برا من اینطور نیسنقل قول:
کم میکنه
Printable View
برا من اینطور نیسنقل قول:
کم میکنه
الان دو شبه وضعیتم بهتر شده شبی 2/5 گیگ دان دارم.نمی دونم برا همه اینطور شده یا من شانس آوردم چون قبلا اینطور نبودنقل قول:
اینم دانلود دیشبم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا افتضاح شده پارس.شبا 512 دارم مقدار دانلودم تا صبح شده کمتر 200 مگابایت.افتضاحححححححححححح
این یک گیگ هدیرو کی میدن.عید که تموم شد:18:
برای من هم بد نیست با 256 دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم دقیقا از یک تا شش.نقل قول:
نمی دونم شاید به مراکز مخابراتی ارتباط داشته باشه!
شما ساعت 254 و 449 بیدار بودی دیسکانکت شدی یا اینکه تنظیمات خاصی داری و اصلا چه نیازی بوده توی این دو تایم دیسی بشی بالاخره اونا 6 رو حساب می کنن؟نقل قول:
نه دوست من ایشون از حجمشون 900 مونده پارس هم سر این حجم یک بار ریست میکنه و چک میکنه !نقل قول:
البته سیستم احمقانه ای هست و برای اونایی که ای پی ثابت می خوان یه مصیبته
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
DELETE ....
معلوم نیست این پارس انلاین چطوریه!!! یکی 128 داره شبی 5 گیگ دانلود میکنه یکی 2 مگ داره شبا اصلا وصل نمیشه!!!! اه اه اه
عجب اشتباهی کردم اومدم پارس!!! اون روزی که اومد توی همین تاپیک گفتم پارس خوبه یا نه ! یه نفر جواب مارو نداد!:2:
این 2 گیگ هدیه برای من اضاف نشده
برای همه اضاف شده ؟
نامردا سرعت شبم رو 50 تا کم کردن شده 150 کیلوبایت! تا صبح فقط 2.5 گیگ میگیره
1گیگ هست و اضاف هم نشده هنوزنقل قول:
متن پارس :نقل قول:
به مشترکین دارنده ترافیک محدود، 2GB ترافیک رایگان و به مشترکین دارنده ترافیک نامحدود، 3 روز به مدت قرارداد ایشان اضافه می نماید.
نیمه شعبان رو هم اضافه کردن شده ۲gb برای ما که زده بود 1 گیگنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
درسته الان اینطور نوشتهنقل قول:
هدیه پارس آنلاین به مناسبت عید سعید مبعث و نیمه شعبان به تمامی کاربران ADSL2+گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهی کاربران ADSL2+ خود در قالب طرح عید تا عید به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث و نیمه شعبان، به مشترکین دارنده ترافیک محدود، 2GB ترافیک رایگان و به مشترکین دارنده ترافیک نامحدود، 3 روز به مدت قرارداد ایشان اضافه می نماید.
زنگ زدم پارس گفتن تا یکی دو روز دیگه هدیرو میدن.بحال من که فرقی نداره خیلی چون مهلت قرار دادم تا 4 روز دیگه تموم میشه .سرعت دانلود شبانم خیلی پایینه.دی سی زیاد میشه دانلودم قط میشه.هیچکی پیدا نمیشه که تجربه چنتا شرکتو داشته باشه اگه اونا بهتر از پارسن نقل مکان کنیم.اهههههه :42:
نقل قول:
خیلی به تجربه وابسته نباش چون مثل بقیه چیزا توی این مملکت اینم قانون نداره، یکی میگه این خوبه اون میگه این افتضاحه اون خوبه، تا خودت امتحان نکنی هیچی دستت نمیاد.
سرعت شما چنده؟نقل قول:
ترافیک هدیه رو اگه تو مدت قرار داد مصرف نکنیم ، به قرار داد بعدی منتقل میشه؟
برای روز تولد هم ترافیک میده پارس آفلاین ؟
1 مگ البته محدودنقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده و اینکه به نظر شما چرا ترافیک ارسالی من در مقابل ترافیک دریافتی اینقدر زیاده ؟؟
به نظر شما کامپیوترم به ویروس یا تروجان آلودست که اطلاعاتی رو ارسال میکنه ؟
در کل چطوری میشه فهمید که چه نرم افزار هایی چه وقت هایی از اینترنت استفاده میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیک دریافتی رایگان مگا بایت
ترافیک دریافتی مگا بایت ترافیک ارسالی رایگان مگا بایت ترافیک ارسالی مگا بایت زمان استفاده دقیقه
زمان تاریخ 1096.83 61.82
76.66 280.65 2327 00:58:30 1391/03/31
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر میاد مشکلی باشه، در حالت کلی وقتی از VPN یا Proxy استفاده می کنید حجم ارسال بالا میره ولی این ارسال شاید برنامه ای داره با وب Sync می کنه!؟
ساده ترین راه در طول روز با ابزار resmon.exe در ویندوز 7 بخش network ببین چه برنامه هایی در حال آپلود با ریت بالا هستند.
resmon.exe ابزار جالبی بود :)نقل قول:
من همیشه از vpn استفاده میکنم ، یعنی به نظر شما دلیلش اینه؟
توی گزارشات Resmon هم چیز خاصی نبود ، بیشتر ارسال ها برای FireFox بود .
افزونه ها رو چک کنید و یک روز با یه مرورگر دیگه کار کنید ببینید همین قدر مصرف میشه!؟
دوستان یه سوال من میخوام تمدید بعدیم رو روی 512 نا محدود بزارم ( چون الان سه ماله 128 12 گیگ گرفتم توی 1 ماه 2 گیگ برام بیشتر نمونده!)
توی لیست تمدید انلاین نیست ! برای خریدش باید چیکار کنم؟
سرعت دانلودش چنده روزا؟
از تورنت استفاده میکنی احتمالا؟!نقل قول:
آقا بالاخره نوین نت بهتره یا تو همین پارس آنلاین بمونیم؟!
پارس رو امتحان نکردم ولی اصولا 1 به 10 یعنی شما حداقل 50-60 هم بگیری باید کلات رو بندازی هوا، Burst مسلما نداره و شبا هم احتمالا سرعتش کم بشه، شما هم نباید انتظار داشته باشی با 24 تومان چیز خیلی خوبی بهت بدن!
همه ی ISP ها طبق مصوبه تنظیم مقررات مجبورند سرویس نامحدود با اشتراک 1 به 10 بدند.
دوستان این 2 گیگ هدیه رو میدونید قراره کی بدن؟ کسی از دوستان تماس گرفته، به من که گفتن یکی دو هفته دیگه میدن
در جواب جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین مشکلو داشتم با نرم افزار های مختلف ترافیک مصرفی رو اندازه گیری کردم ولی اون چیزی که در کنترل پنل پارس هست شباهتی به گزارش نرم افزار نداشت!
تنها راه رفتن به نمایندگی هست البته عمرا قانع نمیشه ولی برای من و یکی از دوستام این مشکل پیش اومده بود من رفتم نمایندگی و قانع نشد و گفت نرم افزار ها معتبر نیستند!ولی از فردا حجم خوری درست شد
برای اون دوستم هم این راه رو گفتم در نهایت تعجب حجم خوری اون هم درست شد
انگار پارس داره اگاهانه این کارا رو می کنه
اینا دیگه چه قدر کلاه بردارن تو سایت زدن عیدی 2 گیگ برای تمام کاربران adsl بعد ما هر چی نگاه می کنیم می بینیم چیزی اضافه نشده ! این جوریش رو ندیده بودیم دیگه
نخیر دوست عزیز ، از تورنت هم استفاده نمیکنم .نقل قول:
واقعا که این دزد آنلاین ، داره اعصاب منو بهم میریزه . حتما 3،4 روز دیگه ، یعنی بعد امتحانم پیگیری میکنم.نقل قول:
ممنون :)
شما اول گزارش پارس آنلاین رو با نرم افزارهایی مثل bw meter, du meter, networx مقایسه کن بعد اگر دیدی مطابقت نمی کنن پیگیری کن و توی این مدت بهتر حالت بریج رو انتخاب کنی یا توی حالت pppoe حالت connect manually رو انتخاب کنی تا بهتر بتونی گزارشها رو مطابقت بدی.
دوستان موافقین مجوز بگیریم بریم جلو شرکت پارس افلاین اعتصاب غذا کنیم تا شاید یخرده به حرف دل کاربراشون گوش بدن.اعصابم خرده از دسشون :42:
این ترولایی که من میبینم خود کشی هم کنیم 1 مگ در راه خدا از اون دزدی هاشون رو بر نمی گردونن:31:
سلام من یه گیگم رو گرفتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم کو یه گیگ گفت برای بعضی ها عمال شده برا بعضیها نشده گفت اسمتو میفرستم تهران بدن بهت فرداش اضافه شد بهترین نرام افزار برای دیدن سرعت cfosspeed سرعت رو تو هر لحضه نشون میده من الا چند سالی میشه ازش استفاده میکنم سرعتو دقیق نشون میده
2GB ترافیک رایگان قرار اضافه بشهنقل قول:
1گیگ رو عوض کردن 2 کردن
2GB ترافیک رایگان قرار اضافه بشه نه 1 گیگ
1 گیگ رو کردن 2 گیگ
الان با واحد فروش تهران تماس گرفتم گفتن 2گیگ مابین دو تا عید مبعث و شعبان رو سیستم برای تمامی کابران اعمال خواهد شدپس نگران نباشیدبزودی رو حسابتون اضافه میشه.ضمنا ازقول همه شما بهشون گفتم که شما سیسات جذب کابر جدید و دفع مشتری قدیم رو درپیش گرفتین و فقط امتیازات رو به کاربرای جدید میدن نه ما...و درمورد شبانه هم با پشتیبانی شهر خودم که صحبت کردم گفتن مدیریت قول داده تا 1 ماه آینده مشکل محدودیت رو بردارن و همه چی به روال سابق برگرده البته گفت که به ماهم اینطور گفته شه امافعلا دقیق نمیشه گفت 100%؟؟؟