آقاي vahid_civil مشكلي نيست ،راستش من هم همين رو مي خواستم . فقط قسمتش رو خودتون انتخاب كنيد بهتره . البته فكر كنم دارين خمدتون رو دست كم مي گيرين ، من كه خوشحال مي شم از اطلاعاتتون استفاده كنم . راستي من هم خوشوقتم .
Printable View
آقاي vahid_civil مشكلي نيست ،راستش من هم همين رو مي خواستم . فقط قسمتش رو خودتون انتخاب كنيد بهتره . البته فكر كنم دارين خمدتون رو دست كم مي گيرين ، من كه خوشحال مي شم از اطلاعاتتون استفاده كنم . راستي من هم خوشوقتم .
مچچچکرم. در حال تستم. حالا چجوری سیو میکنه؟:27::10:نقل قول:
مموری استیکت را فرمت کن من هم بعد از اپدیت مشکل تو را داشتم که با فرمت کردن مموری استیک الحمد لالله برطرف شد:10:نقل قول:
سلام به همه اساتید.
من با برنامه advaned device lock که روی بعضی از برنامه ها قفل میذارم دیگه اجرا نمیشن و گوشی هنگ میکنه.:41:
مثلا برنامه های cellphone anti theft و بازی sudoku
میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.
ممنون.:11:
سيو نميكنه ولي خيلي برنامه باحاليه. كلي سرگرممان كرد.:46:نقل قول:
من اين مشكل رو ندارم عزيزم.اصلا تو گوشيت رو اپديت كردي؟نقل قول:
به نظر من میشه یه کاریش کرد و اینکه اول نقاشیو بکشیم بعدشم با برنامه ای که از صفحه گوشی عکس میگیره از روی نقاشیمون عکس بگیریم .نقل قول:
بله.:19:نقل قول:
دست شما درد نکنه دیگه! یعنی ما اینقدر گیجیم؟:13:
حالا درسته که IQ ام در حد صفره ولی هنوز مونده تا کاملا صفر بشه.:31::46:
اين جوري كه حال نميده .اصل كار همون انيميشني كه مي سازيه.اگه ميشد انيميشن رو ذخيره كرد توي فايل GIF خيلي عالي مي شد.نقل قول:
راستي اين عكس تو امضات فيكه ها!
بابا تو همه چي رو به منظور ميگيري چرا.:18:خوب گفتم شايد وقت نكردي يا امكاناتش نبوده كه آپديت كنينقل قول: