به یه بنده خدا میگن سه تا اسم بگو آخرش الله باشه، میگه روح الله، عین الله، سیندرالله :biggrin:
Printable View
به یه بنده خدا میگن سه تا اسم بگو آخرش الله باشه، میگه روح الله، عین الله، سیندرالله :biggrin:
سلام خوبی؟ دیشب عجب شبی بود خواب عجیبی دیدم. دیدم تو اتوبان با سرعت دارم میرم یهو تو رو دیدم تا بیام به خودم بجنبم دیدم غرق خون وسط اتوبانی. امدم بالای سرت دیدم داری یه چیزی زمزمه می کنی خوب که گوش کردم دیدم میگی: انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!
روزگار غریبی بود, جنگلی بود که درخت نداشت, شکارچی بود که تفنگ نداشت, تفنگش فشنگ نداشت, با تفنگی که فشنگ نداشت, میزنه به آهویی که سر نداشت و میندازتش تو کیسه ای که ته نداشت, گرچه این شعر سر و ته نداشت ولی ارزش سرکار گذاشتنو داشت
سبدی پر از موز .دسته ی گل رز.پیرهنی پر از پرز .همسری مثل بز .ارزوی من برای تو در سال جدید
S=1
K=2
E=3
O=4
I=5
M=6
H=7
R=8
A=9
L=0
jaygozin kon hala
19096
17469
19832985
فکر کردی زرنگی؟ زرنگ افتابست که مال همه رو دیده.زرنگ استکانه که می یوفته از همه لب می گیره .زرنگ سماوره که دست به سینه وای می سه همه ابش رو می خورن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جوجه تیغیه می گن چه ارزویی داری؟ می گه ارزو دارم یکی محکم بغلم کنه
يه ميخه ميره عروسي انقدر غر ميده پيچ ميشه
می دونی اگه چشم خر مثل گربه برق می زد چی می شد؟اردبیل می شد لوس انجلس
آقای قرائتی:
دختر خوب دختریه که دوست…. نشه. دوست شد… پارتی نره. پارتی رفت… بوس نده. بوس داد… یه صلوات بفرستید!!!