این وی پی ان رو از کجا باید درخواست داد ؟ خود شرکت می فروشه ؟ تاثیرش چیه ؟ اگه میشه یه مختصر توضیحی بدین .نقل قول:
ممنون
Printable View
این وی پی ان رو از کجا باید درخواست داد ؟ خود شرکت می فروشه ؟ تاثیرش چیه ؟ اگه میشه یه مختصر توضیحی بدین .نقل قول:
ممنون
بچه ها من دیشب تا نصفه شب بیدار بودم . دیدم بعد از 5 دقیقه سرعت از 150 میاد رو 15 . گفتم دیسکانکت کنم ببینم چی میشه . این کاررو کردم و سرعتم دوباره اومد رو 150 ولی باز هم بعد از 5 دقیقه سرعتم اومد رو 15 همین روال تا چندین بار تکرار میشد . نمیدونم ولی فکر کنم این کارها کار خود شاتله . من هم گذاشتم که هر 5 دقیقه خودش ریکانکت کنه . بعد خوابیدم . دیشب تونستم 3 برابر همیشه دانلود کنم
تایید میشه پس فکر می کنی چرا من می گم شاتل دزده چون مطمئنم خودشون سرعتها رو آوردند پایین و مشکلی از کمبود ترافیک ندارند دارند دزدی میکنند.نقل قول:
بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنید:19: طرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه:27: شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین:21: من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم:27: شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان:41: این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی:2:
شما این همه سال کجا بودی؟نقل قول:
کی گفته رایگانه پس اون پولی رو که ماهیانه میدزده چیه بابت همین میشه دیگه .
بعد 512 باید بالای 1 گیگ دانلود داشته باشید.
اگر هم ورداره خیالی نیست میریم یک ISP لااقل مثل این دزد بابت گیگ اضافه 9000 تومان نگیره.
من سراغ دارم 40000 سرویس 3 ماهه با 9 گیگ ترافیک و هر گیگ اضافه 3000 تومان ولی ترافیک شبانه نداره و سرعت دانلودش هم از 55 پایین نمی یاد از اونجا بخاطر اینکه بتونم از این شاتل دزد تو شبها دانلود کنم کوچ کردم وگرنه همونجا می موندم.
پس شاتل عامل نفوذی هم داره:27::27:نقل قول:
شما که بلدی به ما که بلد نیستیم دانلود شبانه یاد بده که بالای 1.3 گیگ دانلود کنیمنقل قول:
بهش میگن: مدیریت دانلود.نقل قول:
حرف بی راه هم نمیگه.
من باورم نمیشد اما خیلی ها نمیدونن و انتظار دارن وقتی از راپیدشیر بدون اکانت استفاده میکنند سرعت ماکزیموم رو بهشون بده. یا اینکه شاید لینک راپیدشیر رو بذارن تو لیست که شب ها دانلود بشه و صبح که بیان میبینن که ایرور داده.
این مورد خیلی درشتی بود. موارد ریز هم هست که اگر اونا رو رعایت کنی میتونی خیلی دانلود کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آرت دارم دانلود هم زیاد ندارم موردیه مثلا پریشب خاموش بود دیشب دانلود میکرد قبلا حدود 900 بود الان 1 گیگ یعنی اون 117 که توی روتر بسته شده نمیدونم چرا کار نمیکنه قبلا 44 بود الان 50 ولی یجا هایی یا یوقتایی درست نمیدونم سرعت میره بالا میشه همون 117
شما مدرک PHD تون رو از کجا گرفتین؟نقل قول:
خوب بچه 2 ساله هم می دونه بدون اکانت نمیشه از رپید دانلود کرد.
دوست عزيز واقعاً براي طرز فكرتون متأسفم! برادر من خارج ماهي 18 دلار براي اينترنت 24 مگابيت ميداد اونوقت شما ميگي 512 با 3 گيگ حجم ماهي 18 تومن خوبه؟!! :41: حالا نميگيم بيان 24 مگابيت بدن ولي حداقل شبيه به تعرفه هاي مخابرات كه ميتونن 512 نامحدود رو همين قيمت 512 با 3 گيگ حجم بدن.نقل قول:
به این مورد هم اشاره میکردی که 18 دلاری که اونا میدن درآمد 1 ساعت کارشون هم نمیشه ! درآمد اونا دلاری و یورویی است و درآمد ما بدبختا ریالی.نقل قول:
حقیقتا دیگه تو این مملکت خراب شده چی مونده که قیمتش ارزونتر از قیمتهای جهانی باشه ؟ یه نفت و بنزین و یه نون لواش بود که دلمون خوش بود ارزونه، که اون هم گرون شد...
ميخواستم بگم ديگه گفتم از تاپيك پرت ميشيم.بله اونا حداقل ماهي 3-4 هزار دلار درآمد دارن بعد ما حداقل 275 هزار تومن حقوق كارگر در سال 88 هست! اونا براي 24 مگابيت نامحدود ماهي 18 تومن ميدن بعد ما براي 64 كيلوبيت نامحدود ماهي 19 تومن ميديم به شاتل!نقل قول:
آخه چرا نبايد شاكي باشيم جناب gla021 ؟
عزیزم من از لینک مستقیم از 10 بیشتر نمیگیرم (سرور خودم). این که دیگه رپید نیست براش اکانت بخرمنقل قول:
شما اصلا صحبت نکن که Post count شما حتی هنوز از 10 بالاتر نیومده !!! برو به رفیقات بگو برن بمیرن . شاتلی....نقل قول:
امریکا میانگین درآمد ماهی 5000 دلاره ... یه دانشجو ماهی 2000 دلار حقوق داره .... اینایی که از این وضع دفاع می کنند باید خفه شن ...نقل قول:
ببینم کجات میخاره؟؟؟؟نقل قول:
دوست نداری هرری برو تو یه فروم دیگه
اینجا همینه که هست
احتمالا یا خیلی مایه داری یا از خودشونی چون واسه پولی که داری میدی به این مفت خورها زحمت نکشیدی که زورت بیاد.
اگر هم فکر میکنی که خیلی حالیته احتیاج نیست همه جا جار بزنی چون ممکنه مردم شک کنن
حالا یه نفر جواب بیچاره رو داد همه پش بندش شیر شدین یه تیکه ای بهش انداختین
اولا اینجا ایران نه آمریکا......
دوما من نه پولدارم نه شاتلی من دانشجو برق شیرازم که همزمان کارم میکنه تا خرج خودم و برادرم در بیارم............
سوما خودتون میدونید تو ایران 512 با دانلود رایگان شبانه هیچ isp با این قیمت نمیده به نظر من هر کی هم ناراحت بگه خطش جمع کنن بره یه isp دیگه تا ترافیکم کمتر بشه:21:
چهارما من چیزی نگفتم ، گفتم شاتل شبانش باید برداره تا شما قدر همین 700 مگ رو هم بدونید
خب اینجا همه اعصابشون خورده از این وضعیت بعد این میاد این وسط حرکات نمایشی انجام میدهنقل قول:
دیگه او آقایی که ادعایه پست زادش میشه (با 70 پست) فکر کنم من قدیمی تر از شما باشم :
اینم اولین پستم اینجا (فکر کنم) gla میبینید که منم شاکی بودمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4411749#post4411749
ولی مشکل از من بود
دیگه امیدوارم همتون صحیح وسالم به همراه دوستان وخانواده تان به تمام آرزو هاتون برسید .خدا نگهدارتون
دیشب بعد یه هفته رکورد شکنی کرد سرویس ما و تونست 272مگ دانلود بکنه:دی
تو یه هفته قبل به 100 مگ هم نرسیده بود دانلود کل شبانه
اخ اخ اخنقل قول:
خوب گفتی..........
آخه من چرا باید برای 256 برم اشتغال به تحصیل بگریم بدم شاتل، ها؟؟؟؟؟
این وضع افتضاحه:19:
تا زمانی که این جوری بمونه پیشرفتی در کار IT نیست.
بعد میان ایمیل ملی هم راه میندازن .
تازه مدعی هم میشن به سرعت اینترنت ربطی نداره که!!!!!
من سراغ دارم دلیلشم که نمیرم اینکهنقل قول:
1 وقتشو ندارم
2 این شاتل رو می خوام ادب کنم
ممنونتون میشم اگر لینک سایتش یا تعرفش بذارید تا اطلاع رسانی بشه شاید من نمیدونم:13:نقل قول:
اصلا همین قانون مسخره که 128 بالاتر نمیدیم رو وردارن و سرویس 1مگ نامحدود رو بدن 50 تومن بازم خوبه نه این که الان شاتل داره 1مگ رو 400 تومن و صبا هم 244 تومن ماهی میدهنقل قول:
خیلی خودم رو کنترل کردم چیزی نگم.نقل قول:
یکی از دوستان هم قبلا گفته بود که جواب شما رو ندم. شانس آوردی یه اخطار گرفتم.
مرد مومن یه نگاه بنداز. من مدرک PHD رو از کجا آوردم یا شما که سواد خوندن هم نداری؟
خوبه نوشتم که: من باورم نمیشه که هنوز هم عده ای هستند که ...
من شما رو نگفتم. گفتم هنوز هم عده ای هستند. شما یه نگاه به همین تاپیک بنداز چند تا رو پیدا میکنی که نوشتن آقا ما چرا سرعت راپیدشیرمون اینقدر پایینه. بعد که پرس و جو میکنی میبینی طرف نمیدونه اصلا اکانت چیه.
این از این,
بچه 2 ساله نمیدونه ولی افراد بالغ تر میدونن که بدون اکانت هم میشه از راپید استفاده کرد ولی برای فایلهایی با حجم های بالا معمولا مناسب نیست. دقت کن گفتم معمولا نه همیشه.نقل قول:
خوب بچه 2 ساله هم می دونه بدون اکانت نمیشه از رپید دانلود کرد.
در کل این بحث رو ادامه ندیم بهتره.
دوست عزیز, شما هر چی هم که بگی, فایده نداره و از قدیم گفتن: نرود چوب آهنین در سنگ سخت بود چی بود؟ :دینقل قول:
دوستان این کشور به سن من و شما کشور نمیشه همیشه 6 7 پله (600 700) سال از دنیا عقب تریم کاریشم نمیشه کرد این ور یه مشت گوسفند دارن مملکتو ... اون ورم یه مشت گرگ کمین کردن... :41: ما هم مجبوریم با همین وضع بسوزیمو بسازیمو بمیریم ...
به نظر من باید یه فکری به حال این شاتل کرد!! اصلن به یوسرها توجی نمی کنه و منتظر هست تا یک روز هزینه شارژت عقب بیفته!
اما به نظر من این سرویس هاشون افتضاحه...
اینترنت پیج باز کردن به حد صفر شده!!!
این شاتل دیگه شورشو دراورده !!!
6 ساعت بیخودی لپتاپ روشن بود. حتی 1 مگ هم تو IDM دانلود نشده.
آخ آخ ! مشکل از خودم بود. تو IDM پرا کسی وارد کرده بودم و همه ی دانلودها ارور داده بود.
دوستان مشکل حل شده؟ من دیشب حدود 1200 مگ دان داشتم، همه لینکهام هم مدیا فایر بوده. دو شب پیش هم ساعت 2:30 یه لینک از آدرایو گذاشتم برای دانلود، با 60-70 دان کرد.
احتمال داره دوباره شاتل برای جلوگیری از فراگیر شدن شکایتها به جیره بندی کردن پهنای باند رو آورده باشه. چرا چون 20 روز پیش هم همین برنامه بود که هر 2 شب یک منطقه سرعتشون خوب بود.نقل قول:
اگر که مشکل حل شد که هیچ ولی اگر حل نشد بیشتر باید تلاش کنیم که دزدی این شرکت رو نشون بدیم وگرنه با گفتههای غلط افراد بیشتری به دام این دزد بزرگ می افتند.
ما که آخر نفهمیدیم این کار واسه چیه ؟!
ما که آخرش هم نفهمیدیم این کارا برا چیه ؟
اکو ۵۱۲ کرج - دانلود تورنت
شما الان به این وضع راضی هستید؟نقل قول:
برای 512 شما حداقل هر شب باید 1 گیگ دانلود کنید تازه در اینصورت سرعت متوط میشه 47 که شما باید بالای 55 دانلود داشته باشد.
در حقیقا طبق دانلود های شبانه به شما سرویس 376 دادند نه 512 این هست که میگیم شاتل دزد هست ولی باور نمی کنید.
راضی که نیستم،:41: فقط ماه اولی که گرفتم خوب بود.نقل قول:
البته چند روزه که روزها درست شده
اما شب ها تعریفی نداره
اگه یه شرکت دیگه با شرایط زیر اینترنت بده عوض میکنمش:
- ۵۱۲ کیلوبیت با ترافیک ماهانه بالای ۲٫۵ گیگ
- شبانه رایگان (بدون نیاز به تغییر یوزر پسورد: به خاطر اینکه مودم وایرلس هست و کانکشن باید از داخل خودش تنظیم بشه تا برادرم هم بتونه روی کامپیوترش استفاده کنه)
- قیمتش هم خیلی با شاتل فرق نکنه
اگه سراغ دارید، دریغ نکنین :10:
ویرایش:
راستی خودم الان گشتم
اینجا لیست شرکتهایی که مجوز pap دارند رو زده
تنها چیزی که به نظر مناسب میاومد فناوا بودکد:http://tinyurl.com/iran-pap
لطفاً نظرتون رو بگیدکد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
ممنون
اخ كه بعضي ها پولشو دارن ولي دانشجو نيستن و مجبورا 128 بگيرن
ولي بعضي ها مثل من دانشجو اند و پول بالاتر از 128 ندارن و مجبورن 128 بگيرن
عدالت تو اين جامعه كجا رفته :41:
اخ كه بعضي ها پولشو دارن ولي دانشجو نيستن و مجبورا 128 بگيرن
ولي بعضي ها مثل من دانشجو اند و پول بالاتر از 128 ندارن و مجبورن 128 بگيرن
عدالت تو اين جامعه كجا رفته :41:
فن آوا تا اونجايي كه من ميدونم ،اكانت شبانه و روزانش تفاوت داره!نقل قول:
صبانت هم همينطور!
فكر كنم براي پارس آنلاين يكي باشه
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
آخ كه بعضيا بالاتر از 128 هم دارن ولي خطشون توسط پورت يه شركت ديگه اشغال شده و انگشت به دهان منتظرند!!نقل قول:
هر چند سرويس افتضاح شاتل ،بعدا اونا رو از انتخابشون پشيمون ميكنه