آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشیدنقل قول:
Printable View
آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشیدنقل قول:
سلام. ادرس دقیق به صورت پیغام خصوصی دهید.نقل قول:
همراه اول و رایتل هم به کل هم آنتن هم نت داغون شده.رایتل و همراه اول انگار دکلشون رو هوا هست.تا یه بارون و رعد و برق میاد به کل آنتن میپره.واسه همراه اول میپره.ولی رایتل سرعتش داغون میشه.ایرانسل بیچاره که تو سرما و گرما یکسره فول آنتن هست چیزیشم نمیشه.فقط مشکل اینجاست که افت سرعت دارهنقل قول:
در سیستان و بلو چستان
سراوان بعد از چند روز تست وارد شبکه تری جی و فور جی شد.
در پی درخواست مردم سردرود باید عرض کنیم که ایرانسل 3 سایت در شهر سردرود دارد که سایت ورودی شهر وصل شده است. سایت دوم هم وصل شده و خیابان مطهری و قسمتی از باغبان تحت پوشش تری جی است. ولی سایت سوم که در مرکز شهر قرار دارد فعلا تجهیز نشده است. به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد و پوشش مرکز شهر از پارک جنگلی تا شهرداری تا ابتدای 3 راهی کامل خواهد شد.
لطفا شاهرود رو هم 4G کنید که شر این شرکت های ADSL خلاص بشیم. الان شهرک دانشگاه شاهرود- فلکه بوعلی حتی 3G هم آنتن درست و حسابی نمیده (2 تا آنتن میده که اونم نمیشه درست ازش استفاده کرد)
سلام. در اولویت قرار داده شده است.نقل قول:
سلام
مهندس رضا از بروجرد خبری نیس؟؟؟؟؟
سلام. برخی از قمست شهر هم تحت پوشش تری جی است و هم فورجی . تا اخر دی پوشش کل شهر کامل میشود.نقل قول:
در استان خوزستان
شهرهای بندر ماهشهر و مسجد سلیمان پس از چند روز تست وارد مدار فور جی شد.
ممون اقا رضا از خبر رسانیتوننقل قول:
میشه بگید کدوم مناطق تحت پوششن؟
و اینکه پهنای باند سقز افزایش یافته یا خیر ؟
سلام. به زودی پهنای باند خود کرمان و شهرستان ها افزایش خواهد یافت.نقل قول:
دوست عزیز واقعا باید از سرعت نسبی ایرانسل در گسترش نسل سه و چهار تقدیر کرد تا همین پارسال خیلی از ماها نمی دونستیم lte یعنی چه . پس نباید این حقیقت رو نادیده بگیریم . همین الان خیلی ها مجبورن برن سراغ مخابرات چون فیبر نورین یا اصلا امکان adsl براشون نیست. من خودم معمولا از سرورهای داخل 10 مگ رو دارم و خیلی وقتها هم بیست مگه اما مشکل اصلی پهنای باند خارجی که مسئولین باید بیان جواب بدن آیا ایرانسل پهنای باند خارجی نمی خره یا اصلا کشور و زیر ساخت ما ساز و کار تامین پهنای باند رو برای خیلی از دکلها نداره. می تونه ایرانسل مقصر اصلی باشه اما به هر حال این تکنولوژی وجود داره که به شما تا 20 مگ هم سرعت بده و مانع اصلی تامین پهنای بانده. من شخصا حاضرم پول بیشتری بدم اما کیفیت خوب باشه. اون موقعی که ایرانسل 5 گیگ رو کرد 40 تومن چقدر اعتراض شد. من همون موقع 90 تومن دادم و 30 گیگ رو گرفتم و واقعا وبگردی تغییر کرده بود اما حالا همون شده 60 تومن و کلی باید برم سراغ وی پی ان ها داخلی با کلی زحمت که اگر هزینه اونم لحاظ کنیم همون تعرفه قبلی ایرانسل میشدنقل قول:
خلاصه کلام، اکثرا، ما هم خر رو می خواهیم و هم خرما رو هم کیفیت عالی و هم قیمت ارزانتر از adsl
سلام. بیشتر مناطق تحت پوشش است. پهنای باند 20 درصد افزایش یافت.نقل قول:
سلامنقل قول:
مهندس جان من الان مسجدسلیمان هستم شبکه 4جی رو در منطقه 5 بنگله سرچ کردم ولی یک خط انتن دارم و برمیگرده رو 3جی.چه زمانی پوشش بهتر میشه؟
سپاس:n26:
تو منطقه ما نهایت سرعت 100 هست؟؟؟؟؟؟؟چرا ؟؟؟نقل قول:
انتن هم 4 خط هست
-71سیگنال داریم
جناب آرین آیا ایرانسل نمی خواد رسما tdd-lte ثابت رو افتتاح کنه؟ توی الکامپ برنامه ای نداره؟
من خودم خیلی مشتاقم ببینم کی اجرایی میشه !!نقل قول:
چرا که با ADSL سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمیتونم بگیرم
با شرکتهای وایرلس هم که صحبت کردم تو منطقه ما عدم امکارن ارائه هست !!
پس تنها گزینه ای که میمونه همین wimax هستش !! البته نه این وایمکس زپرتی :n02:
آقا رضا چرا سایت آخر عباسی جهت سکتور ها عوض شده ؟نقل قول:
تو قسمت جنوبی دکل و به سمت خیابان عباسی اصلا پوشش خوبی وجود نداره !! تو خونه وقتی گوشی رو میگیری دستت آنتن میشه 2 تا و گاها سویچ میشه روی نسل 2 !! مثل اینکه تو نقطه کور باشی :n27:
50 متر با دکل فاصله نداریم !! چرا اینجوریه ؟ آنتن وایمکس رو با مودم USB تست که میکنم 98 درصده :n02: کاش مثل اون بود :دی :n02::n02:
در ضمن سرعت همین الان به زور به 1 مگابیت برسه !!
LTE هم نهایت 3 مگابیت !!
من امروز الکامپ بودم تخفیفی اصلا برای مودها به خاطره نمایشگاه نذاشته . در مورد TDLTE پرسیدم گفتن مجوزشو گرفتیم ولی طرحی براش تو نمایشگاه نبود .کلا نمایشگاه امسال چیز بدرد بخوری نبود .
جناب رضا هنوز خبری ازتربت حیدریه نشد؟واقعا خیلی بده پایین وبالای استان تجهیز شدن بعد شهر به این بزرگی وسط استان هیچ خبری نیست هنوز
TDLTE میشه در مورد این کمی توضیح بدین؟اطلاعات دقیقی راجبش ندارم
وضعیت سوسنگرد چی هست؟!
تقریبا بیشتر از دو ماه میشه که وسایل رو اوردن شهر اما روند نصب خیلی به کندی پیش میره چرا؟!
تازه دیروز دکل خونه جفتیمون(که بلندترین و اولین دکل شهر هست تجهیز شد)!
ایا مستقیم میره 4 جی و 3جی یا فقط 3 جی هست؟
سلام دوستان ,میشه ۲بسته هم زمان فعال کرد؟ یکیش افت مصرف یکی معمولی یا ترکیبی باشه
شما درست میگید 80-90که خوبه 800-900مگ هم میشه گرفت کی به کیه! اینجا هم آمریکاست ایلاویو پی ام سی!نقل قول:
دوستان فرض کنید من گوشی ندارم که بخوام وصلش کنم به کامپیوتر . ولی میخوام از اینترنت ایرانسل و طرح های جدیدش واسه دانلود شبانه استفاده کنم . اخرین باری که پرسیدم طرف گفت طرح های که واسه مودم 3g ارائه میدن فرق میکنه و خیلی گرون بود . حالا چطوری میتونم بدون وصل کردن گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده کنم ؟
بسته ها واسه همه ی مشترکین اعتباری یکیه و اصلا تفاوت قیمتی وجود نداره چه با مودم چه بی مودم.نقل قول:
کسی نرم افزاری سراغ داره که مودم e3372 رو بشناسه و سیگنال رو به عدد نشون بده
این مانور ایرانسل رو بسته ها هم خوبه هم بد.نقل قول:
بدیش به طور مثال تمدید نشدن روز و حجم بسته ها بود و خوبیش همین طرحهای متنوعش برای همه نوع کاربری.
در کل فکر کنم خوبیش بیشتره.
البته شبکه یکپارچه و مدیریت و برنامه ریزی قوی ایرانسل هم قابل ستایشه
دوست عزیز تمام اینها بخاطر MTN هست ، اگه نه ایرانسل خالی بود که .....نقل قول:
در استان خراسان رضوی
شهر شاندیز به شبکه فورجی پیوست.
- - - Updated - - -
در استان خوزستان
شهر شوش وارد مدار فورجی شد.
در استان چهار محال و بختیاری
شهر کرد به شبکه فورجی پیوست.
سلام. با پیمانکار صحبت کردم . فعلا در خوزستان است. پس از رسیدن به تبریز هماهنگ خواهیم شد.نقل قول:
سلام آقا رضا. پوشش تری جی در شهر تفت کی تقویت میشه!؟ احیاناً از فورجی خبری نیست!؟
سلام. به زودی . کمی صبور باشید. در اولویت است.نقل قول:
سلام. فعلا خبری نیست. 4 بار زمان مشخص شده ولی تا حالا اجرایی نشده است.نقل قول:
سلام. طی هفته های جاری کل سایتها روشن خواهد شد.نقل قول:
سلام. مشکل دیر رسیدن پیمانکاران امری عادی است که به دلیل بدی اب وهوا و ... دیر به سایت میرسند. به زودی پمانکاران دیگری از شهرهای مختلف ارسال خواهد شد تا کار سرعت بگیرد.نقل قول: