میتونید از دوروریها بگیریدنقل قول:
Printable View
میتونید از دوروریها بگیریدنقل قول:
برا من شبایی که فیل- تر شکن وصل بوده حجم دانلودی بین 1 تا 2 گیگ بیشتر از اون چیزی که گرفته بودم نشون می دادنقل قول:
تقصیز اون بنده خدا نیست... بخش تمدید اون روز به همه گفت که رزرو قبول نیست اما بعدا حرفشون رو عوض کردن و گفتن رزرو هم قبول میشه... من خودم هم اون روز تماس گرفتم و دچار اشتباه شدم....نقل قول:
خیلی جالبه که هیچکس در مورد نصف شدن حجم منصفانه نامحدود نمیحرفه ....
کسی نامحدود 256 نداره اینجا؟
توی سیستم شبانه ی پارس اگه شما کمتر از یه حجمی از ترافیک سرویست مونده باشه بعد از دانلود همون مقدار حجم سرویست قطع میشه و حدودا 5-4 دقیقه طول میکشه تا دوباره وصل شه... شما هر روز داری ترافیک سرویست رو مصرف میکنی و ترافیک سرویست کمتر میشه... در نتیجه هر شب قطعی از شب قبل بیشتر میشه و هر شب از شب قبل کمتر دانلود میکنی!!! توی این عکست هر 10 دقیقه سرویست قطع میشه و در نتیجه هر 10 دقیقه 5-4 دقیقه زمان از دست میره!!!!نقل قول:
من فیلتر شکن استفاده نکردم و وای فای هم خاموشهنقل قول:
عجیبه . شما از این مشکلات ندارید مگه ؟ نکنه من vip بودم خبر نداشتم:n28:نقل قول:
آره!!!! ترافیک شبانه رو بیشتر نشون میده که ملت ببینن الکی خوشحال شن! :n09: از قدیم اینجوری بود.... یه 10 درصد بیشتر نشون میده!!!!نقل قول:
ترافیک شبانه من رو هم 800 مگ بیشتر نشون داده.دلیلش واقعا چی هست. توی روز هم به همین منوال
هست یا فرق می کنه.
نه توی روز دقیق دقیقه.... ولی شب رو بیشتر نشون میده که ملت الکی حال کنن... :n09: الان چند ساله اینطوریه!!!نقل قول: