اینم تبریزه ولی 60 تومن که نمیارزه
10 تومن بده برای یه بستگان میخوامش
Printable View
اینم تبریزه ولی 60 تومن که نمیارزه
10 تومن بده برای یه بستگان میخوامش
خودشون رو مسخره کردن تو تبریز از اینا گندتر و نفهمتر و ماشین نشناستر یکی هم اینا هستن
یه بنز مدل 10986 رو میگه 20 تومن میگم 91 رو این قیمت بهم میدن شروع میکنه باهام دعوا میکنه
4 تا بلیزر گذاشتن چند تاشون جلوپنرجره قفس رغ و خروس کرده بودن یه دونه جلوپنجره واسش نخریده بیشعور
تنها دو سه تا سدان یه ترانس آم سبز مدل 75 و یه فورمولا 75 بودن که فورملا رو 30 تومن میگفت میخواستم همشون رو به فحش بگیرم اینا واقعا فکر میکنن خیلی از ماشین سر در میارن چهار تا بچه نفهم
چند تایی هم اومدن چون درب و داغون بودن واینسادن رفتن مثلا یه کامارو 75 مشکی که جلو بندیش داد میزد دارم وا میرم
تنها ماشین به راه همون ایمپالا 72 سبز رنگ بود محمد همونی که از اصفهان خریدن .
یه الکترای جالب هم بود ولی بیشترشون پر بتونه بودن
جناب rami_hemi خيلي دل پري داري...!!!!:31:
خب البته حق هم داري..اين روز ها ديگه داستان ماشين كلاسيك و امريكايي و غيره به اينجا ختم شده.. تا ديروز مسخره ميكردن چرا اينو سوار ميشي و هي ميزدن توي سر مال..امروز يه اهن پاره رو بزك ميكنن و اسمش رو ميگذارن كلاسيك و هي خودشون به هم نون قرض ميدن و هندونه زير بغل هم ميگذارن..
حالا توي اين اشفته بازار كه با اين آدمها سر و كله بايد بزنيم ديگه پيدا كردن يه جنازه كامارو كه بشه باز سازي كرد و مدارك درست و كاملي داشته باشه و صاحبش ادا در نياره و قيمت هم نجومي نباشه خودش يه معجزه است..
دلم پر نباشه چیکار کنم
آخرش امروز با این وضعیت به خدا تصمیم گرفتم برم یه 206 اس دی بخرم
و تا زمانی که یه ماشین خاص خاص پیدا نکردم دست به ماشین کلاسیک نزنم نه اروپایی نه امریکایی
فوق فوقش همون کاتلاس سییرا رو راضی هستم
واقعا به خدا این بی سواد جماعت دارن خفم میکنن رفتن خودشون رو فرو کردن تو هیت اتومبیلرانی دارن رسما استسمار میکنن .
ولی خوشحالم دو تاشون رو خوب خراب کردم واقعا اینا سواد کافی ندارن و با پول باباشون اومدن تو این کارا
علی آقا واقعا تو این تبریز یه عده نفهم تازه به دوران رسیده رفتن تو این کارا
یکی از دوستان هستش آقای صفا ایمن ایشون یه فایربرد ترانس آ ام اصل داره که به خدا دو سه بار تو سال بیشتر نمیاره بیرون
خودشم میگه دلم نمیاد این ماشین جلوی چشم باشه که پشت سرم حرف در بیارن .به این نتیجه هم رسیدم شاید یک روزی مثل آقای هادی نیکپور یه مرکز تعمیر و بازسازی و تیونینگ احداث کنم یکی از دوستان علاقه مندم با من این فکر رو در میون گذاشت
گاهی میگم کاش اتومکانیک میخوندم
الان تقريبا همه جا اينجوريه و كلاسيك بازهاي قديمي و حرفه اي و اونهايي كه خبر از زير و بم اين ماشينها دارن به حاشيه رفتن..ديدن اينكه يه نفر كامارو را با سنگ جت كروكي كنه و يا فرمان اصلي و فابريك اونو با يه فرمان مسخره و سوسولي كوچيك عوض كنه و يا سپر اونو با فايبر گلاس به شكل سپر جلوي لوكوموتيو در بياره ديگه عجيب نيست..خيلي هم قند توي دلشون اب ميكنن كه عجب كاري كرديم تاپ!! يكه يك!!!
چيزها ديدم كه اشك ادم در مياد..
نمونه اونهم همين موردهايي كه ميان ماشين رو اوراق ميكنن و بعد ميمونن توش كه چطور سر هم كنن؟؟!!! نه علم اونو دارن و نه عرضه و نه پولش رو!! تازه يه ادعاي مسخره هم ميكنن كه:
آماده شده براي باز سازي!!!!
نمرديم و معني آماده شدن براي بازسازي رو فهميديم!! پس با اين حساب تمام ماشينهاي اوراقي كه الان توي گاراژهاي تحويل فرسوده خوابيده آماده بازسازيه!! فقط يه كوچولو كار داره!!
از رفتنم پشیمون شدم، خوب شد که آخراش رسیدم کمتر ... دیدم
چنتا بچه سوسول اومدن اسمشونم گذاشتن رییسو دبیرو نایب رییسو کارشناس و... کمیته خودروهای کلاسیک... نتیجش میشه این دیگه:puke:
متاسفانه تبریز اوضاع آشفته ای داره وضعیت ماشینهای کلاسیک کمیته کلاسیک و کلا هیئت
یعنی هیچکس از ماشین نمیفهمه
از اون غول آفرودشون که با فنر شمش دست ساز لیفتش کرده بودن معلوم بود چیکارن
اون ایمپالا 59 هم دست همینا هستش
ایمپالا 68 به قیمت
شورلت بل ایر 57کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=27109&mashin
چندتا شورلت و بیوک و الدزموبیلکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=30328&mashin
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=30869&mashin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلوم هست دل پری داری حق داری..والا الان بعضی ها این ماشین ها شده واسشون بازیچه و اصلا سر از این ماشین ها در نمیارن..و کل افتخار طرف این هست که مثلا با کامارو رفته جنسیس رو گرفته..آخه من نمیدونم اگه اینا کلاسیک باز هستن چرا اینکار ها رو میکنن..ماشین کلاسیک مال این هست نهایت باهاش 40 تا سرعت بری حالش رو ببری نه اینکه باهاش......
کاش یکم بعضی ها فهمیده تربودن و فرق کلاسیک و آمریکایی رو با ماشین ریس میدونستن
مبین خان من نمیگم با کامارو یا هر ماشین دیگه ای کسی سرعت نرونه یا گاهی تخت گاز نکنه
مشکل من اینه که بعضی ها هیچی نمیفهمن و این ماشینها رو واقعا نابود میکنن
و بعضی ها هم تازه به دوران رسیدن تا دیروز این ماشینا رو آشغال میدونستن شدن واسه من کارشناس
و قیمت گذاری میکنن .