عزیزم متاسفانه این جوری نیست. برندهای معروف منحصرا توسط کسانی وارد می شه که دلار دولتی می گیرن. بیشتر نمی تونم بگم.نقل قول:
Printable View
عزیزم متاسفانه این جوری نیست. برندهای معروف منحصرا توسط کسانی وارد می شه که دلار دولتی می گیرن. بیشتر نمی تونم بگم.نقل قول:
چرا قضیه رو عجیب غریب میکنید!؟
دلار دولتی تا قبل انفجار دلار 1050 تومن بود الان شده 1250 تومن همین یعنی افزایش 19 درصدی یعنی یه جنس یه میلیونی الان 190 هزار تومن گرون شده اینو که دیگه قبول دارین به همین راحتی رو هر جنسی باید به ازای 1 میلیون تومن 190 هزار بزارین روش یه بحث دیگه الان تحریمه که بانک مرکزی تحریم شده بانکای خارجی در نتیجه شرکتای خارجی با مشکل مواجهن همین بیمه های مالیو افزایش میده و واسه حمل و نقل جنسا هم هزینه افزایش پیدا میکنه هم بیمه حمل و نقل جنس به ایران بالا میره.
کلا مضمون 90% پست ها تبدیل شده به بحث درمورد وضعیت دلار یا اعلام قیمت روزانه TV ، پست هایی هم که به تاپیک ربط داره بی پاسخ می مونه؛ فکر کنم بهتره با وضعیتی که دوستان در این تاپیک پیش گرفتند ، یه چندتا TV هم بزاریم برای فروش تا حداقل تاپیک ارتباط موضوعیش رو حفظ کنه !!!:31:یعنی خداییش این همه استاد در زمینه بازار و مسایل اقتصادی و ارایه کننده ی آمار قیمت روز TV و...، براشون مقدور نیست (با توجه به دستگاهی که برای دیدن دیسک های 3D استفاده می کنند) تجربیاتشون رو دراختیار بنده و دوستان دیگه قرار بدن ؟!!:46:نقل قول:
جالبه بعضیا یه جوری حرف میزنن انگار مثلا مملکت ما ژاپنه یا سوئده که 20 سال تورم منفی یا حداکثر 2 درصدی داشته دولت همین الان خودش به راحتی دلار 1050 تومنیو بعد از کلی جنگولک بازی کرده 1250 تومن یعنی رسما خودش 19 درصد گذاشته رو قیمت همه چیزای وارداتی و غیر مستقیم روی جنسای داخلی چون 80 - 90 درصد صنایع ما مواد اولیه وارداتی استفاده میکنن
یه توصیه:
از الان منتظر موج بعدی انفجار قیمتا بعد از گرون شدن دوباره گاز و آب و برق و بنزین باشید اگه میخواین چیزی بخرین این دست اون دست نکنید تو این مملکت ارزون شدن که هیچی ثابت موندن قیمتا فاینال فانتزی شده اگه الان تی ویه 2 میلیونی که تا 1 ماه قبل 1750 بوده نخرین فردا باید 2.5 میلیون بخرین و زیادم خوشحال نباشید بگید بقیه برندا هنوز قیمت بالا نبردن اونام امروز فردا که جنس جدید وارد کنن مجبورن ببرن بالا قیمتو پس اگه میخواین خرید کنید این دست اون دست نکنید که فردا باید جیب مبارکو بیشتر خالی کنید این قصه ادامه داره
بی شک بانیان تو این گرونی دلار کالا وارد نکرده که جنسشون جور نیست پس بیخود گرون کرده. (واسشون متاسفم.........)نقل قول:
ال جی و سامسونگ قیمت هارو نسبت به آذر اوردن پایین.........!
قیمت در بازار اهواز:
42st30 = 2200
50st30 = 2600
42vt30 = 2600
50vt30 = 3500
میدونم V30 نداریم. منم نوشتم ((آیا)به نظر شما برای مدل V30 منتظر بمونم یا برم سراغ یه برند دیگه)
من فکر میکنم اینجا دیگه تاپیک مخصوص پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک نیست !
بحث سیاسی / کارشناسی اقتصادی / دعوای نوشتاری/ حتی بی احترامی به همدیگه/
ولی یه سوال فنی رو هیچ کس جواب نمیده یا کسی بررسی نمیکنه!
چتون شده ؟
برای همه بهتره به عنوان تاپیک توجه بیشتری داشته باشن ... موافقید؟
ممنونم
من كه ديگه خسته شدم يه ٥٠ اينچ st30 گرفتم!
٢٨٠٠ ميگفت كه ٢٥٠٠٠ تخفيف ٧٥٠٠٠ هم كارت هديه.
٢٧٠٠ داديم
ولي عجب تلوزيونيه!
من كه دارم حال ميكنم باهاش.
بچه ها میتونین درباره مد پروفشنال بیشتر صحبت کنین من تو مد پروفشنال هر تنظیمی میکنم تصویر تغییری نمیکنه یا تغییر خیلی کمه مثلا نور و کنتراست تا آخر میبرم بالا ولی تصویر زیاد روشن نمیشه.یعنی اصلا به حالت عادی و داینامیک نمیرسه کسی میدونه از چیه؟مد پروفشنال برای چه تصویرهایی استفاده میشه؟
آخه v30 اصلا نزدن دوست من...............
u30 هست..........
vt20....... st30........... vt30........