خوب بنده که در کمال آرامش جواب میدم :n01:...نظرات شما واسم محترمه..من هیچ منافعی در آسیاتک ندارم..و واضح هست که همه شرکتها دارند همین کارو میکنن.. سری به فروم شاتل بزنید..اونجاهم بعضیا ناراضین و به شاتل میگن شاتر!!! بازم میگم، در اینکه اینترنت ایران بی کیفیت و گرونه شکی نیست. اما حرف من اینه: وقتی منابع و امکاناتی که از طرف دولت و شرکتا به ما داده میشه محدوده، بهتره ما با مصرف عادلانه اجازه بدیم همه استفاده کنند. همین زیاده خواهی بعضی کاربرا که هر شب 15 20 گیگ میخان دانلود کنند ( دانلودهای غیر ضروری) باعث میشه بهانه بدن دست شرکتا برای تشدید قانون مصرف عادلانه در جهت منافع خودشون. اینطور نیست؟ این سیاستها محدود به یه شرکت نمیشه..عمومیه متاسفانه و چون ما ایرانیها عادت به رفتار جزیره ای داریم و فقط و فقط منافع خودمون، سرعت دانلود خودمون، پهنای باند خودمون واسمون مهمه و نه منافع جمعی، باعث میشه راحتتر سرمون کلاه بره...شما کافیه پیگیر باشید در شکایت از شرکت خاصی..و تهدید کنید به شکایت شخصی در سازمان تنظیم مقررات رادیویی و عمل کنید..و ببینید چطور ظرف 2 روز مشکلتون کامل حل میشه..و در اکثر موارد شما دیگه آروم میشید و ادامه نمیدید به شکایت به نفع بقیه..اونها از همین خصلت جزیره ای و خودخواهانه ما سو استفاده میکنند و میگن: دهن همین یکیو ببنیدم!!!! ( اینم بگم این اتفاق واسه من در یک شرکت دیگه افتاد و من تخلیه کردم لازم باشه اسم و اطلاعات شرکت و شکایتو میگم) سوال من از همه ی ناراضی های اینجا اینه: آیا حاضرید به خاطر منافع جمع و بهبود کیفیت آسیاتک و سرجا نشوندنش، در تمدید بعدی همه باهم یک هفته تاخیر بندازید در تمدید؟ مسلما نه!! تجربم میگه..چون همه میخایم"با کمترین هزینه بیشترین سود رو ببریم" این سود مادی نیست...یعنی یکی دیگه اعتراض کنه تا ما استفاده کنیم..حالا که حاضر نیستیم واسه بهبود اوضاع هزینه بدیم پس بهتره مصرفمون عادلانه باشه...اگر نظرات من باعث ناراحتی میشه واقعا عذر میخام ..اما بدونید همه ما مقصریم...نقل قول: