منظور شما از اینترنت م ا ه وا ره ای اینترنت آفلاین (دانلود افلاین بوسیله کارت دی وی بی) با دی ش هست یا شما اینترنت آنلاین ما هوا ره ای با قابلیت ارسال و باز کردن صفحات وب گرفتی؟ چقدر هزینه آیونمان آن است؟نقل قول:
Printable View
منظور شما از اینترنت م ا ه وا ره ای اینترنت آفلاین (دانلود افلاین بوسیله کارت دی وی بی) با دی ش هست یا شما اینترنت آنلاین ما هوا ره ای با قابلیت ارسال و باز کردن صفحات وب گرفتی؟ چقدر هزینه آیونمان آن است؟نقل قول:
من از اینترنت آنلاین با قابلیت باز کردن صفحات وب استفاده میکنم ماهی 300 هزار تومننقل قول:
مخابرات دیروز رکورد قطعی رو شکست
قبلا هم یک رکورد یک هفته ای ازش سراغ داریم ، فرق این بار این بو که از دیروز که قطع شده ، تلفن پشتیبانی مداوم اشغال بود (در واقع این یکمورد رو فکر کنم خودشون اشغال کرده بودن)نقل قول:
مملکته داریم؟!:41:
من شخودم هم ناراضیم ولی با این طرز استفاده ای که ما داریم همین هم از سرمون زیادهنقل قول:
همه دنبال دانلود رایگان هستیم که آهنگ و فیلم مجانی دانلود کنیم
خارج دانلود رایگان دارند ولی برای فیلم و آهنگ و نرم افزارشون پول میدن
سلام افرادی که از مخابرات ای دی اس ال دارن برای اونا هم این طوری شده که از سرعت اینترنتشون کم شده باشه
مثلا من 2 مگ دارم که باید سرعت دانلودم بشه 250 اما از 200 بالاتر نمیره
زنگ زدم 723000 گفت شیوه جدیده که قبلا 1/8 بود الان شده 1/10
برو خدا رو روزي 100 مرتبه شكر كن كه از اين مخابرات زالو صفت و دزد تونستي دانلود 200 بگيري. به خدا بعيد نيست فردا دانلودت رو بكنن 100 و بگن همينه كه هست، نميخواي به سلامت.نقل قول:
مرکز انقلاب
کسی هست
که این چند
روز
مشکل
داشته
باشه؟
جاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااان !!!! ار مخابرات 2مگ دارید؟نقل قول:
بابا ایول!
آره سرعت ها مدتی است که کمتر شده ، مثلا 512 ما که قبلا 64 بود و بیشتر هم می شد ، جدیده دیگه معمولا 50 تا 55 میره!
البته من فکر می کردم که مشکل زمانی باشه و رفع بشه ! ولی جالبه مخابرات خودش استاندارد تدوین کرده !:18: گفته قبلا 1/8 بوده شده 1/10 یکی نیست بگه آخه ...... اون 1/8 استاندارد بوده نه دلبخواه شما که تغییرش دادید.
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
حالا بی خیال مشکلاتی که داره ، آخه این پشتیبانی چکارست؟؟؟؟ یه مدت پسورد من مشکل داشت می گفت به ما مربوط نیست و باید بری امور مشترکین ، وقتی هم که خرابه که اونها هم اشغالن تازه اگر هم آزاد باشننقل قول:
می گی آقا یا خانم محترم کانکت نمیشه ،
شماره رو می گیره و می فرمایند ، آره مشکل داره ، رفع میشه .
میگی تا کی مشکل داره ؟
می فرمایند : مشخص نیست ، در دست اقدامه
نمی دونم برای چی حقوق می گیرن اینا؟؟؟:41:
بیچاره امور مشترکین مخابرات