دوستان خیلی لطف کردن و جواب دادن ممنون
رام گوشیم 2.1 هست. این رامی که گفتید از کجا دانلود کنم و چطوری آبدیت کنم خیلی گشتم ولی دقیق نفهمیدم چکار کنم راستی این رام روی هر گوشی جواب میده یا فقط مخصوص گالاگسی اس هست.
:10:
دوستان خیلی لطف کردن و جواب دادن ممنون
رام گوشیم 2.1 هست. این رامی که گفتید از کجا دانلود کنم و چطوری آبدیت کنم خیلی گشتم ولی دقیق نفهمیدم چکار کنم راستی این رام روی هر گوشی جواب میده یا فقط مخصوص گالاگسی اس هست.
:10:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
من ادرسشو برات میذارم خوب تاپیکو مطالعه کن که بعدا" خدایی نکرده به مشکل بر نخوری.
در ضمن این رامها همشون مخصوص گالاکسی اس هستن.
اینم آدرس :
[HTML]http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1179[/HTML]
رام اول jpjpm هست.
كسي تونسته براي لپتاپش از اينرنت اين گوشي استفاده كنه و كانكت بشه؟
نوكيا راحت بود با برنامه pc suite ميشد از اينترنت گوشي روي كامپيوتر استفاده كرد
اما من نه با برنامه خاصي نه با wifi گوشي و لپتاپ نتونستم اينترنت گوشي رو share كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ضمن اينكه صبح ها كه از خواب پا ميشم برنامه daily briefing خود به خود مي بينم كه اجرا شده و رو صفحه موبايله ، چه كنم اجرا نشه
سلام میخواستم بدونم چطور میشه برنامه های باز شده رو بست؟
خودش میبنده؟
اسم یه فایل منجر قوی هم بگید دانلودش کنم
برادر من پست شما هم در انجمن همسایه پاسخ دادم یکم صبور باشه خوبه....نقل قول:
بهترین برنامه Advanced task killer هست...نقل قول:
سلام میخواستم بدونم چطور میشه برنامه های باز شده رو بست؟
خودش میبنده؟
اسم یه فایل منجر قوی هم بگید دانلودش کنم
سلام , دوستان آیا راهی هست که وقتی بهم زنگ میزنن گوسی رو پشتورو کنم بره رو سایلنت.
سلام
الان رام گوشیم 2.2 froyo.xfjp9 .رام 2.3 سریع که فارسی هم پشتیبانی کنه معرفی میکنید؟
وقتی میخوام از android market , والپیپر دانلود کنم میگه ther are no android phones associated with this account .please sign in with a diffrent account. (من این اکانتو با همین گوشی ساختم , flight mood با wi-fiو با چیز p ان )
یه سوال دیگه اینکه من 1 اکانت دیگه قبلا ساخته بودم(اولین اکانت روی این گوشی ) وقتی میخوام پاکش کنم میگه باید گوشی ریست فکتری بشه تا پاک شه ! راه دیگه ای نیست ؟:11:
دوستان کسی با این دو مدل گوشی تونسته وقتی با گوشی تو اینترنت هست با برنامه های مسنجر یاهو / oovoo/ skype و ...
چت تصویری داشته باشه منظورم وب کم طرف مقابل رو ببینه و طرف هم تصویر ما رو
خیلی برام کسی جواب بده میخوام بدونم این دوربین دوم فقط کارش Videocall هست و تو نت نمیشه ازش استفاده کرد
یعنی برنده با اپل با facetime هست باز
بجاي علامت E اينترنت ، علامت G ميزنه ، سايت ها هم باز مي شوند اما وارد ايميل ياهو نمي تونم بشم مشكل از كجاست؟
همراه اول هست سيم كارت