، قطعی هم تا الان نداشته
برای مشترکین جدید است ولی اگر خط تلفن دیگری داشته باشید یا یک بار جمع آوری و دوباره ثبتنام کنید فکر می کنم مشترک جدید محسوب شوید.نقل قول:
تا الان که صبا رو تست کردم در کل از سرعتش راضی هستم. (بعضی وقتا نوسان داره ولی آزار دهنده نبوده) :thumbsup:
داخلی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
خارجی
مولتی کانکشن:
تک کانکشن:
نقل قول:
پینگش خیلی بالاست... پروفایل گیم روشنه؟
برای روشن کردن پروفایل چیزی بهشون نگفتم، از کجا میشه چک کرد؟ :rolleye:نقل قول:
از تو کنسول مودم ...interleaver depth رو 1 زده باشه یعنی مود گیمینگ فعالهنقل قول:
مودمم tp-link هست، چنین گزینه ای رو توش پیدا نکردم :mellow:نقل قول:
داخل مودم اگر fast path نوشته شده باشه در قسمت path mode که پروفایل گیم هستنقل قول:
این مورد هم پیدا نکردم :D :hmm:نقل قول: