بابا محمود تو که اصلا بازی نمی کنی. این طوری که نمیشه من که نمی رسم بیام اقلا یکم تو فعالیت کن به یکی دوتا جا حمله کن بابا
فکر کنم اگه اینجوری پیش بریم آخرش باید روستاها رو بدیم کمال
Printable View
بابا محمود تو که اصلا بازی نمی کنی. این طوری که نمیشه من که نمی رسم بیام اقلا یکم تو فعالیت کن به یکی دوتا جا حمله کن بابا
فکر کنم اگه اینجوری پیش بریم آخرش باید روستاها رو بدیم کمال
روستاهای من اصلا هم نترشیده:2:نقل قول:
هیچ معلومه تو 12 چیکار کردی؟
یه سری بزن ببین چیکار کردی؟:13:
چطوری هادی جون ؟نقل قول:
چه احساسی داری با کسی که نوبلت کرده حرف میزنی ؟(خودم و میگم :31:)
درد داره ؟
آخیش دلم خنک شد ,چه حالی داد !!!!!نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ســـیـــــتـــــر this is only for mostafa
ولش کننقل قول:
اگه مدیرا ببین یوزه مصطفی رو درستش میکنن
گناه داره میره خودکشی میکنه خینش میوفته گردنت
صفا بالاخره روستاهای ما به کی رسید؟
مگه تو هم نوبل کردی؟چند تاش رو؟
اون كه چيزي نيست زاوس با 11 پست چرا 2 ستاره شده؟نقل قول:
نقل قول:
با اجازت بلی
من یکیش و گرفتم ,یکی دیگشم یا امشب نوبل میفرستم یا فردا (بستگی به کمال داره )
خواهش وظیفه بودنقل قول:
به خدا بدون پرمیوم نمیشهنقل قول:
باشه امشب را هم استراحت از فردا میچسبم به بازی
راستی بچه ها از من و مصطفی اگه خوبی بدی چیزی دیدین نوش جونتون حقتون بوده :27:
چون اونقدر که ما دوتا متفرقه را اسپم بارون کردیم اگه تا 1 ساعت دیگه بن نشیم معجزه است :27:
همگی بای بای
من بازم رفتم متفرقه را بکوبم
این یادم رفت کاظم روستاهات خیلی هم خیلی زیاد ترشیده :27::10:
بيچاره پي سي !!!!:18::18:نقل قول:
هادی جان
من یکیش رو دارم میگیرم...
یکیشو صفا گرفته و یکی دیگش رو هم فردا میگیره
من 33 ساعت باهات فاصله داشتم.... یه سری 4 تا فرستادم.. لولایلتی شد 2!!!!
مجبور شدمم دوباره بفرستم
فردا صبح میرسه
امیدوارم ایندفعه ضایع نشم!
خوب
کم کم کلنگ هم به جمع ....
ای بابا...
منم از شنبه همین هفته... دارم میرم سر کار
انرژی اتمی!
احتمالا دیگه خیلی کمتر سر میزنم
اینجا که دیگه فکر نکنم بتونم بیام
خیلی تلاش کنم.. روزی نیم ساعت به بازی بتونم سر بزنم
همگی خداحافظ علی الحساب ;)
کسی هست این جمله کوتاه رو به اینگلیسی تبدیل کنه :
من کمتر به بازی سر میزنم
ایا شما سیتر من میشوید
I can barely paly this game.نقل قول:
Can you be my sitter please?
يه شب ديگه هم تموم شد :41:
دستت درد نکنه :20:نقل قول:
میخواستم ریسورس بفرستم که دیدم تو 12 نیستی :10:
بابا چرا اینجا این قدر خلوته؟
علی من تو 10 چی کار باید بکنم تو این نقشه ؟ اگه پرمیوم بود نقشه را ماکزیمم میکردم تا ببینین بازم هیچ روستای بدرد بخوری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 14 ساعتی هیچ روستای بدرد بخور دشمن یا بیطرف نیست یا همه خودین یا متحد و یا نپ ؟
اینجا اصلا نمیشه رشد کرد
مصطفی اقا تو این منطقه جدید که دارین میکوچین برا منم 2 تا روستای هشت هزار تایی کنار بزارین
اگه کلیرش هم بکنین مبلغش را نقدا میپردازم
راستی علی یه چیز دیگه مارکتت هات زیادن و همشون هم اپگرید کردی خواستم خرابشون کنم گفتم اول بهت بگم
اگه موافقی بگو خراب کنم
انرژی اتمی تو همون اصفهان کار میکنی؟نقل قول:
رشتت چی بود؟
چطوری استخدام شد؟
نقل قول:نقل قول:عجب جملات حكيمانه و فيلسوفانهاي!!! آدم ياد فيلما ميفته!! عمر آدم تلف ميشه و به جاش هيچ چيزي به دست نمياره. بهتره من به پنج سال ديگه فكر كنم كه ببينم چه چيزايي به دست ميارم با بازي. :31: حالا چرا خودم بازي ميكنم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
يعني نمي دوني؟بره اينكه همگي معتاد شدييمنقل قول:
عجب جملات حكيمانه و فيلسوفانهاي!!! آدم ياد فيلما ميفته!! عمر آدم تلف ميشه و به جاش هيچ چيزي به دست نمياره. بهتره من به پنج سال ديگه فكر كنم كه ببينم چه چيزايي به دست ميارم با بازي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چرا خودم بازي ميكنم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
پنج سال دیگه 2000 تا روستا به دست میاری و به ورلد حکومت میکنی.میبینی چه حالی میده؟نقل قول:
باز دوباره ياد داستانهاي حكيمانه ميفتم. فيلسوفه از اسكندر پرسيده ميخواي چي كار بكني گفته ميخوام فلان شهرو بگيرم گفته بعد چيكار ميخواي بكني اونم همين طور گفته و گفته تا اين كه گفته جهانو بگيرم. پرسيده بعدش ميخواي چي كاركني؟ گفته ميشينم يك گوشه زندگيمو ميكنم. فيلسوفه گفته چرا از همين الان زندگيتو نميكني؟ واقعا حكومت به ورلد هم خيلي حال ميده. اما بعد از پنج سال اين پنج سال مثل 5 دقيقه ميمونه. كه من توش صبح تا شب بازي كردم. :31:نقل قول:
1روستا تو k16 دارم. کشور گشایی از اونجا شروع میشه تا 3.5 ساعت دیگه میشه 2 روستا احتمالن.نقل قول:
از مارکت ها اون هایی که بالا 20 هستش رو تا 20خراب کن بیشتر نه چون به روستا هایی که لازمه باهاشون ریسورس میفرستیم.
1روستا 2000تایی هم دارم که باید اونم بسازیم و اونم میشه 1مکان دیگه برا کشور گشایی.
مشکل اصلی الان 12 هستش.
در مورد پرمیوم هم بزار بردیا بیاد ببینیم کارت گرفته یا نه اگه نگرفته بود 1فکر دیگه میکنیم. نهایتش از این سایت های ایرانی با یکم پول بیشتر میگیریم.:10:
دوستان یه سوالی دارم من تازه کارم و توی w10 , w12 دهات دارم.......فعلا البته:)
میخوام اینو بپرسم که اونائي که موفق میشن توی این بازی حتما اید یه اکانت پرمینیوم داشته باشن یا مثلا با یه اکانت معمولی و روزی نیم ساعت هم میشه حداقل اون اوایل بخشی از راه رو رفت (مثلا چند روستا داشته باشی و کلا ۱۵۰۰۰ امتیاز؟)
من الان از 12 هم اومدم بیرون برو یه نگاه بنداز توی 12 نزدیک 2و نیم نیوک صرف گرفتن یه شهر 9000 تایی کردم این مورال کوفتی خیلی اذیت میکنه راستی الان نهایت مارکتت 17 و 18 هستش و دیگه هیچی سرباز نمیشه ساخت نظرت چیه پیش این مصطفی اینا که دارن کوچ میکنن یه روستا بگیریم؟نقل قول:
با کوچ به اون منطقه موافقم ولی طبق محاصبه من تا اونجا 200ساعت راهه!ولی خب اگه بچه ها بتونن روستا رو اونجا ردیف کنن میریم.
الان من دارم حمله اخر رو میکنم که کلر بشه.
تو 12 الان نوبل من میفرستم. هم از wLORD هم از تیسفون .حواست باشه wLORD حدود 6.30 ساعت دیگه میرسه. ولی تیسفون خیلی نزدیک تره اگه با نوبل من wLORD اونجا رو بگیریم خیلی بهتره یعنی قبل رسیدن wlord لویالیتی رو با تیسفون مناسب کنیم.
+تیسفون خیلی نزدیکه وقتی شهره کلر شد تو از تیسفون بفرست فقط حواست به نوبل من wlord باشه
بدون پرمیوم هم میشه بازی کرد.فقط وقت بیشتری میبره.مثلا من خودم تا 24 تا روستا و حدود 200000 امتیاز بدون پریمیوم بازی میکردم.ولی الان دیگه عمرا بتونم بدون پریمیوم بازی کنم.نقل قول:
:king:دوهول جان !" دمت گرم و سرت خوش باد که سلامم را پاسخ گفتی".این تکه ای بود از لغت نامه لواسون که از اخوان دزدیدند! :4:خلاصه بابا ای ول داری:3: روستای ما رو ترکوندی:10:
:33::33::33::33::33:dohol Hey Hey :33::33::33::33::33::33::33:dohol:33: :33::33::33::33::33::33:doset Darim
این کارت لامصب هنوز ارمنستان گیره.راستی برای کسایی که ارمنستان میرن مثل کاظم,اونجا به شعبه های بانکای خارجی مستقر توی ارمنستان باید برید و درخواست بدید برای گرفتن.این کارت ما ناقابل 100 دلار اعتبار داره ولی خوبیش اینه که قابل شارژه.هنوز تو خماریش موندم بدجور.آخر هفته ها میام اینجا علافینقل قول:
به به آقا صفا.تحویل نمیگیری دیگه.رفتی بی دی آر دیگه به ما بدبخت بیچاره ها نظر نمیندازی
چطوری بردیا جاننقل قول:
شما روی سره ما جا دارید ولی اگه راستش و بخای کم کمک برای خودمم دیگه وقت ندارم
ما بدبخت بیچاره ها اگه کار نکنیم باید شب شکم گشنه سرمون و بزاریم زمین:19:
یه چیزه جالب در مورد این کشور تپلی که ما داریم توش زندگی میکنیم
3 روز پیش یدونه از این روغنای لادن طلایی خریدم 3000 تومن امروز رفتم بخرم دیدم شده 5500 تومن
خیلی جالبه نه ؟من که به احمد پلنگ تو این دوره حتما رای میدم !!! چون اگه یه دوره دیگه هم باشه دیگه کشور کاملا
تعطیل میشه و میتونیم بریم واسه خودمون !!!!
قابل نداره آقا.. این کمترین کاریه که من میتونم بکنم:46:نقل قول:
هر کی زیر 5 ساعت با من فاصله داشته باشه نونش تو روغنه.. ترایب من نه جنگ داره با کسی نه دعوا.. خودمم که فعلا دارم امتحانات رو میگزرونم.. پس تو این چند روز هرکی زیر 5 ساعت فاصله داره ما در خدمتشیم.. البته از نظر ریسورس :31:
نقل قول:
ای حاجی !! شما هم مینالی ؟؟ :31::31:
احمد پلنگ کیه ؟؟؟ :5:منظورت حاج محمود خودمونه ؟؟؟ :31::31:
بچه ها ميتونيد يه كمكي به من بكنيد!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كي ميتونه(حتي اگه فاصله خيلي زياده) يه Fake Attack به اين مختصات بكنه:
209/510
اسم طرف هم اينه:ْGiantPurpleHamster
تو ورلد 12
نقل قول:
4 تا فرستادم :46:
نقل قول:
من تا حالا رای ندادم ولی این بار با هات میرم رای میدمنقل قول:
تعطیل میشه و میتونیم بریم واسه خودمون !!!!
نقل قول:
آقا یه سوال کوچولو ؟
اگر من مثلا برای یکی ساپورت بفرستم ولی طرف فارمش رو آپگرید نکرده باشه و ظرفیت فارمش تکمیل باشه ، چه اتفاقی میافته ؟ نیروهای من تو دهکئش میمونند یا اینکه به دهکده ی خودم بر می گردند؟
فارم او ربطی به فارم شما نداره.. نه برنمیگرده :46:نقل قول: