برای من که قبلا شبها سرعت دانلودم بین 20 تا 70 بود الان شده 300 --
فقط یک سوال
من قبل از 10 اذر 512 ماهی 30 گیگ را یک ساله تمدید کردم برای من شبها قانون رایگاهن هست و یا برای من 1/3 میشه ؟ من چون حجمم را چک نکردم
Printable View
برای من که قبلا شبها سرعت دانلودم بین 20 تا 70 بود الان شده 300 --
فقط یک سوال
من قبل از 10 اذر 512 ماهی 30 گیگ را یک ساله تمدید کردم برای من شبها قانون رایگاهن هست و یا برای من 1/3 میشه ؟ من چون حجمم را چک نکردم
عزیزم با اینکه واضح بیان کردم فکر میکنم متوجه عرایض بنده نشدید شما.نقل قول:
این تصاویر خودش گویاست. قبل از 10 آذر سرعت رو باز کرده بودند و هر چه نزدیک میشد به 10آذر از شبی 7-8گیگ رسید به 5گیگ شبی. و بعداز 10آدر همه چیز برگشت به شبی 3 تا 3.5گیگ ماه های گذشته که بود و همون سرعت اسمی 2مگ.
این هم مستندات.
دانلود دیشبم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود هشتم آذر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 10آذر به این طرف زیر 4گیگ بوده دانلودم.
قبل از 10آذر به مدت 10روز حدودا سرعت خیلی بالا رفت و حدود 450~550کیلوبایت شد و شبی 7-8گیگ بوده دانلودم.
(دانلود دیشبم فکر میکنم حدود 3.3گیگ بود)
(دانلود 8م فکر میکنم حدود 5گیگ و خرده ای بود)
یکی دیگه از یوزرها هم قبل از بنده ظاهرا اعلام کرد با 20کیلوبایت شکنجه شده. :n02:
یک آمار بسیار جالب قابل توجه دوستانی که می گفتند فقط 2درصد جامعه اینترنتی ایران دانلودر حرفه ای هستند... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از همون دوستان دیشب از آمار "نصف+1" دور ریزی فایل ها پس از دانلود هم صحبت فرمودند. فقط نگفتند کاربران دیگه چکار میکنند با کامپیوترهاشون و چی دانلود میکنند دقیقا :n31:نقل قول:
یعنی اسیر این آمارهایی که دوستان از خودشون ارائه میکنند هستم :34::tongue:
یعنی دقیقا خود میخ چی (مسئول پارس آنلاین) :n02: مصاحبه کرده بود گفته بود وقتی کسی پای سیستم نیست کامپیوتر خاموش کنید لزومی نداره دانلود کنید :n08:نقل قول:
برید از خدا بترسید :n31:
با این آماری که دوستان می دهند یاد آمار رییس جمهور قبلی می افته آدم قشنگ...
الان هم آمارهایی که میدن همچین فرقی نکرده :n31:نقل قول:
شب وقتی همه خواب بودن اعلام کردند، نان 30% گران میشود. اینجا سنگک500تومن بود، شد 1000تومن :n02: و اون سبزی فروشه هم گفت چون نون گرون شده منم سبزیم گرون شده :n09: و ...
ایشالا ماشین حسابشون چینی است وگرنه تورم همون 17.8% هست یه یاعلی دیگه بگن منفی هم میشه :n31:
توی گینس باید ثبت بشه که ما کمر تورم رو چطور شکستیم. :n09:
خواهش می کنمنقل قول:
درست میگید یکم بحث برانگیزه
البته واسه من سرعت خیلی بیشتر از اسمی هست راحت شبی 10 گیگ به بالا میگره ( سرویس 2 مگ ) بعد از حذف شبانه بهتر هم شده شاید مشکلی واسه مرکزتون پیش اومده یا شاید واقعا محدودتون کردن :n24:
اون 20 کیلوبایت که از 1/3 هم بدتره اصلا فوحش بدن به آدم بهتره :n31:
__________________________________________________ ________________________________________
اون اوشکول تازه میفهمم چقدر خوبه رو پیدا کردم :n19:
اینهم پروفایلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم حالا که شده یک سوم قیمت 5ساعت خیلی کمه واسش باید از ساعت 1شب تا 11صبح یک سوم بها حساب میشد که یکم بیشتر میصرفید
با این وضع بسته 24گیگ ایرانسل خیلی بصرفه تره دیگه چرا کسی مودم بخره تازه اینترنت سیمکارت همه جا هم در دسترسه
دوستان یه سوال : تو قسمت گزارش مصرف دانلود شبانه رو زده 13041.02مگ ولی نرم افزار networx زده 11.2 گیگ . چه طوری میشه ؟
:n13:
13041.02 میشه 12.73 گیگ یعنی 1.53 گیگ بیشتر :n04: نکنه واسه روزانه هم همین کار رو میکنن :n24::n15:نقل قول: