دم همتون گرم !
نصف روز نبودیم تو گروه دیدیم همه مشکلاتم رو حل کردید!
ای ول!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
راستی کسی هنوز سرعت دهنده رو نصب نکرده؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دم همتون گرم !
نصف روز نبودیم تو گروه دیدیم همه مشکلاتم رو حل کردید!
ای ول!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
راستی کسی هنوز سرعت دهنده رو نصب نکرده؟؟؟؟؟؟؟
KokoroMOD Lite رو میگی؟
اگه اینو میگی فک کنم فقط من نصبش کردم که نتیجه رو هم گذاشتم :
نقل قول:
دوستان تاپیک ه ک ویواز رو نمیزنیم؟
با کسی باید هماهنگ کنیم؟
حیفه نبینن و استفاده نکنن دوستان دیگه ها
اینجا هم پیدا کردن مطالب سخته
خب، تاپیک رو ایجاد کردم واسه اطلاعرسانی بیشتر
آموزش هـک ویواز
فقط اگه فکر میکنید روش تقویت صدا هم لازمه خارج از این تاپیک اعلام بشه، در همون تاپیک پست آموزش کاملش رو + فایلهایی که پیوست کردم، بذارید تا من هم از ناظر انجمن بخوام نام تاپیک رو به آموزش هـک و تقویت صدای ویواز، تغییر بده ... :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6513465
ldمی تونیم از کورش که زحمت توضیح رو کشیده بخواهیم که این لینک رونقل قول:
رو امضاش بگذاره!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6487953&postcount=4281
سلام
من هیچوقت هیچگونه مشکلی با ویواز نداشتم :20:
تا الان که هم گوشیمو ح ک کردم و هم KokoroMOD Lite رو نصب کردم که هر دو با موفقیت انجام شد :8:
ولی :41: یه مشکل پیدا کرده، نمی دونم چه جوری حلش کنم
صفحه گوشیم به طور کامل خاموش نمیشه (یعنی همچنان نور کمی در صفحه گوشی میمونه و کلید سبز و قرمزش هم به وضوح روشنه)
:13:
بچه ها برای من وقتی دو تا قایل -- روAdd to Auto می کنم گاهی کوشی شروع به داغ شدن می کنه
برای همین بعد از اینکه کام باهاش تموم شد از هادد تو اتو درش میارم!
سلام دوستان گلنقل قول:
این آموزش در پست اول قرار گرفت
البته خودم گوشی رو ندارم که تست کنم ولی خوب کورش جان خودشون سند هستند:40:
اگه چیزی دیگه ای هست که خیلی مهمه بگید تا اضافه کنم تو پست اول تا کاملتر و جامعتر بشه
ممنون:11:
کسی اگه بازم پچهای باحال داره بذاره.:8:
من -- کردم و پچ سرعت و افزایش صدا رو هم نصبیدم:20:.میگم این افزایش صدا رو 80 % که بذارم به اسپیکر ها آسیب نمیزنه؟
سلام وحید جاننقل قول:
بعد فایل های BAM MOD و BAM v4 رو از حالت فشرده خارج کرده و اول دو فولدر موجود در فایل BAM MOD به اسم 10200B19 و 10200B19 رو به ادرس C:\private بریزید بعد دو تا فولدر 10200B19 و 10200B19رو از فایل BAM v4 تو ادرس C:\private دوباره کپی کنید و بعد رستارت کنید تمام صدا تقویت شد به همین سادگی به همین خوشمزدگی مود تقویت صدای ویواز
من تمام کارهارو انجام دادم ولی دوتا مشکل دارم یکی اینکه دوتا فایل موجود در پوشه BAM MOD یکیش اسمش 10202BE9 هست و دومین مشکل هم اینه که وقتی فایل BAM v4 رو اکسترکت میکنم فقط یک فایل با اسم 10200B19 توش هست
حالا من باید چیکار کنم؟
البته من همین سه تا فایل رو کپی کردم وقتی فایل موجود در پوشه BAM v4 رو کپی کردم پیغام داد فایل ها جایگذین بشه که منم تایید کردم ولی صدا افزایش پیدا نکرد
درضمن یک چیز دیگه گوشی من پوشه private نداشت و خودم ایجادش کردم
گفتم شاید به این مورد هم ربط داشته باشه
پیشاپیش ممنونم:40:
سلام شهرزاد جان، خوبی؟!نقل قول:
تو Setting، قسمت Phone، قسمت Display، گزینهی Light Timeout رو چند ثانیه است؟! میخوای بیارش پایین ببین تأثیری داره ؟!
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
لطف داری عزیز :40:نقل قول:
هـک رو خودم و همهی دوستان تست کردیم، مشکلی نداره ...
فقط اگه دوستان صلاح میدونن، آموزش تقویت صدا هم بره پست اول ...
البته اگه کسی خطری نمیبینه در این کار ...
فقط اینکه اون غیرقابلبازگشت بودنش ذکر بشه حتماً ... (اینکه فقط با مستر ریست برمیگرده)
بچهها گفتن دیگه، رو 8 اوکیه، بهتره بالاتر از 8 نبری صدا رو ...نقل قول:
فقط یه چیزی ! دوستان این پچ صدای کل گوشی رو تقویت میکنه، یا فقط تو نرمافزار پخش موزیک یا هر چیزی که ارائه میده و اکولایزر داره، این اتفاق میافته ؟!