به ترکه می گن:دنیا چقدر خر تو خر شده .می گه:اره والا ای گفتی من 3 بار رفتم سربازی هیچ کس نفهمید
Printable View
به ترکه می گن:دنیا چقدر خر تو خر شده .می گه:اره والا ای گفتی من 3 بار رفتم سربازی هیچ کس نفهمید
ترکه دنبال جای پارک بوده پیدا نمی کرده می گه خدایا اگه یه جا برام پیدا کنی نماز می خونم روزه می گیرم
.
.
.
یهو یه جا پیدا می کنه می گه: نمی خواد خدا خودم پیدا کردم
یه ترکه به مسابقات المپیک راه پیدا می کنه. ازش می پرسن به چه مقامی فکر می کنی ؟ میگه : به مقام معظم رهبری !!!!!
تركه میره مغازه میگه: آقا یه بیسكویت خوب بدین. بقاله میگه: ساقه طلایی خوبه؟ تركه میگه نه. میگه: ویفر خوبه؟ میگه نه . میگه گرجی خوبه؟ میگه نه. میگه: مادر خوبه؟ تركه میگه: قربان شما، دست بوسن !!!!!!!!
فصل چيدن پشم گوسفندان است . زود بخواب فردا اول صف باشي
o
< >
JL
Salam
:biggrin:
(اين مسيج مخصوص ساعت 3 بامداد است) ميخواستم ببينم شبها كه ميخواي بخوابي، گوشيتو خاموش ميكني كه سر كارت نزارن؟
اگه بگم ديوونتم، اگه بگم عاشقتم، اگه بگم دوست دارم، اگه بگم يه ثانيه از جلوي چشمام دور نميشي، اگه بگم نفسمي، اگه بگم همه هستي مني، برام «لپلپ» ميخري؟
از فلان شهر زنگ ميزنند به مركز و ميگن: يه امام جمعه برامون بفرستيد. ميپرسن: پس امام جمعه قبلي چي شد؟ ميگن: اونو كشتيم، امامزاده درست كرديم!
بچه دست و دلباز توي امتحان بيست ميگيره. باباش ميزنه توي گوشش و ميگه: خاك بر سرت كنن، با نمره 10 هم ميشه قبول بشي، حتما بايد اين همه خودكار حروم ميكردي؟