یه زحمت بکش ببین تو طول یه شب چقدر میتونی دانلود کنی،و اطلاع بده،ممنوننقل قول:
Printable View
یه زحمت بکش ببین تو طول یه شب چقدر میتونی دانلود کنی،و اطلاع بده،ممنوننقل قول:
من نخریدم منتظرم کسی بگیره بعد من خرید کنم!نقل قول:
من سرویس یک ساله دارم سرعتم 700کیلوبایته ولی چون فیلم و بازی دانلود میکنم به صرفه نیست بخوام به این صورت حجمی دانلود داشته باشم سرعتم 700کیلوبایته و 2020 گفت تقریبا همینقدر سرعت روزانه در سرویس شبانه وجود داره و شبانه نهایت 500-600 میشه البته من نمیتونم کاملا به حرف پشتیبانی اعتماد کنم برای همین منتظرم کسی خرید کنه و خبر بده
ساده ای ؟نکنه باور کردی با سرعت 500 تا میشه شبی 12 گیگ دانلود کنی تو خواب شاید همچین چیزی ببینیم :n09:نقل قول:
[emoji2] من که چهار سال مخابرات داشتم،طرح شبانه دار نذاشت، آخر کوچ کردم .
دیگه الان بهترین شبانه رو هم داشته باشه نمیگیرم.
اخرین طرح های شبانه دار مربوط به تابستون پارسال بوده؛ طرح های رمضان و کمپین ، قبل از اون هم طرح های شبانه دار داشته، مطمئنی مخابرات داشتی؟؟!نقل قول:
کمپین پاییزه داشتم تموم که شد،بعدش این طرحی که سرعت دانلود شبانه یک مگ بود ۹۹ درصد هم رایگان زده بود میخواستم بگیرم که گفتن برداشتن...نقل قول:
بالا 300باشه کافیه ارزش داره وقتی مجانیهنقل قول:
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنند لطفا از سرعت idm عکس بگیرند و اینجا بزارند ممنون
من که دیگه عمرا ازش بگیرم:n33:
با همون سیم کارت همراه اول شبی 20 گیگ دانلود میشه هر شب هم دانلود کنی تو هر ماه میشه 30 هزار تومن :n10: حجم دانلود میشه : 20*30=600 گیگابایت از سرمون هم زیاده :n19:
انقدر دوس دارم ببینم مخابرات به خاک سیاه بشینه مخصوصا مخابرات خراسان رضوی:n34:
دیدن مشترکینشون به خاطره دانلود شبانه دارن کوچ میکنن حالا دارن برمیگردنشون با طرح های جدیدی که اعمال کردن
خیال کردن مردم مسخرشونن هر روزی یک تصمیم بگیرن اول بیان سرعت شبانه رو بکنن 128 بعد بیان بیان ساعتش رو عوض کنن که دیگه هیچ کس نخواد دانلود کنه
خدا حالشون رو گرفت:n25:
نقل قول:
داداش کدوم بسته همراه اول رو فعال میکنی؟
کد دستوریشو بهم میگی؟
*1000مربع .نقل قول:
دوستان کسی از این سرویس شبانه اطلاع دقیق نداره؟سرعت و پهنای باند؟(میزان سرعت در روز و شب و پهنای باندی که شب ارائه میشه)
اطلاع دقیق رو ندارم ولی:نقل قول:
1. سرعت پایه رو زدند 128 یعنی هر چقدر سرعت اینترنت شبانه پایین اومد حق اعتراض ندارید!
یعنی به مرگ گرفتند تا به به تب راضی بشید.
2. ساعت رایگان از ساعت 2-7 هستنش. یعنی باز هم یک ساعت دیگر کم شد.
کم کم ملت میشن مث جغد که شبا بیدار بشن و دانلود کنند!
کارهای اینا کم از امریکا نیست که به تحریم بست ملتُ تا به همه چیز راضی بشن.
دوستانی که دسترسی به سرویس دهنده های دیگر دارند، خودشونُ تحقیر نکنند. واقعا کارهای مخابرات شرم اور و تحقیرآمیز به تمام معناست.
حالا شاید ممکنه بعضی به دلایلی تبلیغ بقیه رو بکنند ولی این دست کارهای مخابرات بسیار ناجوان مردانه ست.
الان ، سه روزه که اینترنت من ، خوابیدست. / قطع و وصل بسیار زیاد شده / بعضا در روز بیش از 50 بار آی پی میگیره مودم.
متاسفانه 4جی این اپراتورها هم درست و حسابی نیست(منطقه ما)
وگرنه یه 8372 میگرفتم و از دست اینها خلاص میشدم.
دروردنقل قول:
DSL همون رابط ارتباطی شما تا مخابرات هست .
که در مودم میتونید مشاهده کنید .
هر چی عدد DSL بالا تر باشه شما در اون شبکه اجازه دارید دیتا بیشتری رو جا به جا کنید .
البته این مورد با محدودیت اکانتینگ شما فرق داره .
برای باز کردن این مورد با اپراتور 2020 تماس بگیرید و بگید مشکل دارید و میخوایید DSL رو براتون باز کنند تا حدود 10 مگ اگر اپراتوره تازه کار باشه میگه نمیشه و از این حرفا بهش بگید باز کردن DSL هیچ ربطی به نوع و طرح تعرفه شما نداره و بنا به دلایل مشکلات خاص باید این مورد رو براش شما اعمال کنند .
موفق باشید .
باز خوبه طرح ما که شبانش از 4 تا 9 هست .نقل قول:
بخواییم بیدار باشیم از کل زندگی میوفتیم .
سلام دوستان
امروز نزدیگ های ساعت 5 بعد از ظهر بود که فهمیدم که مخابرات down stream رو محدود کرده
اول فکر کردم از مودمه مودم روهم ریستارت کردم ولی باز down stream تغییری نکرد من یک خط دیگه هم دارم اون رو هم چک کردم که بله down stream اون رو هم محدود کردند
قبلا down stream بود 10239 ولی الان شده 3071 سرعت دانلود هم از 320 بالاتر نمیره در صورتی که قبلا سرعت دانلود 1 مگ بود
بلهنقل قول:
سرعت روز به شدت کاهش پیدا کرده
صد در صد نهنقل قول:
هزار درصد تایید میشه
شعورش در اورده این لعنتی مخابرات
نقل قول:
نه برای من همون قبله شاید چون من طرح دارم جرات نکردن کمش کن سرعت تا 987 کیلو بیت در روز میره
همون طرح یکسال پیش تو نمایشگاه گرفتم 18 ماهه روز تا 10 مگابیت شب یک مگابیت > کلا دانلود شب 99 درصد تخفیفش عملا بدردنمی خوره چون حداکثر سرعت تو دان منجر 121 هست که بخوای حساب کنی با مصرف برق و استهلاک کامپیوتر نمی صرفه من به ندرت استفاده کنم
دوستانی که سرعتشون محدود شده چه طرحی داشتن؟ شاید مخابرات سرعت روزانه رو به سرعت واقعی محدود کرده
آقا میلاد ، طرح منم ، مثل مال شماست برادرنقل قول:
به طرح نیست ظاهرانقل قول:
اینها بلاهایی که میخوان سرمون بیارن ، بصورت منطقه ای اعمالش میکنند.
متاسفانه شدیم موشهای آزمایشگاهی.
یه بلایی رو سر یه منطقه در میارن ، منتظر نتیجه میشن وبعد میرن سر منطقه دیگه.
سلام
دوستان کسی همچنان ازطرح شبانه مخابرات سرویس نگرفته؟
2-یک بحثی شد درباره طرح نامحدود همراه اول 2-7 میخواستم بدونم کسی تجربه داشته و سرعت دانلودش چقدره؟ممنون
سلامنقل قول:
این طرح 2 تا 7 همراه اول هم به موقعیت زندگی شما بستگی داره که محل سکونتتون چقدر با دکل همراه اول فاصله داشته باشه.
من هم همراه اول رو تست کردم و هم ایرانسل رو ، متاسفانه جای ما هیچکدوم کیفیت مطلوبی نداشتند و مجبورم به همین انحصار طلب های مخابرات اکتفا بکنم.
شما اگه راه فرار براتون باز هست ، یک لحظف هم تردید نکنید. /
به قول بنده خدا که توی چند صفحه پیش نوشته بود که هزار تومن میدم ، شبی بی منت 20 گیگ دانلود میکنم / خوشبحالش:n28:
طرح 4 تا 9 صبح مخابرات سرعتش بیشتر اوقات 100 هست بعد دوروبره 6.30 تا 9 هم 250 300 میرسه روز هم که سرعتش عادی هست.نقل قول:
البته من کافو نوری هستم سرعت و پینگم کلا محدوده اگر شما مسی باشی احتمالا کلی سرعت بگیری.
من که از همون 3 سال پیش که سرویس گرفتم از این فلک زده ها سرعتم از 200 بیشتر نشد از 1 کیلوبایت هم کمتر نشد پینگ که 800 تا 1600 هست الانم دیگه بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار فقط دانلود میکنم شما ها حداقل پینگتون نابود نیست.نقل قول:
مد نظر من طرح 2-7 هست که برای ماه رمضان با پنهای باند 10مگ قرار دادند؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
کار از نابودی گذشته ، کلا اعصاب من یکی رو به فناست.
سیستمم بیش از 60 بار در روز IP میگیره. / اینترنت روزمون خراب شده ، لینک توی روزم میگذاری ، برمیگردی میبینی متوقف شده ، دلیل عوض شدن IP.
دوباره از سر نو باید از اول بگیری فایل رو.
امروز اون طرح رو میگیرم شب تست میکنم ببینم جریان چیه.نقل قول:
ممنون میشم سرعت دانلود در شب و روزانشو با idm بزارید (اگر امکانش بود از 8.8.8.8 هم پینگ بگیرید )نقل قول:
فقط 195 برو شکایت کن.نقل قول:
واقعا که آخر سر کار به اونجا هم میرسه.نقل قول:
به سایت خودشون ، تیکت زدم ، میگم چرا این همه سیستم من IP عوض میکنه ؟؟ جواب دادن ، اشکال از تنظیمات مودم هست و فلان و بَهمان.
خواب چی بگم واقعا بهشون !!
دیگه اینقدر سرم میشه که مشکل از طرف من نیست.
پشتیبانی چرت ترین و مضخف ترین حرف ها را میزنه هیجی هم بارشون نیستنقل قول:
بنظر من باید بجه های همینجا اگر واقعا گلایه دارند باید یک متن شکوایه حاضر کنند و بفرسته ۱۹۵ چون یکدست به تنهایی صدا نداره
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شبانه هست روزانه هم سرعت 200 300 بود و پینگ هم چون من کافو نوری هستم سرعت و پینگم کلا نابود بود.
قبلا چند میگرفتی؟سرعت دانلود؟پشتیبانی به من گفت تو روزانه همون 700کیلوبایت الانمو میگیری با این سرویس:n13:منم مسی نیستم فیبر نوری ام ولی خوب فیبرم گویا نیست ی جور اتصاله که مخابرات برای اینکه بتونه به محل ما ارائه بده یک مدت کلا تلفن قطع بود بعد درست شدنقل قول:
سرعتت با سرویس هایی که محدودیت حجمی ندارن چنده؟نقل قول:
نقل قول:
این روزانه
بعید میدونم با کافو نوری 700 بگیری ولی دقیق نمیدونم.
پینگ و سرعت در بهترین حالت.
این با گوگل هست.
قبلا هم همین حدود بود ولی چون رانژه خطم رو تغییری ندادن سرعتم از این بالا تر نمیره شما شاید بیشتر بگیری.نقل قول:
دوستان فرد دیگری اطلاع دقیقی نسبت به این سرویس جدید ماه رمضان نداره؟یا استفاده کنه و از وضعیتش عکس بزاره؟من همچنان تو شک هستم که خریداری کنم یا نه!:n27: