سلام بنده قصد خرید یک هارد پرتبل وسترن 1 ترا دارم
لطفا بگید فرق این دو نمونه My Passport Essential و My Passport در چیه و الان جدیدترین مدل و بهترین کدوم هستش و با چه قیمتی و با چه گارانتی بگیرم؟
Printable View
سلام بنده قصد خرید یک هارد پرتبل وسترن 1 ترا دارم
لطفا بگید فرق این دو نمونه My Passport Essential و My Passport در چیه و الان جدیدترین مدل و بهترین کدوم هستش و با چه قیمتی و با چه گارانتی بگیرم؟
الان دیجیکالا یک ترابایت وسترن پرتابل میده 225
بخرم بنظرتون یا داره میاد پایین؟
من هم بين اين دو مدل موندم . از چند نفر فروشنده ها پرسيدم گفتن فرق خاصي نداره.نقل قول:
دوستان وارد لطفاً راهنمايي كنيد كدومش بهتره؟
با سلام وخسته نباشید
قصد خرید هارد 2 ترابایت 3.5 اینچی رو دارم اما چیزی که برام مهمه اینه که مثل هاردهای اینترنال به ساتا سیستم وصل بشه وبشه از اون مثل هارد اینترنال استفاده کرد مثل هاردهای seagate goflex desk لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
نقل قول:سلامنقل قول:
مدل My Passport Essential که فقط 500 گیگ هست . اگر منظور شما مدل My Passport Essential SE هست در مقایسه با My Passport میتونم بگم که هیچ فرقی نمیکنند (به جزء شکل ظاهری) حتی در سرعت خواندن و نوشتن (در حجمهای مشابه البته) . به عبارت دیگر به مدلهای 2012 که از 500 گیگ تا 2 ترابایت هست My Passport گفته میشه ولی به مدلهای ماقبل از 2012 با توجه به حجم My Passport Essential SE یا My Passport Essential گفته میشد .
سلام .نقل قول:
همین هاردی که اسم بردید بهترین انتخاب هست و همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم دو مدل هست و بهتره مدل جدید رو بخرید .
مدل قدیمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل جدید
سلامنقل قول:
نمیتوان قیمت آینده رو پیش بینی کرد (کاهش یا افزایش) . اگر هارد لازم دارید بخرید ولی بنظرم قیمت 269 هزارتومن کاملاً غیر معقول هست و قیمت واقعی آن در بازار حدود 220 الی 230 هزارتومن هست .
الان از ولیعصر اومدم
یه My Passport 1 ترای جیگر خریدم:)
گارانتی سازگار گیرم نیومد، گارانتی آواژنگ گرفتم
228 خودشو خریدم، یه کیفم براش گرفتم 12 تومن
جا چونه هم نداشت، بقیه 235-236 میدادن
عطا جون کار خاصی لازمه باهاش کنم؟فرمتی چیزی؟
یا نه همونو بزنم به کامپیوترو فایلامو جا بجا کنم؟
راستی این نرم افزارایی که تو سایتش گذاشته چیه؟:
اونارم باید نصب کنیم همه رو؟
سلام و مبارک باشه .نقل قول:
هیچ کار خاصی مثل فرمت کردن یا پارتیشن بندی لازم نیست مستقیماً به سیستم متصل کنید و فایلها رو جابجا کنید .
برای بهره مند شدن از تمام امکانات کافیست نرم افزار WD smartware که در داخل پارتیشن هارد هست رو نصب کنید . پس از نصب یک آیکون شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود . برای خاموش کردن هارد هم روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید . همچنین این برنامه قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک یا قفل گذاری بر روی هارد رو دارد .
نکته احتیاطی : در هنگاه کار هارد رو تکان ندهید یا ضربه وارد نکنید .
نرم افزاری که در پارتیشن هارد هست کفایت میکنه .نقل قول:
راستی عطا جان یه سوال دیگه
اگه بخوام یه سری فولدرارو تو هارد پس بذارم روشون راهی هست؟ غیر از نرم افزار true crypt؟
بغیر از نرم افزار true crypt نرم افزار دیگه رو نمیدونم . شاید بهتر باشه در انجمن درخواست نرم افزار تاپیک جدید بزنید .نقل قول:
ولی روی فولدرهای نرم افزار WD smartware قفل نذارید .