تیک گزینه دو نات شوو و... رو بزنید و الوونقل قول:
Printable View
تیک گزینه دو نات شوو و... رو بزنید و الوونقل قول:
مشکل ظاهر شدن اون پنجره حل شد اما نمیتونم از لیست history یک پنجره مستقل باز کنم( open in new window)
سلام
ببخشید، من شنیدم تو ویستا میشه بدون برنامه و با خود ویندوز درایو ها رو پارتیشن بندی کرد.
می خواستم بدونم این امکان در کجای ویست هست ؟
معدودیشون با تطبیق ساز وبندوز اجرا می شه(کامپَتیبیلیتی)، واسه باقی هم مجازی سازی چاره است(گاها شرکت ها نسخه 64 هم دارند). قراره امکانش در ویندوز7 راحت تر باشه و فایلش قابل دریافت.نقل قول:
بله این امکان وجود داره در کنترل پنل در قسمت administrative tools بعد Computer Managementنقل قول:
تا اونجایی که یادمه
درود به همه .چرا کسی به من جواب نمیده؟بخدا مشکل من حاده.توی صفحه قبل گفتم.نزدیک 2 هفتست.خواهشن جواب بدین.تازه یه مشکل جدید اینه من یه ورژن برنامه rapidshare plus رو دانلود کردم که کار میکرد.بعد از چند روز از امروز اونم کار نمیکنه و همون پیغام رو میده.دارم کلافه میشم.اگه کسی قبلا این تجربه ی تلخ رو داشته کمک کنه.
درود. ممنون میشم راهنمایی کنید!
دوســــان من به مشکلی برخوردم که ازین قراره: آمدیم یه fresh copy ویستا روی 1530 بنصبیم که پس از بوت با dvd اریجینال ویستا در صفحه انتخاب درایور ، C رو فرمت کردم و حالا که درایو c رو انتخاب میکنم و next رو میزنم با پیغام
windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
مواجه میشم...بقیه درایوها هم همینطور.
لازم به ذکره که قبلا با acronis disk director پارتیشن بندی کردم و در پنجره انتخاب درایو فقط پارتیشن ریکاوری primary هس و بقیه همه logical!
در cmd هم disklist اینو نشون میده: disk 0 online 298 GB
سلام داود جان .نقل قول:
اگه منظورت لپتاپ Dell مدل Vostro 1530 هست باید خدمتتون عرض کنم که یه قلق خاصی داره .
منم یه بار خواستم مال یکی از آشنایان رو تعویض ویندوز کنم دقیقا همین مشکل پیش اومد .
آخرش هم نمیدونم دادش به کی واسش درستش کرد .
من که نفهمیدم چی شد ولی به نظرم برو بده به جایی واست درست کنند . :46:
اوراکل جان، منظورم xps 1530 می باشد!!!
بهرحال ممنون.
سلام
بعد از نصب ویندوز و بعد از اجرای کرک وقتی ویندوز ریستارت میشد پیغام زیر رو نشون میداد و سیستم بوت نمیشد.
با روشی که یکی از دوستان گفتن تونستم ویندوز رو بوت کنم، ولی متاسفانه ویندوز اکتیو نمیشه.کد:Booting 'Windows Vista'
acpi
Vista Loader 2.1.2
حالا سوال من اینه که آیا کرک های متفاوتی برای ویستا هست؟
و این که چرا همین ویندوز رو سیستم دیگه ای اکتیو میشه و روی سیستم من نه؟