سلام اگه میشه از کیفیت خطتتون یه عکس بزارید ممنون میشمنقل قول:
Printable View
سلام اگه میشه از کیفیت خطتتون یه عکس بزارید ممنون میشمنقل قول:
تست همین الان تک کانکشن فرانکفورت اون 50 گیگ هم غیرفعال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس کیفیت خط
سلام به همه. یکی میتونه دقیقا به من بگه این 100 گیگ کی فعال شده؟
من 4 شنبه شب توی اخبار دیدم که رئیس جمهور گفت و 5 شنبه اومدم فعال کردم ولی خب دیشب غیرفعال شد!!!
رئیس جمهور چرا پس 4 شنبه تازه گفت؟ و چرا گفت تا 7 فروردین مهلت داره؟؟؟؟
چرا صبانت اطلاع رسانی نکرده بود؟ چون من زنگ زدم پشتیبانی گفت 10-12 روز پیش بوده!!
الان امثال من چطور باید خبر داشته باشند این چیزها رو جز اطلاع رسانی خود صبانت از طریق پیامک به کاربراش؟؟
چقدر اینا دزد و کثیفند...
واسه شما هم از 12 روز پیش فعال بوده؟؟
من 195 شکایت کردم چرا رئیس جمهور 4 شنبه گفته تا هفتم فعاله و اینا اطلاع رسانی نکردند و زودتر تموم شده...
من دزدتر از صبانت ندیدم و بعد این دوره خالی میکنم.
خانه خودم بودم 7 سال فن آوا داشتم ولی اینجا فن آوا پشتیبانی نمیکنه و حتما خالی میکنم این دفعه
مودمتون چیه شرمنده
بله دوست عزیز از همون 12 روز پیش گزینه فعال سازی توی پنل کاربری اومد ولی همه جا 100 گیگ بین الملل دادن صبانت 50 گیگ بعلاوه این که بعد از مصرف 25 گیگ سرعت شما محدود به یک مگ می شد پس برای این 25 گیگ زیاد خودتون رو ناراحت نکنید چون عملا بعد از اون 25 گیگ باید غیر فعال می کردید تا بتونید سرعت کامل داشته باشیدنقل قول:
مودم من ایسوس DSL-N14Uنقل قول:
دوستان از کدوم سرور فرانکفورت تست میگیرین ؟
واسه من که سرعت خوب نیست اصلا نمیدونم جریان چیه واسه شما اینقدر عالیه !
البته با سایت whatbox.ca سرعت بهتره
من سرویسم در حالت گیم هست، در واقع اصلا واسم پهنای باند مهم نیست و فقط پینگ پایین و عدم نوسانش واسم مهمه
فعلا که مشکلی ندارم این روزها در این مورد. اینم تست سرعت توی پیک ترافیک ساعت 11 شب توی این روزهایی که همه نشستن توی خونه هاشون.
(پهنای باندی که میدن انقدری هست که اذیت نشم)
جناب شاهانی من پینگم با چنل interleave اینقدر هستش :biggrin::biggrin::biggrin:
اینم یک بار دیگه توی همین زمان - یک بار مولتی و دوبار تک کانکشن از سرور fdcservers.net - farankfurt
من مشهد هستم، تمام آی اس پی ها رو تست کردم حقیقتا، دوساله هر دوماه یک بار آی اس پی عوض کردم، فعلا اینجا واسم جواب داره میدهنقل قول:
پینگ توی بازی ها بین 90 تا 130 هست که اوکی هست و قابل بازی کردنه، اما جاهای دیگه مثل شاتل، پارس آنلاین، پیشگامان، آسیاتک و یکی دو جای دیگه همشون پینگ بالای 150 به من دادن و کلی پکت لاست و نوسان پینگ داشتن. صدبارهم با پشتیبانی هاشون صحبت کردم.
مرکز مخابراتی ما توی آزادشهر هست، به اسم فرشچی، آشغال هست وضعیت پینگش بطور معمول.
خوشیختانه فعلا مجبور نشدم صحبت آنچنانی با پشتیبانی صبا داشته باشم این مدت و از یکی دو ماه پیش پینگشون قابل استفاده شده. (پنج شش ماه از صبا سرویس میگیرم، یک ماه اون وسط وضعیت پینگشون خراب شد که خودشونم قبول کردن وقتی زنگ زدم پشتیبانی)
اینم وضع تک کانکشن ما سرور داخلی و خارجی
آشغالتر و دزدتر از صبانت نیست
۳ دوره ازش سرویس گرفتم
هردور به خاطر تنبلی جمع آوری نکردم
این دفه تموم شد جمع میکنم
هر بار ۵ ۶ ماه اول خوبه بعد گند میزنم
من 100گیگ دولت و اصلا فعال نکردم
تازه رفتم خودم حجم اضافه ام خریدم
مثلاً خط ۱۶ مگ خریدم
هیچ پیجی رو باز نمیکنه
هیچچی
195رفتم شکایت کردم تست سرعت و گرفتم براشون فرستادم
زنگ زدم خودشون میگن باید حداقل ۲ مگ بگیری
۳۲ کیلو داره میده
باورتون میشه
یعنی دی آل آپ 156بود این ۳۲ کیلو
۵ روزه همین وضعه ۱۰۰ بار زنگ زدم هربار۳۰ نفرتونوبته
من کارم اینترنتی هستش تو این ۵ روز هیچ کاری نتونستم بکنم
نت گوشی و با لپ تاپ اشتراک گذاشتم کار میکنم
گه بزنن به این صبانته دزد
برای منم سرعتش چند وقته خوب نیستنقل قول:
دوستان ، صبا نت سرویس گیم مود داره؟ اگه داره چطور فعال کنم
با سلام بله داره زنگ بزنید پشتیبانی بگید براتون فعال کنننقل قول:
دوستان سلام من تهران هستم و قصد خرید جشنواره 1 ساله از صبا نت دارم . سرعت 8 یا 16 اما در نت سنج بررسی کردم در منطقه ما رضایت کمتر از متوسط بود و من مشکوک شدم :). در حال حاضر هم سرعت 16 مگ دارم و کشش خط خوب هست و نویز و خرابی خاصی وجود نداره ولی قیمت صبا خوب هست و قصد مهاجرت به این شرکت رو دارم .آیا از دوستان تهرانی داریم که از صبا سرویس داشته باشه مخصوصا این سرویسهای جشنواره بهاری ؟ ممنون برای راهنمایی
سرعت اینترنت صبانت در حدی هست که بدون مشکل بشود لایو اینستاگرام و یوتیوب را تماشا کرد؟ در طول روز قطعی زیاد ندارد؟ الان مخابرات دارم راضی نیستم، لااقل تعرفه های صبانت به صرفه تر است.
نقل قول:دوستان عزیز هیچ کاربری نمیتونه تضمین کنه که شما روی صبانت سرعت بهتری بتونید داشته باشید همه به دوری یا نزدیکی و کیفیت خطوط تلفن شما بستگی داره البته من میتونم بگم که سرعتم بعد از مصرف اون 50 گیگ دوباره به حالت معمول و خوبش برگشته البته من تهران نیستم این جواب رو هم به صورت کلی خدمتتون عرض کردمنقل قول:
موفق باشید
دوستان مشهدی اینترنت صبا نت مشکل خاصی نداره ؟ منطقه امت، فعلا آسیا تک دارم ولی گرون شده میخوام عوض کنم
از دوستان تبریزی مخصوصا در مخابرات رجایی لطفا وضعیت سرویسهای صبانت در تبریز را اطلاع رسانی کنند.
مشهد صبانت داشتم هم adsl هم وایرلس جفتش آشغال بود برای بازی آنلاین ولی سرعتش همونی که میگن رو میدن حالا با این تفاسیر تصمیم بگیرید البته منطقه به منطقه سرعت فرق داره ولی پینگ بالا و نوسان پینگش مخصوصا 8 شب به بعد تو کل مشهد فرقی نداشت اون موقعنقل قول:
مخابرات صابری وحید
سلام دوستان
صبانت ظرفیت خط رو آورده پایین؟ قبلاً سروریس 61 مگ میگرفتم و ظرفیت خطم هم روی 17 مگابیت بود
یه مدت 8 مگابیت گرفتم، امروز که اومدم سرویس رو تمدید کنم و 16 مگ بگیرم دیدم که بهم هشدار داد که سرعت خریداری شده بیشتر از ظرفیت خطتت هست
وقتی هم که خرید انجام شد و مودم رو نگاه کردم دیدم ظرفیت خطم روی 8 مگ هست و در نتیجه سرعتم بالاتر از 8 مگابیت نمیره
کسی از این موضوع خبری داره؟ بامبول جدید صبانته که ظرفیت خطی که تا 19 مگابیت هم کشش داشت رو روی 8 مگ محدود کرده؟
خط من هم تا 17 مگابیت کشش داره و روی صبانت هم که اومدم همون اول روی 16 مگابیت قرارش داده بودن
اما بعد که خواستم سرویسم رو ارتقا کیفیت بدم که نوسان پینگ نداشته باشم، پهنای باند رو به 14 کاهش دادن، بعد از اینکار توی خود مودم هم حداکثر کشش خط رو بجای اینکه 19 بزنه، 14 میزنه و روی همین چهارده هم تنظیم شده واسه من.
موقع خرید سرویس های 16 مگابیت به من هم همین اخطار رو میده و میگه موافقت کن که سرویسی بالاتر از توان خط خودت داری خریداری میکنی.
البته من مشکلی ندارم و تازه بعد از این تغییر بود که از صبانت راضی شدم، اما شما میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و در صورت نیاز و در صورت امکان، پهنای باند خودتون رو افزایش بدین
با سلام در این چند وقت که هیچ تغییر و یا کاهشی مشاهده نکردمنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
یه زنگ به صبانت هم زدم و گفتن که اونا محدودیت 8 مگی اعمال نکردن و بخاطر نویز خطته که انقدر اومده پایین
من چند سال پیش یه سیمکشی جدا برای مودم از دم خونه انجام دادم، یعنی از وزودی خط تلفن منزل یک اسپلیتر وصل میشه که یه سمتش میره به پریزهای تلفن و یه سمتش با یک سیمکشی جدا میره به سمت مودم. بنابراین به راحتی شروع کردم به تعویض اسپلیتر و تست
5 تا اسپلیتر کار کرده و نو داشتم که با تعویضش تونستم ظرفیت خط رو به 13 مگ برسونم و با نگاه کردن به ارقام به این نتیجه رسیدم که ظرفیت خط شما به اینصورت تعیین میشه که:
حداقل نویز خط شما نمیتونه کمتر از 12 دسی بل باشه (چه آپلود و چه دانلود)، بنابراین ظرفیت (بغیر از محدودیت سرویس) در جایی بسته میشه که حداقل نویز آپلود و دانلود (هر کدوم کمتر بود) پایینتر از 12 دسیبل نباشه. :rolleye:
معلوم نیست چ خبره باز ک پینگ با 4.2.2.4 از صبح تا حالا روی 200 تا 250 هست.
اگه از سرویس فیلیمو استفاده میکنید، فکر نکنید که این توی صبانت رایگان هست
ترافیک فقط زمانی رایگان حساب میشه که برید از خود صبانت اشتراک این سرویس رو خریداری کنید.
اشتراک مستقیم اگه داشته باشید و یا اشتراکتون مربوط به جای دیگه ای باشه، ترافیک محاسبه میشه و از حجم شما کم میشه.
ماشالله به صبانت
از ساعت 12 امروز تا 3 ظهر نت قطع بود و زنگ میزدی به پشتیبانی 40 نفر تو صف بودن.
واقعا افتضاح شده این گدانت
کسی از دوستان Annex M استفاده کرده ؟ مال من فعال نمیشه
سلام، وضعیت سرعت صبانت نسبت به اوایل سال بهتر شده یا نه؟ تست سرعت جدید قرار بدهید ممنون می شوم.
تا حدودی بهتر شدهنقل قول:
البته بازم نوسان داره بعضی وقتا بهتره بعضی وقتا بدتره
سرویس 8 - خط روی 4 مگ
کسی مشکل کم شدن حجم نداره؟
اگه منظور شما کم فروشی و خوردن حجم ترافیک مصرفی هست، که باید بگم چنین موردی رو مشاهده نکردم.
با توجه به اینکه من دستگاه میکروتیک در منزل دارم و سیستم اکانتینگ، دارای کنتور محاسبه گر مقدار ترافیک مصرفی شبکه من، روی این دستگاه هست، مقدار کنتوری که دستگاه خودم نشون میده با مقدار کنتوری که در پنل صبانت مشاهده میکنم، هردو یک مقدار رو نشون میدن و این نشون میده که محاسبه ترافیک مصرفی اونها مشکلی لااقل برای من نداره.
اگه سرعت شما زیاد باشه، معمولا ترافیک خیلی سریع تموم میشه، مخصوصا اینکه آی اس پی تا حدی کیفیت مناسبی داشته باشه و اینترنت با پهنای باند خوب در اختیارتون بگذاره، در این حالت ترافیک شما بسیار سریع تر از حالت های دیگه مصرف میشه و متوجه نمیشیم، چون لود صفحات، برنامه ها یا کانال های مختلف سریع تر انجام میشه و دانلود بیشتری انجام میشه، در چنین شرایطی من پیشنهاد میکنم برای کنترل ترافیک مصرفی خودتون و همین طور تقسیم سرعت در شبکه حتما حتی اگه شده از یک دستگاه خیلی ارزان قیمت میکروتیک استفاده کنید، یا اینکه نرم افزار کنترل ترافیک روی سیستم عامل های کامپیوتر و گوشی خودتون نصب کنید تا روی مصرف شما نظارت داشته باشند
سلام
دوستان یوزر و پسورد اکانت صبا نت برای تنظیم مودم چجوریه
خطم رانژه شده ولی اینا یوزر پسورد نمیدن . میگن واستا اس ام اسش میاد:grrr:
خب تا sms نیاد نمیشه باید صبر کنی تا بیاد تو همون یوزر پسورد هستنقل قول:
برای من هم پنجشنبه رانژه شد فعال نکردند، شنبه اس ام اسش آمد، زنگ زدم پسورد گرفتم، اگر زنگ نمی زدم یکشنبه اس ام اس پسورد می آمد.نقل قول:
خیلی کند عمل می کنند، دوشنبه در نمایندگی ثبت نام کردم، سه شنبه در صبانت ثبت شد، چهارشنبه فرستاده شد برای رانژه
پشتیبانی هم اطلاعاتشان در حد صفر است، زنگ زدم گفتم سرعت آپلود را 2 کنند، گفتند روی سیم مسی سرعت آپلود بالای 1 ممکن نیست. گفتم خط را در حالت فست بگذارند اصلا در جریان نبودند، بعد از صبحت با داخلی 381 خط را در حالت فست گذاشتند ولی با سرعت 6، در حالیکه در حالت عادی با سرعت 13 وصل می شد.
سلام زنگ بزن پشتیبانی بگو وصل کنن به کارشناس وقتی وصل کرد بگو پروفایل فست رو برات روی بالاترین حد کشش ببنده در مورد آپلود هم بپرس ولی فکر نمیکنم صبانت ANNEX M داشته باشه من که میذارم روی این حالت کلا لینک نمی گیرهنقل قول:
سلام، تشکر، داخلی 381 همان کارشناسشان بود ولی هر کاری کردم بیشتر از 6 نبست و گفت برای این خط نمی شود بیشتر بست (اما در این حالت snr بالای 20 هست)نقل قول:
برای من روی annex m کار می کند ولی سرعت آپلودش 1022 است. (با annex a سرعت آپلود بیشتر از 982 نمی شد)
دروغ می گوید مثل سگ... اگه SNR 20 هست هنوز جا داره سرعت را بیشتر بنمایند حداقل 10 مگابیت میشه...نقل قول:
از بین شرکتهایی که اینترنت داشتم بدترین پشتیبانی را دارد، قبل از اینکه حالت فست بگذارد هم گفت که فقط یک بار می توانی حالت را عوض کنی، بعدا زنگ بزنی به حالت قبلی بر نمی گردانیم.نقل قول: