خب حالا دوستاني كه پيشنهاد و انتقاد داشتند بيان اينجا مطرحش كنند
Printable View
بله مافیا خیلی گله...... منم داشتم شوخی میکردم....نقل قول:
سلام
فکر نمی کنم مافیا بدون دلیل کسی رو بن کنه امین جان
گلم زیاد سخت نگیر تو این تاپیک..... یکی فک میکنه ادعای مالکیتت میشه واسه صندلی داغ..... ببخشید!نقل قول:
عزيز بنده ادعاي مالكيتم نميشه. خداييش اگه نظرتون با من نيست حاضرم اين مسئوليت رو بدم به يكي ديگه و برم كنار.
بدون هيچ ناراحتي. ولي صندلي داغ ويژگي هايي داره كه با بقيه تاپيك ها متمايزه. بنابراين مسئوليت سنگيني داره و خود مهران جان هم بهم گفتند اين تاپيك مسئوليتشون رو در متفرقه سنگين كرده.
براي همين و به دليل تنگ بودن وقت مديران به من اجازه تذكر دادن داده شده و قرار بر اين است كه اگه موردي ديده شده به مديريت اعلام بشه براي رسيدگي.
ولي انصافا اگه بذاريم اين تاپيك بره جاده خاكي دو روز ديگه يا توي ترشم ميبينمش و يا........
اميدوارم قانع شده باشيد
سعید جان من قبلا کم میومدم اینجا ... ولی چند وقته که سر میزنم و واقعا از لحاظ اداره تاپیک به جز چند مشکل کوچک که اونم تقصیر تو نبوده ...کارت حرف نداشته و من بهت خسته نباشید میگم....امیدوارم صندلیت هر هفته داغ تر و جالب تر بشه.
ممنون لطف داريد. ميشه اون مشكلات كوچيك رو بگيد؟
راستي دوستان همون طور كه گفته شد اين هفته به جاي يكشنبه. صندلي نشين روز دوشنبه تشريف ميارند
سعید جان منظورم ...چند موردی بود که بعضی از کاربرا ایجاد کردند و سریعا هم رسیدگی شد...:)نقل قول:
ممنون از توضيحات شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس آقا مهران اون طور نيست كه ما شنيديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستانی که دائماً راجع به همسر ایشون سوال می پرسیدند.نقل قول:
ببینید چقدر این بنده خدا رو زجر دادید.
به هر حال هر کس برای خودش یک شخصیت منحصر به فرد داره که باید بهش احترام گذاشت و باید اون رو جدی گرفت.
نمی دونم فرمانده پادگان صندلی داغ (آقا سعید رونالدو) چرا در این مورد تذکری نداد. دست به تذکر ایشون که ماشاالله خوبه. (شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير جان اين پست رو بخون. سوال شماره 5 و جواب سالي خانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت كرده باشي من اولين نفري بودم كه به خاطر اين موضوع نگران شدم و ازشون پرسيدم.
شما منظور ايشون رو از اون پست اشتباه متوجه شدي. يك بار ديگه با دقت بخون.