والا اونو دقیق نمیدونمنقل قول:
در مورد صدا هم سالم کار میکنه و یه خر خر ضعیف میاد خیلی خیلی ضعیف زمانی که گوش رو میچسبونم بهش
اگه زیاد داغ بشه باید چی کار کنم فردا انشالله چک میکنم
Printable View
والا اونو دقیق نمیدونمنقل قول:
در مورد صدا هم سالم کار میکنه و یه خر خر ضعیف میاد خیلی خیلی ضعیف زمانی که گوش رو میچسبونم بهش
اگه زیاد داغ بشه باید چی کار کنم فردا انشالله چک میکنم
برید چک کنید ببینید موتور هارد زیادی داغ میکنه و صدایی ویژ مانند میده یا نه تست کنید و بگیننقل قول:
یکی از علائم موتور هم همینه میشناسه و دوباره بعد یک مدتی نمیشناسه و ....
سلام
من جدیدن یک هارد 2ترا خریدم سیگیت هست قبلا هم یه هارد مکستور 320 داشتم مشکلم این هست که :
این مشکل چند باری تکرار شده جز 2-3 بار نشده مثلا من سیستم برای 4 ساعت میزارم دانلود کنه میرم بیرون .وقتی میام خونه میبینم سیستمم صفحه بوتش اومده و میگه سیستم بوت برای ویندوز نیست . وقتی میرم تو بوت میبینم که تو قسمت انتخاب هارد برای بوت رفته رو اون 320 که در واقع من اول رو همین 2ترا تنزیمش کردم هر موقع هم دوباره تنظیم میکنم. باز میره رو اون.
اصلا چرا وقتی تو محیط ویندوز هست میره یک دفعه تو بوت (مربوط به تنظیمات ویندوز) (من که خونه نبودم یعنی ریست میکنه؟)(میدونم که برق نرفته. چون یکی .2بار نیست خیلی اتفاق میافته)
نکته قابل توجه :
سیستم روشن است تو محیط ویندوز هستم . میرم 1 ساعت دیگه میام میبینم برای خودش رفته تو بوت اول سیستم گیر کرده و رو هارد 320 است با این وجود که من اثلا ریاستارت و یا کاری نکردم.:18::18::18:
ویندوزم 7 .64 bit
جوابتون رو تو اون تاپیک دادمنقل قول:
هارد من همچین مشکلی داره چطور باید حلش کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمی دونه مشکل من چیه؟
ببخشید من چند وقت پیش هاردم رو در آوردم و دوباره جا زدم بعد از این که جا زدم و سیستم رو روشن کردم کابل برق هاردم شروع کرد دود کردن و بهدش یه قطعه از هاردم سوخت . می شه دلیلش رو بهم بگین
هارد 160 ساتا
مینبورد گیگا
يك عكس از برد اصلي هارد بزارين اينجا
علتش ميتونه از دما يا پاور باشه
بابا ما هم مشکل داریماااااااااااااااااااا اااااااااااااااا
با hdd regenarator تست کردین هارد رو ؟نقل قول:
نه (تست میکنم)
این مشکل مربوط به چیه؟