فرشاد واسه من 4-3 شبه دیگه ساعت 4 هم درست نمیشه نت , یعنی شبانه هم تعطیل شده دیگهنقل قول:
این 4-3 روز هر موقع اومدم پای کامپیوتر پینگ بالای 500 و سرعت تک کانکشن حدود 30 با 16 کانکشن هم حدودا 150 تا میده اما مرتب سرعت صفر میشه :n21:
Printable View
فرشاد واسه من 4-3 شبه دیگه ساعت 4 هم درست نمیشه نت , یعنی شبانه هم تعطیل شده دیگهنقل قول:
این 4-3 روز هر موقع اومدم پای کامپیوتر پینگ بالای 500 و سرعت تک کانکشن حدود 30 با 16 کانکشن هم حدودا 150 تا میده اما مرتب سرعت صفر میشه :n21:
دیگه باید با این سرعت شبانه خداحافظی کنیم:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار پهنای باند اضافه کردن از ساعت 2 سرعت صفحه باز کردن و پینگ فوقالعاده شده مثل برق صفحه باز میکنه
فرشاد نظرت در مورد لقمان چیه؟ پهنای باندش همین مخابراته ولی 2 ساعت رایگان بیشتر دارهنقل قول:
به نظرت بهتر نیست؟:n13:
تمدید آنلاین و آفلاین نداره همش باید حضوری تمدید کنی و ترافیک بخری برا همین بدرد من نمیخوره ترجیح میدم راحت تر شارژ کنم تا اینکه 2ساعت بیشتر شبانه داشته باشم شبی هم 1-2گیگ دانلود دارم کافیه واسمنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان میخواستم بدونم پایینترین پینگ و تاین اوتی و پکت لاس رو در خوزستان کدوم شرکت داره؟
هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی
لطفا بگید کدوم شرعت Adsl پایینترین پینگ ؟؟
و بگید کدوم شرکت wireless پایینترین پینگ رو داره؟!
با تشکر فراوان
تو که همین الانشم نمیتونی انلاین تمدید کنی همش حضوری میری :n10:نقل قول:
راصد و مخابرات بهترننقل قول:
یه روز که فرصت کردم درستش میکنمنقل قول:
کلا از تخلیه هم خوشم نمیاد حوصله تخلیه و رانژه و معطلی رو ندارم
بعیده مخابرات چیزی رو واست درست کنه همین که نت رو تا حالا واست قطع نکرده شکرگزار باش:n10:نقل قول:
اینو داشته باش تست الان :n19:
میدونم منم نمیخوام اونا درستش کنن خودم درستش میکنمنقل قول:
به نظرم اگر شبانه واست مهمه ماه بعد 2مگ بگیر اگر هم مهم نیست 5مگ بگیر احتمالا درست میشه
مارمالاد داره سیم کارت رایگان و فلش 4گیگ و 8گیگ رایگان و مودم رایگان میده تا حالا کسی گرفته ازشون؟
جای این کارا نمیان شبانه 5و10مگو اضافه کنن که بهترین تبلیغه واسشون:n15:
احتمال زیاد واسه کسایی هست که جشنواره ثبت نام میکنننقل قول:
دوستان تو پارتاک وارد که میشیم قسمت سرویس ها فقط همینارو دارن؟
الان نگاه کردم 5 مگ ماهیناه زیر 50 گیگ وجود نداشت !!!! احتمالا برای اینه که کلا شبانه رو حذف کردن
با تشکر آقای Sh@y@Nنقل قول:
حالا بین مخارات و راصد کدومشون پینگشون پایینتره؟!
چون من بازی آنلاین dota2 و call of duty 6 بازی میکنم من قبلا مخابرات داشتم ولی وقتی مخابرات نامحدود رو برداشت رفتم شاتل گرفتم و مخابرات پایینترین پینگی که تو بازی mw2 بهم میداد 40 بود به نظرتون راصد پینگ پایینتر از 40 میده ؟!
آره خودشه!نقل قول:
اگه فقط به خاطر تفاوت تعرفه ها مي گيد توي هر استاني تعرفه هاي مخابرات فرق ميكنه مثلا تهران الان دارن 1 مگ نامحدود ميگيرن ماهي 40 تومن:n02:
مخابرات اگر روز خوبش باشه پینگش از راصد هم بهتره اما مشکلش اینه که اصلا استیبل نیست مثلا من خودم الان 20 روزه مشکل پینگ و سرعت دارمنقل قول:
راصد خیلی خوبه ثبات هم داره اما یخورده گرونه ولی واسه بازی عالیه
کلا شما چه با مخابرات چه با راصد واسه بازی با سرورای داخلی مشکلی نخواهید داشت
یه مشکلی هم که مخابرات داره شارژخوری زیادشه که مطمئنم اگر زیاد بازی میکنید اذیتتون میکنه
حذف شود....نقل قول:
با تشکر نظر شما در مورد پینگ صبانت چیه؟!پینگش پایینتر از مخابرات و راصد نیست؟!نقل قول:
صبانت نداشتم تا حالانقل قول:
اما فکر نمیکنم پینگ بهتر از مخابرات و راصد جایی پیدا کنید
با سلام.من 12 روز دیگه باید تمدید کنم.الان هم 5 مگ دارم با شبانه.5 مگ دوباره شارژ کنم شبانه میپره؟
سلام دوستان ... من از شهر شوش هستم ... اینجا فقط adsl مخابرات هست و سرویس دیگه ای نیست ... میگم دانلود نامحدود رو ک ئرداشتن ، دانلود شبانه رایگان هم دیگه نیست ؟
با سلام برای بار هزارم :n02: بله میپره ! :n16:نقل قول:
تعرفه ها برگشتن حالا اگه يدفعه شبانه 5و10مگ برگرده وقتي هيچكي 5و10مگ تمديد نكنه از كجا بفهميم؟:n13:
سلام .. محابرات خوزستان دیگه دانلود شبانه نداره ؟
تا چند هفته پیش که سرعت های 5مگ و 10 مگ نداشتند . بقیه سرعتها دارندنقل قول:
دوستان با فوتو شاپ نمیشه مجوز ساخت بدم به مخابرات 10مگ بگیرم؟
کارت دانشجویی چی؟
میگن دومگ کارت دانشجویی میخواد و 5و10مگ جواز کسبی چیزی:n03:
آقا هیچی لازم ندارهنقل قول:
از تو پنل به راحتی میشه تا 10 مگ تمدید کرد
نقل قول:
اره میخاد اگر هم الان بتونی بدون مجوز تمدید کنی وقتی فهمیدن سرویست رو قطع میکنن تا مجوز ببری .با کارت دانشجویی میشه اگه هم نداری از همون روشی که خودت گفتی استفاده کن .من بیشتر وقتها از اون روش استفاده میکنم:n02:
درست نشدی؟نقل قول:
کی پورت عوض میکنی؟
نقل قول:
شما تعویض پرت کردی درست شد ؟ دقیفا چه کار کنـــــــــــــــــــیمــ ــــــــ خسته شدم از این وضعیت
حالا چکار کنیم.5 مگ میخوام برای دانلود شبانه سرعت خوب باشه/ممکنه برای ما هنوز شبانه داشته باشه؟2 مگ شبانه داره؟نقل قول:
اخه من از چند نفر پرسیدم میگن دانلود شبانه دیگه نیست... ؟ حالا چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا ن ؟ از چه ساعتی تا په ساعتی ؟
حالا چکار کنیم.5 مگ میخوام برای دانلود شبانه سرعت خوب باشه/ممکنه برای ما هنوز شبانه داشته باشه؟2 مگ شبانه داره؟نقل قول:
داداش مطمنی ؟ چون چند تا از دوستام بم گفتن ک دیگه دانلود شبانه نداره .... چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا ن ؟ از ساعت چند تا چند >نقل قول:
من توی پنلم فقط تا 2 مگ میتونم تمدید کنم!! 5 مگ و 10 مگ نیست اصلا !!نقل قول:
قبلا یبار تماس گرفتم گفتم 10 مگ میخوام گفت حتماً حتماً باید مجوز داشته باشی... اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی هم قبول نیست
حالا من چیکار کنم؟ مجوز و جواز ندارم!!! راهی نداره؟؟
یکی که شبانه واسش مهم نیست 5مگ بگیره ببینیم شبانه بهش اضافه کردن یا نه؟
تا هفته پیش که شبانه نداشت شاید الان بهش اضافه کرده باشن
5مگ خیلی خوب یود شارژ خوریش خیلی کمتر از 10مگ بود الان من تا الان 7گیگ مصرف کردم با 10مگ
نه دوست عزیز منم شرایط شما رو دارمنقل قول:
بلاتکلیفم
اقا چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه رایگان هست یا نه ؟
اقا یه روز همه بریم دفتر کیان پارس انگار صبر کردن فایده نداره دیگه :n13:نقل قول:
نقل قول:من هم گفتم فعلا فقط 5 و 10 مگ شبانه ندارندنقل قول:
راهی برای فهمیدنش نیست مگر اینکه بخرید . ( خود پشتیبانی هم اطلاعات درست نمیده به من گفتن 5 مگ شبانه داره خرید کردم و دیدم نداشت )
تو پنل زیر اگر براتون زد WITHFREE یعنی شبانه داره .