آقا ولي از جريانات و دعواهاي 5700 و 5610 بذگريم... خيلي كلوپ شاخي داريمااااااااااااااا....
من هر وقت ميام 2،3 صفحه رفتيم جلو... ايول بابا ايول...
من آخرين بار ساعت 2 اومدم حالا هم ساعت 12ه...
Printable View
آقا ولي از جريانات و دعواهاي 5700 و 5610 بذگريم... خيلي كلوپ شاخي داريمااااااااااااااا....
من هر وقت ميام 2،3 صفحه رفتيم جلو... ايول بابا ايول...
من آخرين بار ساعت 2 اومدم حالا هم ساعت 12ه...
به سخره گرفتی؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم سلام!اشتب به عرضتون رسوندن!!بنده سری 5 نوکیا رو مقایسه کردم!کاری به سری 6 و 7 و n ندارم!در سری 5 فعلا تا اینجا قدرت گوشیها رو میشه از اسمشون تشخیص داد!البته ناگفته نمونه که در همین سری 6 هم 6600 طبق اصول باید برتر از 6300 باشه که جدیدتره چون بالاخره 6600 سیمبین داره ولی 6300 جاواست!ولی در کل منظور من با سری 5 نوکیا بود که به حول و قوه ی الهی تا اینجا طبق شماره و مدل گوشی براحتی میشه از هم دیگه گوشیهای این سری رو از هم تفکیک کرد!!!!!!!:11::11::27::27::31::5::8:نقل قول:
برو صفحه ی 440:31:نقل قول:
coreplayerاونجا نمود من توی همین فروم سرچ کردم و پیداش کردم.نقل قول:
ولی خداییش خیلی باحاله:31:فقط بعضی موقع ها قاتی میکنه و یه بوق ممتد از خودش میزنه که اونم به خاطر تنظیمات اکولایزر خودش هست.
حالا این xploreبه چه دردایی میخوره؟
سلام بچه ها.
من بالاخره 5700 رو گرفتم .مشکی 249000 تومن.
ولی بچه ها دیشب گوشیرو دادم خواهرم با هدفونش آهنگ گوش بده ،وقتی از گوشش درآورد ،با دستمال کاغذی تمیزش کردم ،ولی بعد از تمیز کردن از یکی از گوشیها صدا در نیومد ،الانم در نمیاد ،درمیادا ولی صداش خیلی خیلی کمه.
تورو خدا بهم بگید چیکار کنم.
بلاخره موفق شدم گوشی رو آپدیت کنم هی ارور میداد 3 روز بود درگیرش بودم بلاخره همین الآن داره آپدیت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مری جان متاسفانه این هندزفری 5700 از درون مشکل داره!!همه مانند شما دچار کم شدن صدای یکی از هندزفریها شدن !من هم همینطور!باید هندزفری رو باز کنی و از دورن دست کاریش کنی و قسمتهای مختلفش رو تمیز کنی و چک کنی که اصلا این کار نمیصرفه!پس بهتره با 5 یا 10 تومن بهترین هندزفری رو بخرید و حال کنید!هندزفریهای دیگه بسیار صدای بلندتری دارند و همچنین باس توپی!:10::10::8::8::11:نقل قول:
منظورم حافظه ram دو گوشي هست كدوم بيشتره 5700 يا n81 8g؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا کلی نرم افزار دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم میگه سرتیفیکت اکسپایرید . یعنی نمی شه نصبش کرد؟
قربونت برم rainysky جان.
میشه بگی چطوری بازش کنم؟ اگه بخوام بخرم چه مارکی و بخرم که خوب باشه؟
مر30