بی نهایت ازتون ممنون و متشکرم...دارم دانلودش میکنم...بعدش نصب میکنم و هر چی شد اطلاع میدم خدمتتوننقل قول:
بازم ممنوووووووووووووووون:»:»:»: »
Printable View
بی نهایت ازتون ممنون و متشکرم...دارم دانلودش میکنم...بعدش نصب میکنم و هر چی شد اطلاع میدم خدمتتوننقل قول:
بازم ممنوووووووووووووووون:»:»:»: »
دوستان عزیز
من میخوام اینترنت دانلود منجر نصب کنم ولی انگار نمیشه رو ویندوز 8 64 بیتی نصبش کرد درسته؟چون چند تا سایت پیدا کردم که دانلودش کنم نوشته بود هماهنگ با ویندوز ویستا/xp/7 و این برای من یعنی فاجعه!!!!:n28:
واقعا نمیشه این نرم افزار رو نصب کرد؟؟؟؟؟
تازه شنیدم که نرم افزارهای محدودی رو میشه رو ویندوز 8 64 بیتی نصب کرد درسته؟حالا چی میشه نصب کرد؟
به نظرتون بهتر نیست ویندوزش رو عوض کنم و 7 32 بیتی نصب کنم؟؟؟
نقل قول:
نه....هیچ مشکلی نداره...
من خودم از اول 8 64 بیت نصب کردم تا الانم مشکلی نداشتم...
این لپ تاپ واسه 8 بهینه شده،با 7 سر درایور به مشکل بر میخورید...:n16:
سلام دوسته عزیزنقل قول:
نه هیچ گونه مشکلی نداره خودم 8 64 بیت دارم شبی هم دارم 3 گیگ با دانلود منیجر دانلود می کنم خیلت راحت از ------ یا سافت گذر بگیر . در ضمن شما رم لپتاپت حداقل 6 هست 32 بیت برای رم های زیر 4 هست. نه این که نشه بریزیا ولی آخه چه کاریه!!؟ مطمین باش به مشکلی بر نمی خوری از اومدنه ویندوز 8 خیلی وقته گذشته و شرکت ها خودشونو تطبیق دادن.
یاحق
ممنون از راهنماییتون دوست عزیزم...به نظرتون مجموعه نرم افزارهای کینگ 2014 بخرم یا گردو 2014؟؟؟؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ....لطف فرمودیدنقل قول:
سافت گذر شرکت هست یا سایت؟؟؟؟یعنی باید دانلودش کنم یا بخرمش؟
شدیدا به این دانلود منجر نیاز دارم...
درایور کارت ریدر رو نصب کردم ولی بازم نشد ... میشه کامل راهنمایی کنید ...از کجا متوجه شم ئرایورش نصب شده ؟؟
... الان که زدم ی بار وصل شده ولی باز میزنم دیگه وصل نمیشه بگیر نکیر داره چراااااااااااا ؟
ببخشید من همش دارم سوال می پرسم...
میخوام فایرفاکس نصب کنم ولی تا جایی که متوجه شدم نسخه ی 64 بیتی فایرفاکس اسمش واترفاکس هست درسته؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه فایرفاکس نصب کرد؟:n27:
[QUOTE=elisa70;7923395]ببخشید من همش دارم سوال می پرسم...
میخوام فایرفاکس نصب کنم ولی تا جایی که متوجه شدم نسخه ی 64 بیتی فایرفاکس اسمش واترفاکس هست درسته؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه فایرفاکس نصب کرد؟:n27:
[/QUOT
هیچ مشکلی نیست نصب کن.
اسم سایته.البته شما از همین سایت پی سی ورلد هم میتونید دانلود کنید.سایتای دیگه ای هم هست مانند پی سی دانلودنقل قول: