نقل قول:
یعنی اگر قراردادت رو قبل از 10 آدر تمدید کرده باشی شبانه رایگان داری تا پایان قرارداد ؟
من مهرماه 1 ساله تمدید کردم یعنی شبانه من تا مهر سال دیگه رایگانه ؟
Printable View
نقل قول:
یعنی اگر قراردادت رو قبل از 10 آدر تمدید کرده باشی شبانه رایگان داری تا پایان قرارداد ؟
من مهرماه 1 ساله تمدید کردم یعنی شبانه من تا مهر سال دیگه رایگانه ؟
سلام دوستان من چند روزه تهران نیستم اوضاع دانلود شبانه پارس چطوره?
Sent from my HUAWEI G730-U10
آره تا سال دیگه مهرماه رایگان داری :n01:نقل قول:
سلام
فعلا که خوبه اوضاع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره آخرای آبان بوده . ممنون.نقل قول:
نقل قول:
ایول پس جزء نظر کرده ها هستم من :n02:
نقل قول:
ایول پس جزء نظر کرده ها هستم من :n02:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
گویا اعتراضات نتیجه داده!
تو تایپک کمپین یکی از دوستان این لینک رو قرار داده بود گفتم خالی از لطف نیست اینجا هم قرار بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش که چرت و پرت نوشته کاری نداریم ولی اواخر صحبتهاشون جالب میشه
قائم مقام رییس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین خاطرنشان کرد: زمانی می توانیم بفهمیم جمهوری اسلامی در فضای مجازی موفق بوده که دشمنان اینترنت را در کشور ما تحریم کنند اما تا زمانی که آنها توسعه آن را تشویق می کنند یعنی ما مغلوب هستیم. چرا که اکنون ضرر استفاده از این فضا بیشتر از فواید آن است. اما به محض اینکه منافع استکبار جهانی در اقصی نقاط دنیا به خطر بیفتد، آنها درنگ نمی کنند. اگر اکنون ژست گسترش دسترسی آزاد به اطلاعات را می گیرند یعنی این موضوع اکنون به نفع آنها است. باید دقت کنیم. در حالی که شدیدترین تحریم ها وضع شد حتی در حوزه دارو و آنها به بیماران ما رحم نکردند، در همین حین پیگیری می کردند خدایی نکرده کوچک ترین تجهیزاتی که در حوزه اینترنت استفاده می شود دیر به ایران نرسد و برای آنها تسهیلات ایجاد می کردند. این یعنی هنوز ما بر فضای مجازی سوار نیستیم و هنوز این اسب یاغی در اختیار نظام نیست.
وی در پایان گفت: اگر افسار این اسب در اختیار ما قرار بگیرد حتما آنها مقابله خواهند کرد. ما وظیفه داریم حداکثر سعی و تلاشمان را در این حوزه انجام دهیم تا بتوانیم در آن هم به موفقیت دست پیدا کنیم. مطمئنا این حوزه از حوزه هسته ای سخت تر نیست. با استعدادی که در کشور ما است، باید بتوانیم روی این حوزه مسلط شویم و شاهد روزی در آینده بسیار بسیار نزدیک باشیم که زمزمه های تحریم را بشنویم.
با سلام.
از دوستان کسی با مودم ASUS DSL N12U کار کرده؟
میخوام ببینم چطور میشه مقدار نویز رو از طریق تنظیمات این مودم فهمید؟
با تشکر.