سلام بگو اپلود را برات بذارن 512 تاثیر داره دانلود مهمه اینم تاثیر داره روی نویزنقل قول:
Printable View
سلام بگو اپلود را برات بذارن 512 تاثیر داره دانلود مهمه اینم تاثیر داره روی نویزنقل قول:
سلام دوستان سرویس 1mb-2mbنامحدودپارس انلاین سرعت دانلودشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان سرویس 1mb-2mbنامحدودپارس انلاین سرعت دانلودشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان همین امروز تست خط بعداز بستن رو9مگ به نظرتون این تست قابله قبوله پشتیبانی گفت اگه قطع وصل نداشته باشه که خوبه برات ولی اگه داشته باشه این یعنی کشش خط همون 6مگ بیشترجواب نمیده من که فیلن مشکلی ندیدم درضمن دوستا یک سایت سرعت سنج بادقت بالامعرفی میکنید من اینو میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمایندگی منو مسخره کرده :-|
بعد 10 روز زنگ زدم 1585 میگه اصلن شما مبلغی پرداخت نکردی فقط پروفایلتون ساخته شده ولی هیج اقدامی صورت نگرفته :-|
195 یه شکایت کنم فردا خودشون پیگیر میشن :-))
اینو خودم میدونم اون که دقیق نیست تجربه دوستان مهمه
اینم تست سرویس رو9مگ بسته شده دوستان به نظرتون خطم چه طور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرویس های محدود شبانه رایگاننقل قول:
هر سرویسی باشه فرقی نداره ،سرویس من 128 محدود و حدود 13 گیگ دانلود دارم البته پهنای خط هم مهمه،پهنای خط من 9 مگه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
پارس آنلاین پهنا رو از 16 انداخت روی 12 مگ
تو این 2 روزه که روی 16 مگ بود تجربه مو بگم:بیشتر سرعت دانلودی که با idm دیدم حدود 1.7 بود
تلفن هم باش صحبت میکردیم لینک میپرید در صورتی که روی 9مگ بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم لینک نمی پرید
۱۳ گیگ دانلود شبانه با ۱۲۸ داری؟؟؟!!نقل قول:
۱۲۸ داشتی واست ۱۶ مگ بستن ؟؟