سلام دوستان
شبانه پارس 2مگ / قبلنا ک خط رو 9 مگ بود شبانه تا 800/900 کیلوبایت هم دانلود داشتم اما متاستفانه بدلیل نویز خط مجبور شدم روی 4 مگ ببندم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
شبانه پارس 2مگ / قبلنا ک خط رو 9 مگ بود شبانه تا 800/900 کیلوبایت هم دانلود داشتم اما متاستفانه بدلیل نویز خط مجبور شدم روی 4 مگ ببندم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنمنقل قول:
چون زده تا 10 اذر اگر تمدید کنید بعد از یک سال میشه تمدید جدید که دیگه کاربر وارد شرایط جدید میشه :n01:
ما که رفتیم الان مخابراتیم الان میتونی روی موج سرعت موج سواری کنی :n09:
تو خودت مگه نگفتی قرارداد رزرو قبول نمیشه باید برید قرارداد هاتونا بسوزونید :n34:نقل قول:
ما اومدیم دانلود شبانه بزنیم گفتیم با طرح جدید سرعتمون رفته بالا این که همون 20 کیلو بایت قبلا هست ؟ مشکل چیه دوباره 3 ماهه تمدید کنم طرح جدید اجرا میشه ؟!
دوستان کسی راه حالی برای این قطع شدن مکرر اینترنت ما پیدا نکرده؟چراغ اینترنت قطع میشه و باید مودم رو ریست کنم تا دوباره به اینترنت وصل بشم!!!!!!!!!!!!!!
آخه کسی به حرفای ایشون اعتماد میکنه؟ حرفهای ایشون هر لحظه در نوسان است. :n09:نقل قول:
گول خوردی به نفع پارس...تقصیر خودته تقصیر کسی نیست.
عزیزم پارس...همتونو فریب داد چطور؟نقل قول:
چند روز قبل از اینکه این طرح اجرا بشه اومد یکسری قطعی تصنوعی توی مراکز راه انداخت و اسمشو گذاشت افزایش باند و سرعت مراکز مخابراتی.
و 1 هفته مونده به 10 آذر باند همیشه آزادشو که به ما نمیداد، واسه چند روز گذاشت ملت دانلود کنند و این تصور پیش بیاد که بله همه چیز خوب شده ولی حیف که 1/3 داره میشه.
دقیقه 90 نقشه پلیدشو اجرا کرد که گفت هر کسی که تا پیش از 10 آذر تمدید یا خرید کنه تا پایان دوره رایگان داره.
کلی از این راه پول به جیب زد و بقیه داستان....
ولی بعدش سرعتها به شدت افت کرده و بدتر از قبل شده.
من قبلا سرعت اسمی میگرفتم شبی 3 تا 3.5گیگ. الان به 200کیلوبایت هم با سرویس 2مگ نمیرسه سرعت شب.
خلاصه جیب همتونو زدن اونایی هم که هنوز افت به شدت نداشتند منتظر باشند. این شرکت باند داره ولی بخیل تر از این حرفاست. :n09:
داداش واسه من سرعت چند برابر شده امیدوارم واسه شما هم بهتر بشه البته احتمالا تا یک ماه آینده خیلی ها سرویسشون تموم میشه و دیگه شبانه تماما رایگان ندارن و اوضاع همه بهتر میشهنقل قول:
اینو بگم که من به هیچ وجه موافق سیاست پلید پارس آنلاین نیستم ولی فکر نمیکنم سرعت رو محدود کنن
حالا کسانی که شبانه رایگان ندارن برای دانلود فیلم و سریال چکار میکنن کلوپ ها هم که فیلم اچ دی نمیارن یعنی این که هی باید تند و تند گیگ بخرن تا فیلم دانلود کنن و جیب شرکت ها رو پرتر کنن
مگه فقط یک isp توی منطقه ی شما هست ؟ از یک شرکت دیگه استفاده کن که شبانه رایگان داشته باشه یا هزینه ی شبانش کمتر از پارس انلاین باشهنقل قول: