من 2 گیگمو گرفتم!!!!
:31:
Printable View
من 2 گیگمو گرفتم!!!!
:31:
آقا من بهشون ایمیل زدم برای قیمت های جدید این پاسخ رو داده:
با سلام
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند، طرح برای مشترکین عزیز قدیمی از مرداد گذاشته می شود و این طرح گذاشته شده در سایت فقط برای کاربران جدید می باشد.
ضمنا به اطلاع می رساند در هفته ی یک گیگ ترافیک رایگان به شما کاربران عزیز به صورت رایگان داده خواهد شد.
باتشکر
واحد صدای مشتری
2 گیگم رو گرفتم
2g اضافه شده!
برو
من الان 128 12g سه ماهه بستم الان با این هدیه 5g برام مونده و 70 روز
میتونم تغییرش بدم به یکی از سرویس های نامحدود؟ چطوری؟
نقل قول:
یعنی میخوان هرهفته یک گیگ رایکان به همه بدن :18:یا نه همون طرح عید تا عید رو گفته؟؟؟
من که حجم اضافی رو نگرفتم
البته فکر کنم به خاطر این باشه که حجم موقت رو دارم استفاده میکنم
منم هنوز ترافیک هدیه رو نگرفتم.
بعد میخواستم بپرسم این قضیه دانلود شبانه چطوریاست واسه بعضی ها خیلی بالاست ولی واسه ما بیچاره خیلی پائینه من سرعت 256 دارم در روز سرعتم نهایتش به 120 میرسه و شب هم روی 10 کیلو میمونه وبالاتر نمیره.
منم 2 گیگم رو گرفتم :27::31:
2 گیگ رو دادن
2 گیگ هم به من دادن :)
دوستان چقدر از حجم به دوره بعد منتقل میشه ؟ 1 گیگ ؟
این هدیه ها حسابشون جداست یا در کل یک گیگ منتقل میشه ؟
من یه حدسی دارم اما نمی دونم چقدر درسته اونایی که فنی هستن تصحیح کنن. ببین توی هر مرکز مخابراتی یه دستگاهی هست به نام dslam که تجهیزات اینترنت ای دی اس ال تمام خطوط مشترکین به این دستگاه وصل میشه و این دستگاه از طریق یک کابل اینترنت رو می گیره و بین مشترکین توزیع می کنه و اگر حجم تقاضای اینترنت بالا بره اما ظرفیت این خط بالا نره سرعتها کاهش پیدا می کنه. برای مثال توی مرکز ما احتمالا تقاضای اینترنت بین یک تا شش کمتر هست و لذا دانلود من بیشتر از شماست مثلا. من خودم خیلی اهل دانلود شبانه نیستم اما توی این هفته یه بار 2 گیگ یه بار 1.8 و یه بار 1.5 گیگ گرفتمنقل قول:
هدیه حسابش جداست و به دوره بعد منتقلمیشه همشنقل قول:
این تست سرعت امضاءت مال کجاست؟
تست سرعت دانشگامهنقل قول:
ظاهرا از طرح تابستانی منصرف شدن دیگه خبری ازش توی سایت پارس انلاین نیست شاید تقاضا زیاد بوده
برا منم دو قیق اضافه شده...ولی بازم تو روحشون:31:
2 گیگ مارو هم دادن .
دو گیگ منم داده شد.دوستانی که هنوز نگرفتم کافیه تو قسمت شکایات اعلام کنند فورا جواب میدخ، واسه من که داد.نقل قول:
ضمنا بهتره همگی بریم تو پارس آنلاین قسمت شکایات بخواهیم که طرح تشویقی تابستون رو برای همه اعمال کنند.به نظر من اگه تقاضا بره بالا زود جواب میده.
خداییش تو این یک ماه که من پارس گرفتم، مرکز پشتیبانی خیلی عالی بوده و همین جا از همشون تشکر میکنم.مخصوصا این دو گیگ هدیه که خیلی کار منو رواج داد
سلام.
یکی از دوستان من تهران منطقه انقلاب توحید می خواهد اینترنت بگیره، به نظرتون بهترین شرکت که هم مقرون به صرفه باشه و هم سرعتس خوب کدومه؟لطفا کسایی که تجربه دارن بگن،
سلام دوست عزیز،حدست کاملا غلطهنقل قول:
چون دقیقا از ساعت یک به بعد سرعت پایین میاد و دقیقا از شش به بعد سرعت بالا میره
من اوایل که سرویس گرفته بودم شبا بالای 3 الی 4 گیگ با سرعت 256 دانلود داشتم(تو همین تایپیک عکسشو گذاشتم) ولی بعد از مدتی سرعت شبانم به کمتر از 20 کیلوبایت رسید یعنی تو فاصله زمانی یک هفته اینقدر دانلود شبانه بچه ها بالا رفته بود؟!من که بعید میدونم
اینطور که ما فهمیدیم سرعت شبانه رو خودشون محدود میکنن ودر این میان یه عده افرادی هم هستند که محدودیت براشون اعمال نمیشه و این قضیه کاملا شانسیه همونطور که من اوایل شبا با سرعت روزانه دانلود میکردم(خوش به حال اونایی که با سرعت روزانه تو شبا دانلود میکنن)کاملا شانسیه
سلام دادانقل قول:
تموم جوابهایی که دوستان بهت دادن غلطه،چون این مشکل از سرور پارس آنلاینه که بعضی وقت ها حجم ارسال و دریافت رو برعکس میزنه ولی مجموع حجم استفاده شده همونه
برای من هم چند بار این اتفاق افتاده که جای ارسال و دریافت رو برعکس ثبت کرده ولی بعد از دو سه روز حجم درست رو دوباره مینویسه
همین الان برو چک کن ببین جاشون درست نشد؟
حالا شایدم خیلی شانسی نباشه، شاید مانیتورینگ می کنند پر مصرف ها رو محدود می کنند(مخصوصا اگه چند شب پشت سر هم یه میزان مشخص زیاد دانلود کنید)، خیلی از شرکت ها (از جمله شاتل) این سیستم رو دارند و هزاران شاید دیگه که معلوم نیست کدوم درسته.نقل قول:
بحث من اینه که اونایی که به خاطر شبانه پارس گرفتن و بعد شبا دارن با 10 20 میگیرن چرا تمدید می کنن اصلا برن فسخ کنند از یه جای دیگه بگیرن!!!
نقل قول:
همین الان چک کردم ، همون قبلیست :
ترافیک دریافتی رایگان مگا بایت
ترافیک دریافتی مگا بایت ترافیک ارسالی رایگان مگا بایت ترافیک ارسالی مگا بایت زمان استفاده دقیقه زمان تاریخ 518.01 0.6 41.28 0.22 523 10:49:59 1391/04/01 46.24 0 6.36 0 59 02:07:38 1391/04/01 19.58 10.08 3.98 44.47 389 01:08:55 1391/04/01 0 6.84 0 26.6 285 18:40:37 1391/03/31 0 4.75 0 30.83 154 13:55:57 1391/03/31 1096.83 61.82 76.66 280.65 2327 00:58:30 1391/03/31
در ضمن جواب بقیه دوستان درست بود ، دیشب که دانلود میکردم مودم رو ریست کردم ، کانتر نرم افزار BWMeter رو هم صفر کردم . صبج نتیجه هاشونو مقایسه کردم . تقریبا برابرن .
=======================================
الان برای دانلود 500 مگ ، 50 تا ارسال ، طبیعیه ؟ ( فقط با آی دی ام داشت دانلود میکرد )
واقعا واسم جالبه ، توی 4 تا رکورد پایینی ، نسبت ارسال و دریافت اصلا منطقی نیست . 4.75 دانلود ، 30.83 ارسال :))
بچه ها ممنون از توضیحاتتون.ولی من یه شکایت هم از ارائه دهنده اینترنت شهرمون توی پارس انلاین کردم به نظرتون رسیدگی میشه؟!
به دوستام هم گفتم شکایتشون رو بفرستن.
در ضمن 2 گیگ هدیه رو هم گرفتم :)
به این میگن حجم خوری در حد تیم ملی اسپانیا:دی
حالا برا شما خوبه برای من یه بار 5 دقیقه که اومدمبه فروم بیام 56 مگ ارسال زد:24:
اخه یکی نیست بگه اخه ما یه روز کامل کار کنیم 56 مگ ارسال داریم
یه پیغام برای پارس:به روح اعتقاد داری سرویس دهنده ی عزیز؟:دی
یادم رفت بگم از سرعت پایین دانلود شبانه شکایت کردم.
فک کنم عمه هم نداره یا دوسش نداره ، این پارس انلاین که با خیال راحت این کارارو میکنه :Dنقل قول:
عزیزان شبانه بعضیارو با نرم افزار سرعتشونو میارن پایین این که خیلی تابلو هست.دقیقا واسه من تا قبل از ساعت 1 سرعت دانلودم بالاست دقیقا ساعت 1 که میشه یدفه سرعت افت شدید میکنه تا ساعت 6.از شش دقیقا سرعتم میره بالا.این خیلی تابلو هست
دوستان ping همه بالا رفته؟ سرعت از ساعت 1 تا 5:30 تقریبا 30 40 کیلوبایت میشه 5:30 تا 5:45 میرسه به 100 کیلوبایت از 5:45 تا 6 عادی میشه برا من!
دوستان کسی میدونه نامحدود پارس آنلاین 256 Kbps چقدر میشه سرعت دانلودش؟
بره تو پارس آنلاین گیر کنه درم نیاد...اگرم خواست در بیاد از تو چشم دهنش دراد:31:
دوستان من یه موردی برام پیش اومده
دیروز لیتل مور زدم که 5 روز و 2 گیگ اضافه کرد برام
بعدش 2 گیگ هدیه اعیاد اضافه شده که رفته رو همون تعرفه قبلیم
الان شده 4 گیگ باقی مونده با 4 روز
الان رفتم یه 256 3 ماهه تمدید کردم رفته تو رزور قرار گرفته و لیتل مور هم کنسل نشده
این چطوریه حالا 4 روز باید بگذره تا برم رو قرار داد جدید؟ اون 2 گیگ چی منتقل میشه یا نه؟ یعنی اول 2 گیگ هدیه مصرف میشه یا 2 گیگ لیتل مور؟
یکی من رو روشن کنه لطفا.
تمام ججم باقی موندت رو مصرف کردی کردی اگر مصرف نکنی میسوزه(تو...... پارس آنلاین عروسی میشه)نقل قول:
لیتل مور دیگه چطوریه؟
3 ماهه که تمدید کردین به صورت پشتیبان سرویس فعلی شما هست، تو این 4 روز اگه حجم سرویس قبلی رو تموم کردین به صورت اتوماتیک جایگزین میشهنقل قول:
حجم هدیه رو هم نیاز نیست تموم کنید چون حجم هدیه ای که میدن نمیسوزه و حجمش به سرویس بعدی اضافه میشه
موفق باشید
سلام
دوستان دیشب پارس آنلاین قاطی کرده بود اساسی!!
سرعتش خیلی بالا رفته بود... یه تست با SpeedTest هم گرفتم...
راستی 2گیگ هم رفتم دیدم هدیه دادن!!! همیشه یک گیگ میدادن حالا چرا 2گیگ دادن؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویستون چیه؟ دیشب من 300 مگ دانلود کردم فقط! مال شما خوب بوده پس. هدیه پارس آنلاین به مناسبت مبعث و نیمه شعبان هرکدوم 1 گیگنقل قول:
512 یکساله هست! آره خیلی معرکه بود...نقل قول:
آهان پس دو مناسبت رو یک جا دادن!
پارس آنلاین داره روز به روز بدتر میشه هر چی هم جشنواره میزاره فایده نداره..مشتری ها رو لحضهای خوشحال میکنه .. ولی در آینده از جونت در میاره
عجب!!!! واقعا قاطی کرده چون من که هر شب با سرعت 150-200 دانلود میکردم دیشب شده بود 20-30!!! جوری که از خیرش گذشتم گفتم نگیره سنگین تره!نقل قول:
سرعت رو نمیارن پایین ، به نظرم از ساعت 1 تا 6 اشتراکی میشه ، مثلا 1 به 5 یا حتی 1 به 10 که اگه تو مرکز مخابراتیتون تعداد زیادی پارس آنلاینی باشه سرعتتون افت پیدا میکنه وگرنه اگه کم باشه افت سرعت نخواهید داشت !!!!نقل قول:
نه لیتل مور کنسل نشدهنقل قول:
گفتم که چطوری شده این بار عجیب شده کلا
باید الان لیتل کنسل میشد و تعرفه جدید جاش میومد و 2 گیگ هم منتقل میشده
حالا معلوم نیست 1 گیگ که واسه سال جدید به همه دادن رو به من ندادن و کامل هم ثابت کردم بهشون که ندادن ولی قبول نکردن
نقل قول:
آره واقعا خیلی این تازگی ها خراب کرده خودشو!!
منم سه ماه دیه قراردادم تموم میشه.... اگه دیدم تا اون موقع سرعتش قابل قبول شد که بیخیال میشم و میمونم وگرنه میخوام برم مخابرات!!
تازگی ها مخابرات اینجا یه طرحی گذاشته که هر ماه 2 گیگ ثابت داری بقیش هم هر چه قدر بیشتر مصرف کنیم رو قبض مییاد و گیگی 3500!!
سرعتشم شنیدم خوبه و شبا تا 400 هم میگیره و روزا 200 و اینا هست اما شباش مجانی نیست!!