رفیق eco بود و منم 6 ماهه گرفته بودم !! 8 گیگ رو تموم کردم و بعدش 80 تومن دادم 10 گیگ گرفتم :دی !! انقدر سرعت بالا بود که سریع اون 10 گیگ هم تموم شد !! بعد دیدم نمیصرفه :دی
رایگان هم که نداشت ! سریع مصرف میشد
Printable View
رفیق eco بود و منم 6 ماهه گرفته بودم !! 8 گیگ رو تموم کردم و بعدش 80 تومن دادم 10 گیگ گرفتم :دی !! انقدر سرعت بالا بود که سریع اون 10 گیگ هم تموم شد !! بعد دیدم نمیصرفه :دی
رایگان هم که نداشت ! سریع مصرف میشد
ويرايش...........
خوب اولا شما باید یک یا سه ماهه میگرفتی!نقل قول:
بعدش اگه شبانه نداشته باشه بدرد دانلود نمی خوره زیاد اگر این که حجمت بالا باشه!
80 تومان 10 گیگ ما فکر کردیم فقط شاتل هست که قیمت حجم اکو ش بالا هست شاتل که 10 گیگ میده62 تومان
اهریمن جون این مال 4 5 ماه پیشه !! و اینکه اکو 512 بیشتر نداریم
ولی وقتی 8 گیگ من تموم شد و بعد از یه وقفه یه هفته ای که 10 گیگ گرفتم دیدم خطم شده 1024 :دی
اونموقع هم شاتل تازه تازه اول کارش توی سمنان بود :دی !!
ahriman منطقه ما اکو نمیدین چرا ؟ مگه اکو با آرت چه فرقی میکنه ؟ آرت گرونه به نظر من اکو بهتر ولی میگن تو منطقه شما نمیدن آخه این چه وضعشه ؟
علیک سلام. خوب پس بعضی روزا خیلی مصرف میکنی بعضی روزا کم. نه عیدی رو قرار شده کارت تخفیف سفر بدن برای تعطیلات! بابا اینا به چه درد میخوره پول نقد بدین آخه! به تو چی؟ عیدی دادن؟!:13:نقل قول:
نه به همه!:13:نقل قول:
نقل قول:
ممنون مهدی جون. البته پیر شدیم تا زیر بار رفتن که بله مشکل داره، تا کار به شکایت شکایت کشی رسید!
نقل قول:حالا چشم نکنیم خودمون رو، بذار امشب ببینیم اوضاع چطوره.نقل قول:
ایشالا که برای شما هم خوب باشه.نقل قول:
نه دوست عزیز، ایشون حسابش جداست، اگه 200 هم بشه شما تعجب نکن.نقل قول:
دوست عزیز سرعت بر اساس کیلو بیت هست که شما برای محاسبه سرعت دانلود واقعی(کیلو بایت) این عدد رو تقسیم بر 8 میکنی. البته این سایتها اعتباری بهشون نیست، سرعت دانلود رو باید با دانلود چند فایل همزمان در دانلود منیجر تست کنید.نقل قول:
من که چشم آب نمیخوره :دی !!! شایدم خورد :دینقل قول:
حالا چشم نکنیم خودمون رو، بذار امشب ببینیم اوضع چطوره سمنانی جون.
حالا نفهمیدیم قبلا که سرعتت 100 بود از کجا سرویس داشتی؟!نقل قول:
احتمالا منطقه شما درخواست زیاد هست به همین خاطر اکو نمیدن! تا پول بیشتر به جیب بزنن:31:نقل قول:
دوستان نمي شود روي شاتل يا هر شركته ديگه زياد حساب كرد چون روزي خوب و يك ماه خراب هستند اگر هم بگوئيد بابام اين چه وضعي هست مي گويند فلان نهنگ و كوسه داشتن دعوا مي كردند زدن فيبر نوري را قطع كردن بايد زياد تمركز نكنيد
این چه پینگی هست!:18:نقل قول:
ببین شما توی run بنویس cmd و بعد بنویس ping yahoo.com (البته قبل از یاهو www. را بگذار) بعد نتیجه میانگین را بگو!
اون 105 که نوشته دانلود سرعت خط شما بر اساس این تست 105 هست و 44 هم که نوشته اپلود خط هست!
فکر کنم شما 128 داشته باشین؟!
البته این سایتها قابل اعتماد نیستن چون هر بار که تست میگیری نتیجه اش خیلی فرق داره! شاید هم به خاطر اینترنت درپیت ایران هست!
ولی شما بر اساس پینگی که خودت میگیری و سرعتت دانلودت با دانلود منیجر ترجیحا idm و تنظیمات قسمت کانکشن 16 قسمته باشه!