من ی مدل ایسوس RT-N13u دارم که البته اکسس پونت و رپیتر و روتر هستش و هم قابلیت دانلود بدون پی سی رو داره و هم قابلیت محدودیت حجم واسه یوزرها،که از طریق کابل انترنت به اینترنت نصب میشه.نقل قول:
Printable View
من ی مدل ایسوس RT-N13u دارم که البته اکسس پونت و رپیتر و روتر هستش و هم قابلیت دانلود بدون پی سی رو داره و هم قابلیت محدودیت حجم واسه یوزرها،که از طریق کابل انترنت به اینترنت نصب میشه.نقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
amirdelta110 دیجی اولا گرون میده بعدشم پشتیبانی درس حسابی که نداره من همیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخرم تازه دفعه قبلم یه اسپیکر خریدم که 15 تومن از دیجی کالا ارزون بود و یه فلشم هدیه داد .... مغز خر نخوردم که از دیجی بگیرم :n02:
منظور از مودک و روتر همون مودم دیتا هست؟؟
مودم دیتا خوب چی چیشنهاد میدین؟؟؟
سلام دوستان.
من یه مودم Asus DSL-N10 B1 دارم که خیلی خوب کار میکنه. فقط یه مشکلی باهاش دارم: وقتایی که اینترنت از ISP قطع میشه، این مودم خود به خود هر لینکی رو که تو مرورگر وارد میکنی به یه لینک مثل این منتقل میکنه:
یا یه همچین چیزی که به صورت اتوماتیک وارد کنترل پنل خود مودم میشه تا اشکال رو بشه تشخیص داد و رفعش کرد. موقع کار با مرورگر مشکلی نیست. اما وقتی که IDM داره لینکی رو دانلود میکنه و اینترنت قطع میشه، مودم این لینک رو به جای لینک اصلی به IDM میده و IDM هم قبول میکنه اون رو.کد:http://192.168.1.1/?error=flag1
حالا سؤال من اینه، آیا تو تنظیمات مودم جایی هست که بشه از فرستادن خودکار این لینک توسط مودم جلوگیری کرد؟
سلام
من یه مودم asus معمولی دارم,حالا میخوام به صورت بی سیم هم تو خونه اینترنت داشته باشم.بنظرتون یه مودم روتر بگیرم یا روتر خالی بخرم!؟:n13:
جوابم رو تو فروم گرفتم
سلام دوستان
من قصد خرید یه مودم وایرلس رو دارم و الان کابل رو به هاب وصل کردم و سوالم اینه که مودم وایرلس رو که بگیرم باید کانفیگ بشه و یا اینکه نیازی نیست؟؟؟
و اینکه ممنون میشم یه مودم معرفی کنید تا نهایت 80-90 تومن که برد خوبی داشته باشه
سلام دوستان
من قصد خرید یه مودم وایرلس رو دارم و الان کابل رو به هاب وصل کردم و سوالم اینه که مودم وایرلس رو که بگیرم باید کانفیگ بشه و یا اینکه نیازی نیست؟؟؟
و اینکه ممنون میشم یه مودم معرفی کنید تا نهایت 80-90 تومن که برد خوبی داشته باشه
دوستان من مودمم تی پی لینک مدل 8968 هستش.
میشه راهنمایی بفرمایید که من از کدوم بخش میتونم سرعت وای فای رو پایین بیارم ؟ مثلا سرعت استفاده از اینترنت رو با وای فای بیارم روی 5 کیلوبایت بر ثانیه . (دهن اینترنت رو این مهمونا صاف کردن )
مثلا میشه با کم کردن قدرت وایرلس محدودیتی ایجاد کرد ؟
ممنون
باید بری تو کنترل پنل مودم (192.168.1.1). اونجا تو بخش Advanced Setup، بعد بخش Bandwidth Control و در نهایت بخش Rules List. اونجا یه قاعده Add کنی و توش رنج IPهایی رو که به صورت وایرلس مودمت تخصیص میده واسهاشون محدودیت حداقل و حداکثر سرعت آپلود و دانلود تعریف کنی.نقل قول:
منظورت از این که «کابل رو به هاب وصل کردم» چیه؟نقل قول:
قاعدتاً مودم وایرلس رو بگیری یه حداقلی از تنظیمات رو میخواد. مثلاً باید مشخصات خط ADSL رو تو بخش WAN مودم تعریف کنی. ضمناً برای امنیت باید روی شبکه وایرلس مودم هم کلمه عبور بگذاری.
بین قیمت یه روتر وایرلس خوب و قیمت یه مودم-روتر وایرلس خوب اختلاف خیلی زیادی وجود نداره. ضمن این که اگه از مودم فعلی با یه روتر وایرلس استفاده کنی باید دردسر تنظیم هر دو دستگاه رو به جون بخری. پیشنهاد من اینه که یه مودم-روتر وایرلس بخری و خیال خودت رو راحت کنی.نقل قول:
مودم فقط asus
من خودم asus n10 دارم و ازش راضی هستم
خواستید بگیرید کلا مارکش asus باشه خیلی بهتره !
سلام دوستان
یه مودم adsl میخوام بردش خیلی مهمه واسم
میخوام از خونه یکی از آشناهام که تو فاصله تقریبا 50 متری من هست نت بگیرم
روتر که این برد رو سیگنال بفرسته یا یکمم بیشتر چیزی هست؟؟؟
سلام
میخواستم بدونم مودم زایکسل مدل Del1202-T10B مودم خوب و با کیفیتی هست یا خیر؟
مودم فعلی من مودم TP-LINK 8951 هستش و قصد تعویض دارم
بدون توجه به قیمت و امکانات لطفا بررسی رو انجام بدید
میخوام فقط از نظر کیفیت و همچنین پایداری در صورت داشتن دی سی بررسی بشه
تا جایی که من یادم می یاد زایکسل خوب بودهنقل قول:
این نظر من بود و باز هم بیشتر تحقیق کن
ممنون از شمانقل قول:
روی خط های نویز دار، توی همین رنج80 تا 90 تومن از همه بهتر جواب میده؟
سلام من من سه سال پیش مودم ایسوس dsl n10 خریدم 24 ساعت ازش کار کشیدم تا دیروز که به خاطر نوسانات برق خراب شد هیچ کدوم از چراغ هاش روشن نمیشه
الان هم کافینت هستم لطفا بگید مودم چی بخرم همون dsn10 بگیرم یا برند دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای خطی که نویز داره بهتربن مودم چیه؟
در حال حاضر tplink td-w8960N دارم و برای خط دیگه میخواستم مودم tplink بخرم -- نظرتون در مورد TD-W8980 و TD-W8970 کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط در مورد TD-W8980 پنج تا انتن داره که 3 تاش 5 گیگ هست و 2 تاش 2.4 گیگ هست --برای دیوایس داخل خونه این مودم کاربرد بهتری داره یا نه ؟ اما فکر کنم قیمت بالایی داره
ر حال حاضر tplink td-w8960N دارم و برای خط دیگه میخواستم مودم tplink بخرم -- نظرتون در مورد TD-W8980 و TD-W8970 کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط در مورد TD-W8980 پنج تا انتن داره که 3 تاش 5 گیگ هست و 2 تاش 2.4 گیگ هست --برای دیوایس داخل خونه این مودم کاربرد بهتری داره یا نه ؟ اما فکر کنم قیمت بالایی داره
تو رو خدا کسی نظری بده
مودم نت ایز روی خطوط نویز دار خوب لینک آپ میشه و بهتر از دی لینک،تی پی لینک و زاکسل هستنقل قول:
سی نت و نت گیر هم شنیدم خوبه
سلام
اینترنت من از نوع وایرلس رادیویی هست که بالا پشت بوم نصب هست و کابل آرجی 45 ش رو به هاب سووییچ وصل کردم و یه دونه کابل از سوکت دوم هاب دادم به -----
همه اینارو توضیح دادم , واسه رفیقم که بهم گفت چون با خط تلفن کاری نداری به صرفه تر هست که اکسس پوینت بخری...
حالا این دوستمون درست میگه یا نه
و اگه درست میگه یه دونه اکسس پوینت معرفی کنید که کاملا تو خونه 220 متریمون همه جاش آنتن بده و مبلغ هم زیر 100هزار مد نظرم هست هر چی کمتر واسه من بهتر
دوستان هر دفعه که مودم روشن میشه از طرف ISP یه آی پی بهش اختصاص داده میشه(اگه درست گفته باشم)
حالا من میخام بدونم راهی هست که من توی مودم تنظیماتی انجام بدم که یه رنج آی پی خاص رو از طرف ISP قبول نکنه و رد کنه؟
مودم هم 2750 دیلینک هستش.
سال 85 من مودم سیمفونی از پارس آنلاین گرفتم
اون مودم سیمی بود
من هنوز بعد 8 سال مودمی به قدرت اون مودم ندیدم
اصلا چیزی به اسم نویز احساس نمیکرد
الان هر چی سرچ میزنم شرکت و مودمی به اون اسم پیدا نمیکنم
این شرکت هنوز هست و مودم تولید میکنه؟
سلام
من ی مودم adsl tplink یک آنتنه دارم که مشکلم باهاش آنتن ندادن به طبقه بالا هست.
سوالم اینه آیا با خریدن مودم دیگه برای طبقه بالا "که بر روی همون خط وصل باشه" این دو مودم همزمان کار میکنن؟
در غیر اینصورت لطفا مودمی تا قیمت 100 تومن پیشنهاد کنید که هر دو طبقه رو آنتن بده. با تشکر
شما روی یه خط تلفن که نمیتونی همزمان بیشتر از یه مودم داشته باشی. اگه آنتن مودم قابل تعویض باشه میتونی یه آنتن قویتر براش بگیری.نقل قول:
مدلش tp-link w8951nd
آنتنش قابل تعویضه ؟ خودش ی آنتن داره که باز میشه
آنتن با چه مشخصاتی براش بخرم که حتما دوطبقه رو پوشش بده و قیمتش چنده؟
نقل قول:مدلش tp-link w8951nd
آنتنش قابل تعویضه ؟ خودش ی آنتن داره که باز میشه
آنتن با چه مشخصاتی براش بخرم که حتما دوطبقه رو پوشش بده و قیمتش چنده؟
بله. از روی مشخصاتش تو سایت tp-link معلومه که یه آنتن 5dbi قابل تعویض داره. احتمالاً اگه یه آنتن با قدرت بالاتر مثل این براش بگیری و ببندی به جای آنتن خودش تو طبقه بالا هم جواب بده بهت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهتره قبل از خرید آنتن با قدرت بالاتر، یه کمی جای مودم رو هم اگه بتونی تو خونه تغییر بدی شاید با تغییر جا آنتندهی بهتر بشه و دیگه نیازی به خرید آنتن جدید نداشته باشی.
در مورد محل نصب آنتن هم بهتره اول مشخص کنی که طبقه پایین برات اولویت داره یا طبقه بالا و تو کدوم بخش خونه بیشتر به آنتندهی احتیاج داری. اگه طبقه پایین مهمتره، بهتره آنتن رو نزدیک به سقف تو طبقه پایین و مرکز ساختمون نصب کنی. اگه طبقه بالا اولویت داره، بهتره که آنتن رو ببری طبقه بالا و نزدیک به کف ساختمون نصبش کنی تا طبقه پایین هم آنتندهی داشته باشه.نقل قول:
باید در نظر داشته باشی که آنتن فعلی مودمت وقتی خود آنتن به صورت عمودی قرار گرفته باشه که معمولاً هم همینطوره، در سطح افق زاویه پوشش نصف قدرت سیگنالش 360 درجه است و مشکلی تو افقی نداری. اما عمودی زاویه پوشش نصف قدرت سیگنالش 15 درجه است.
بعد هم اگه تلفن بیسیم داری که محدوده فرکانسش 2.4گیگاهرتزه سعی کن محل پایه تلفن رو که آنتنش اونجاست از جایی که مودم رو نصب میکنی دور باشه تا امواجشون رو هم تداخل نکنه.
به نظرم چند سالی هست که دیگه مودمی به این نام تولید نمیشه.نقل قول:
فکر میکنم این مودمها به سفارش ISPهای ایرانی تو چین با قیمت و احتمالاً با کیفیت معمولی تولید شده بودند و شاید هنوز هم تولید بشن، اما تو بازار عرضه نمیشن. اگه دقت کردی باشی جستجوی مودم سیمفونی بیشتر تو سایتهای ایرانی و برای تنظیمات این مودمهاست. از سایت این شرکت هم معلومه که شرکت قابل اعتماد و اعتنایی نیست:
البته دفتر این شرکت تو دبی امارات بوده. به نظر نمیاد الآن فعال باشه. احتمالاً شرکت مال یه ایرانی بوده که تو امارات ثبت شده بوده.
نکن این کار رو، کاربری دستگاه رو از ایندور به اوت دور تبدیل میکنی، و بعد ها ممکنه روی سلامتت تاثیر بگذاره.نقل قول:
به جای این کار یه روتر وایرلس برای طبقه دوم بگیر با کابل شبکه این دو دستگاه رو به هم وصل کن،
یا WDS کن.
اگه باز مصمم به خرید انتن بودی
انتن با قدرت بالاتر از 8 دی بی نخر، و اگر خریدی دستگاه رو توی اتاق خواب نذار.
نقل قول:
ممنون اما این مودم برای کار با این آنتن ها محدودیت وجود نداره؟ این آنتن که گفتید 8dbi هست اینو ساپورت میکنه حتما؟
مودم زير 100 هزار تومان آنتن خارجي داشته باشه چي خوبه؟؟؟ ميخوام مبين نت رو بذارم كنار يه مودم وايرلس آنتن دار خوب بخرم قيمتشم مناسب باشه.
ممنونم
نباید مشکلی داشته باشه. چون نوع کانکتور آنتن بیرونی مودم شما از نوع RP-SPA 5dbiاه. این آنتن هم از همین نوعه فقط قدرتش بالاتره. چون هر دو هم مال tp-link هستن، نباید مشکلی داشته باشن با هم.نقل قول:
این آنتنی هم که من به این دوستمون پیشنهاد دادم آنتن ایندور 8dbiاه:نقل قول:
در ضمن به نظر من هم احتمالاً با جابجا کردن مودم، با همون آنتن 5dbi خود مودم هم تو هر دو طبقه آنتن رو باید داشته باشن.
در مورد ضرر و زیان امواج آنتنهای مودمهای وایرلس آیا جایی مطلبی خوندین؟ به هر حال من فکر نمیکنم قدرت این امواج از قدرت امواج دیگهای (مثل شبکههای موبایل یا پارازیتهای ماهوارهای) که ما مرتب در معرضشون هستیم بیشتر باشه. اما اگه به طور مشخص مطلبی درباره مضرات این جور آنتنها خوندین که مستندات علمی و پزشکی هم داشته باشه، خوشحال میشم به من لینکشو بدین.
سلام
امرزیه مودم تی پی لینک مدل TD-W8901N گرفتم
برای تصال با کابل مشکلی ندارم
اما نه با گوشی ( دو وشی اندرویدی) نه تلویزیون نمیتونم از طریق وای فای وصل بشم
بای چی کار کنم؟
نقل قول:من رفتم قسمت تنظیماتVirtual Circuit
اونجا یه قسمت بود همه اونp vcصفر تا هفت رو با گزینه delet پاک کردم و فقط یه دونه رو تنظیم کردم رو حالت ppoeو بعش سیو کردم و مودم خاموش روش کردم درست شد...........رمزو پسورد یاذت نره
داخل گوشی هم تنیماتش زو انجام بده
اگــــــــه جایی مشکل داشتی در خــــــــــــدمتیم
سلامنقل قول:
این کار رو کردم کلاً مودم دیگه با کابل هم کار نمیکنه الان با مودم قبلیم اومدم نت.میشه بیشتر توضیح بدی