سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کرد:41: کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک:19:
Printable View
سلام من يه تم جديد نصب کردم ولي نميتونم باهاش My Computer رو باز کنم.حالا هم ميخوام تم رو عوض کنم نميتونم Personalize رو باز کنم.از Control Panel هم نميشه کاري کرد:41: کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک:19:
نه مشکل از رم نیست، 1 گیگ هم کردمش همین بود. من قبلا رو سیستم ضعیف تر از این هم سون رو نصب و باهاش کار کردم!نقل قول:
ویندوز هم سالمه. رو سیستم خودم و چند تا سیستم دیگه نصب کردم.
نمیدونم با چه قطعه ای مشکل داره که وقتی میخواد لود کنه میپره!
سلامنقل قول:
سورنا جون کامل تر بگو چی شده؟ چه جور فارسی سازی نصبیده؟ فارسی ساز آفیس 2007؟
شاد و پیروز باشین :10:
نورزتان هم پیروز :11:
من ویندوز سون داشتم روی درایور d با easy transfer یه فایل انتقال ویندوز توی c درست کردم تا ویندوز عوض کنم
حالا که ویندوز رو نصب کردم درایور c بکلی غیب شده و درایور ویندوز شده c و کلا کل پارتیشن هام یه حرف عقب تر رفتن مٍثلا g شده f حالا چجوری میتونم اون درایورو به ویندوز بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام :دی
گرافیکت سالمه؟نقل قول:
ظرفیت هاشون هم تغییری کرده؟نقل قول:
نورزتان هم پیروز :11:
نه در واقع 30گیگ ارهاردم کم شده:18: ولی هست وقتی از dvd نصب ویندوز استفاده میکنم هستنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم فایل سیستم موجود در درایو دچار نقص شده. با برنامه پارتیشن مجیک و یا برنامه مشابه یه بررسی بکن. احتمالا بتونی یه درایو مانند اون درست کنی یا این که حجمش میان درایو های باقیمونده ات تقسیم کنی.
نوروزتان هم پیروز :11:
حالا اون فایل هیچی اخه تقریبا هر چیز مهمی داشتم ریخته بودم تو این درایور ولی حالا نمیتونم هیچ کاریش کنمنقل قول:
فکر کنم درست توضیح ندادم دایور کلا نیست یعنی یه پارتیشن کم شده
سلام دوستان من میخوام فردا ویندوزمو از ویستا به 7 تغییر بدم
اخرین ورژن ویندوز 7 چیه که سیدیشو بخرم ؟
komak konin dg/:)نقل قول: