سلام
سوالم زیاد ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم بهترین جا واسه جواب گرفتن همینجاست
میخواستم ببینم همچین تاپیکی واسه مسائل مربوط به فیزیک نیست تو اینجا ؟
Printable View
سلام
سوالم زیاد ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم بهترین جا واسه جواب گرفتن همینجاست
میخواستم ببینم همچین تاپیکی واسه مسائل مربوط به فیزیک نیست تو اینجا ؟
سلام.نقل قول:
اگه سوال فیزیکتون مربوط به فیزیک 1 و 2 دانشگاه نباشه، فکر کنم مربوط ترین تاپیک به درخواست شما این باشه:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
البته همینجا هم بپرسین شاید دوستانی باشن که جواب بدن.
موفق باشین.
91/1/26
به نظر من نه اول است نه مرکب، چون منفی است!نقل قول:
اتفاقا عزیز مربوط به فیزیک یک و دو هست :دی شانس نداریم کلا:دینقل قول:
ممنون از پاسخت
سلام.نقل قول:
این در حقیقت یک تعریف هستش و نه یک قضیه.
داره میگه چطوری باید اعضای یک مجموعه رو شماره گذاری و تفکیک کنیم.
اگر U یک عالم مرجع باشه، پس هر چیزی که داخل A باشه، عضو U هم هست چون A هر چه که باشه، زیر مجموعه ی U میشه. پس اگر اعضای مختلف A رو به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون بدیم، به ازای هر i داریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه بیایم و یک مجموعه ی ناتهی مث I تعریف کنیم که توش فقط اعداد حسابی باشه، I رو میشه یک مجموعه ی اندیس گذار نامید چون در حقیقت اعضای I ، همون اندیسها هستند.
در کل چیز آنچنان مهمی نیست :31:
موفق باشین.
91/1/26
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جواب این چی میشه؟
خیلی ممنون
یه هوپیتال بزنی ساده حل میشهنقل قول:
جوابش میشه
1/e
که e مخرجه
سلام ، اين حد كه وجود نداره ، صورت به دو ميل مي كنه و مخرج به صفر .... ولي اگه در صورت كسرجمع به تفريق تبديل بشه ، ههمونطور كه جناب samba عزيز فرمودن حل ميشه.نقل قول:
این حد نامتناهی هستنقل قول:
حد چپ منفی بی نهایت و حد راست مثبت بی نهایت میشه
هوپیتال هم نمیشه استفاده کرد چون هوپیتال مال یکی از صور مبهم 0/0 یا بینهایت تقسیم بر بینهایت هست
با سلام .
اساتید این سوال زیر رو ببینید . جوابش هم دارم ولی نمیدونم اون قسمت سبز رنگ چه جوری به دست اومده ؟
سوال :
ثابت کنید تمامی بردارهای یک مجموعه متعامد ( Orthogonal ) ، مستقل خطی هستند .
پاسخ :