سلام خدمت اساتيد
براي كارهاي تقريبن قوي گرافيستي ، مثلن فتوشاپ حرفه اي و گاهي برش و ميكس سبك فيلم، مك پرو هفتصد با توجه به كارت گرافيك متوسط، ميتونه جوابگو باشه؟ اگر نه، پيشنهاد بدين
Printable View
سلام خدمت اساتيد
براي كارهاي تقريبن قوي گرافيستي ، مثلن فتوشاپ حرفه اي و گاهي برش و ميكس سبك فيلم، مك پرو هفتصد با توجه به كارت گرافيك متوسط، ميتونه جوابگو باشه؟ اگر نه، پيشنهاد بدين
سلام دوستان...من میخوامیMC700 بگیرم،الان تو سایت نقش قیمت زده 1790 گارانتی 3ساله!
قیمت خوبه؟
بعدش من کار خاصی ندارم با لپ تاپ حداکثر چندتا نرم افزار مهندسی که قطعا مشکلی نیست فقط گرافیکش برای گیم یکم دو دلم کرده،من حداکثر بازیم فیفا و پس میشه تا 3-4 سال دیگه به نظرتون جواب میده؟
سلام دوستان
من قرار بود تا 2 هفته پیش 721 بگیرم اما راستش چشمم به 723 بود قرار شد دو ماه دیگه 723 بگیرم! به نظرتون تا اون موقع مدل جدید پرو میاد؟ و اگر میاد قیمت ها چقدر بالا میره؟ با 2ملیون و 700 مدل خوبی میتونم بخرم؟
سلامنقل قول:
تو بازار بری بگردی 1600 هم پیدا می شه
گرافیکش الان واسه فیفا کافیه ولی از الان نمی شه راجع به بازی های 3 .4 سال دیگه نظر داد
سلامنقل قول:
تا 2 ماه دیگه شاید دیگه 723 پیدا نکنی چون داره تموم می شه
تا زمستون بعیده مدل جدیدی بیاد و وقتی که بیاد تا چند ماه قیمتش نجومیه
الان با 2600 می تونی 723 بگیری
قویترین کانفیگ مک بوک پرو الان چیه ؟ قیمتش چطوریاس ؟
در سری ۱۵ اینچ ، MB723 ،نقل قول:
و در سری ۱۷ اینچ MB725 ،
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.apple.com/macbookpro/
سلام :
من هم میخوام mc721 بخرم البته صبر کنم تا mc723 بخرم ؟چون الان پول تا این حد ندارم میخواستم نظرتونو بدونم و اینکه 721توانایی اجرای همه بازی های الان رو داره؟ چون اگه این کارت گرافیک (256amd6490ddr5) روی هر دستگاهی باشه اینو میدونم که حداقل 70% بازی هارو برا ی اجر کردن با مشکل ربرو میشه.
با تشکر از همه دوستان گرامی
سلام.
دوستان اگه لطفف کنن من رو بطور کامل راهنمایی کنن. من به خاطر وزن پایین می خوام 724 بگیرم. اما در مورد کارت گرافیکش تردید دارم .من واسه گیم نمی خوام بلکه انتظار دارم که مثلا واسه اتوکد اذیتم نکنه.
ممنون از جوابتون
نقل قول:دوست عزیز من می خوام 724 بگیرم ولی در مورد گرافیکش شک داشتم پس گرافیکش خوبه؟ مثلا اگه روش ویندوز نصب کنی و از توش اتوکد رو اجرا کنی مشکلی نیست؟ راستی زیاد که داغ نمی کنه؟نقل قول:
سلام دوستان قیمت 723 تو سایت نقش با گارانتیش زده 2990000 این قیمت یکم نجومی نیست چه خبره میخواستم ببینم قیمت الان تو بازار چطوره کمترین قیمتی که میشه 723 با لاین خرید چنده و ایا ارزش خرید داره 723 با این قیمت نقش که به نظرم خیلی گرون میده ؟