نقل قول:
از کمکتون پیشاپیش ممنون
نقل قول:
از کمکتون پیشاپیش ممنون
همه کنسول ها حتی در آینده کپی خور میشوند ، هیچ راهی هم برای جلوگیری نیست ، مگر اینکه مثل سونی بری دم هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ و درایو های مجازی رو ببینی که اونطوری بعد از یک مدتی میشه تجارت برای هَکر ها کنسول ساز ها به خاک سیاه میشینند ، فقط میشه مدت زمان کپی خور شدنشون رو زیاد کرد که سونی خوب عمل کرده تا به اینجا .نقل قول:
خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم :31:نقل قول:
منم موافقم فورزا بازی حوصله سر بری هست فورزا . خدا وکیلی .نقل قول:
خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط dirt
به نظر من که ارزش نداره. چون به ضررش نمیازه و در کل هم میخواهی همون بازیا رو بازی کنی.نقل قول:
این x360 جدیده خیلی با اینایی که الان هست فرق می کنه؟ یعنی می ارزه آدم بفروشه اینو و این جدید رو بخره؟
ممنون
باید بری پیش تعمیر کار . اپدیت کار خودتون نیست.نقل قول:
چجوری باید xbox رو آپ کنم که بن نشم ؟ من به لایو وصل نمیشم ولی بیشتر به خاطر قفل شدن هاردم می گم .
از کمکتون پیشاپیش ممنون
hi
بازی کردن توی live خیلی حجم اینترنت رو میبره؟ مثلا اگه 10 دقیق یه بازی معمولی رو live بازی کنی چقدر از حجمت کم میشه؟
tnx
پس دوست عزیز این فروم برای چیه ؟؟ مگه این همون آپدیتش نیست ؟؟؟نقل قول:
و لطفا یه چندتا بازی معرفی کنید که بیشتر به داستان و گیم پلی بازی توجه شده تا به گرافیکش.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165&page=69
منظورت آپدیت داشبورده که دو روش داره :نقل قول:
1. از طریق CoolDisk
2. از طریق لایو
در ضمن مایکروسافت دیگه به خودش زحمت نمیده که هارد ها رو قفل کنه چون دیگه میدونه باز کردنش کار ساده ایه !!!
بازی Dante's Inferno میتونه خوب باشه ...
یه سوال
وقتی یه نفر از من تشکر میکنه چی میشه؟:31:
مرسی از کمکتون ممنون و مشکل من اینکه هرکی هر بازی که معرفی میکنه من قبلا بازی کردم یا در حال بازی کردن هستم. dante رو بازی کردم و موافقم بازی شاخیه ( و البته کمی مورد دار ) :31:نقل قول:
پس چطور ایکس باکسی که زمانی که دایرکتس 10 هنوز نیومده بود ساخته شده....میتونه بازیهای دایرکتس 10 رو اجرا کنه ولی 11 رو نمیتونه!؟نقل قول:
منظورتون از محدودیت گرافیک بازیها چیه؟....یعنی گرافیکشون هنوز اونقدر بالا نیست؟!
دوست عزیز این اپدیت واسه داشبورد. هست اون اپدیت LT اپدیت فریم ور هست که باید دستگاه باز بشه.نقل قول:
پس دوست عزیز این فروم برای چیه ؟؟ مگه این همون آپدیتش نیست ؟؟؟
هیچی فقط آدم خوشحال میشه !!!!نقل قول:
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
فریم ور فقط برای اینه که به لایو وصل بشم و بن نشیم ؟؟؟نقل قول:
بله + نکات دیگهنقل قول:
salam sry fingilish type mikonam
uncahrtede 2 bara xbox360 am hast ya faghat ps3?
خب میدونید که الان قحطی اومده به نظر شما تو این قحطی بازی singularity رو بگیرم؟
حال میده اصلا؟
singularity بدک نیست ، خوبه
من راضی بومدم
البته دو روز نکشید که تمومش کردم
والا از نظر طراحی آره واقعا زیباست ولی همانطور که میثم جان گفت باز هم میخواین همون بازی هارو بازی کنی شما .نقل قول:
آره درسته , خدا لعنت کنه این Sony رو !! دلمون خوش بود PS3 میگیریم میشینیم یه سری بازی های قدیم رو بازی میکنیم حالشو میبریم که اینم کلا Chip رو از جا در آورد :31:نقل قول:
والا بستگی به بازیت داره ولی تو بیشترین حالت Send/Reciev که فکر کنم مربوط به بازیه GeOW 2 میشه حدود 30-32 MB در ساعت شما حجم کم میکنی.نقل قول:
هیچی حداقل آدم دلش خوش میشه که چند نفری هستن که تو تاپیک فعالیت میکنن :31:نقل قول:
نه عزیز , چون ناشر خود بازی Sony هست تا قیامت این بازی در انحصار خوده شرکت خواهد ماند.نقل قول:
GOW و KZ و LBP و R و ... هم همین وضعیت رو دارن.
با حرف شما هم موافق هستم هم مخالف چون درسته که هر کاری کنن با کپی خور میشه اما اگر مثل سونی عمل کنه دیگه کار تمومه امید وارم هیچ وقت این جوری نشه:13:.نقل قول:
من هم به گیم پلی خیلی اهمیت میدم مثل شما اما اگر بازی گرافیک پاینی داشته باشه ولی گیم پلی توپ داشته باشه بازی نمیکنم:13:.چون حالم بد میشه:2:
رفقا فرق بین Xbox که چندتا مدل داره (Elite - Limit - و یه چندتای دیگه) تو چیه؟ "خواهش کامل توضیح بدین منه بی اطلاع با اطلاع شم:20:...
فرق اینا تو تفاوتشونه!!:31:نقل قول:
اینا که نام بردین همه از نظره قدرت سخت افزاری یکی هستن و همشون یه کار رو انجام میدن ولی در بعضی پک ها یک سری لوازم جانبی هست مثل : وجود یک بازیه اوریج و هارد 250 گیگ و یک دسته اضافی.
البته قیمته این نوع پک ها کمی زیاده (یکم بیشتر از کمی!:31:) و توصیه میشه همون پک معمولی را بخرید که یک هارد 120 گیگ + تنها یک دسته درش موجود بیده!
گیمر های گرامی مزاحم شدم یه پیشنهاد بدم چه طور یه تاپیک بزنیم و خودمونو یعنی شخصیت گیمری مونو توش توصیف کنیم نظرتون چیه خیلی خیلی خوب میشه ها
هر کی موافقه تشکر کنه
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟نقل قول:
گیمر های گرامی مزاحم شدم یه پیشنهاد بدم چه طور یه تاپیک بزنیم و خودمونو یعنی شخصیت گیمری مونو توش توصیف کنیم نظرتون چیه خیلی خیلی خوب میشه ها
هر کی موافقه تشکر کنه
يادش بخير يه زماني تاپيك انتقادات + پيشنهادات بود .. چه قدر پيشنهاد ميشد ... حيف اون روزا !
بلهنقل قول:
مثلا بعد از این که تاپیک رو زدیم دعوت میکنیم از گیمر ها که تا بیان شخصیت خودشون رو معرفی کنند یا از خودشون عکس بزارن و بازی های مورد علاقشون رو بگن حتی میتونن از خاطراتشون تو انجمن بگن
چطوری از داخل بازی های xbox360 عکس بگیریم؟
دوربینتو بردار عکس بگیر:31:نقل قول:
به شوخی گفتم نمیدونم ولی خداییش اگه تلویزیون و دورینت خوب باشه چیز خوبی مییشه من امتحان کردم
تو که تو هارد xbox360 چطور نمی دونینقل قول:
منظورت رو نفهمیدم:grrr:نقل قول:
میشه بگی
گفتم تو که تو هارد xbox360 از برو بچه ای cpu - dvd خون بپرسی شاید بلد باشن:31:نقل قول:
ببین بی پرده بگو اگه میخوای کل کل کنی این جا جاش نیست اون چشتم باز کن مادربرده نه هاردنقل قول:
چرا ناراحت میشی شوخی کردم ولی تو رو خدا از یکی بپرس شاید بلد باشننقل قول:
ناراحت نشدمنقل قول:
ولی من میپرسم ولی خوب این جا این همه استاد و بزرگوار هست حتما جوابتون رو میدن
دستت درد نکنه. دستشون درد نکنه.نقل قول:
میشه یکی لطفا جواب بده؟نقل قول:
یعنی تا سال 2014 هیچ شرکتی قادر نیست بازی بسازه که گرافیک ایکس باکس (که مال 5 سال پیشه) نتونه اجراش کنه؟!!! مگه میشه همچین چیزی!
بعدش این ایکس باکس جدیده یا همون اسلیم دایرکتس 11 رو براش تعیین کردن یا نه؟
موندم اصلا گرافیک کسنول pixel shader داره یا نه
این عکسی که تو امضات هست راه حلشو خودت بلدی بلدی بگو چون هر وقت پست میزنی ساعت ها فکر میکنم و به جواب نمیرسم:41:نقل قول:
حتی خوابیدنی هم بهش فکر میکنم اگه میدونی بگو:13:
نقل قول:
به تو می گم داخل پیام خصوصی. ولی جواب بدی
بی انصاف این که پیشنهاد من بود !! :31:نقل قول:
اینجا مختصر توضیح دادم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425353
خوب طبیعتا شرکت هایی که رو ایکس باکس بازی میزنن یه جوری میزنن که قابل اجرا باشهنقل قول:
اسم جدیده اسلیم نیست کشتین مارو من که شنیدم از نظر سخت افزاری و نرم افزاری فرق نداره فکر نکنم چو ن اون مو قع بازی هاشون فرق میکرد
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
ببخشید من که پیشنهادتون رو ندیدم ولی اگه شما هم همین پیشنهاد رو دارین پس بیاین دست به کار شیمنقل قول:
نقل قول:
حاجی این فکرا چیه میکنی؟!:13:
با اومدن kinect حالا حالا ها برای 360 بازی میاد که روز به روز گرافیکشون بالاتر میره:8:
اصلا من یه جا خوندم که بازیهای شاخ الان مثل Red dead فقط از یک سومه (1/3 ) cpu ایکس باکس استفاده میکنند...:46:
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
نقل قول:
در رابطه با امضای شما :
هیچ راهی نیست
خوبشم هست اگر بخواهی برات پیام میدمنقل قول:
بده ببینیم داستان چیه...نقل قول:
به منم بده حالا که داری میدی :دی