دوست عزیز ایرانسل معمولا تایم اوت نداره ولی پینگش خیلی بالا پایین میشه نه فقطتی دی بلکه وایمکس و اینترنت سیمکارتشم همینه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز ایرانسل معمولا تایم اوت نداره ولی پینگش خیلی بالا پایین میشه نه فقطتی دی بلکه وایمکس و اینترنت سیمکارتشم همینه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان psn بازی که اینجا بودن ، کسی مشکل منو نداره؟نقل قول:
از نطر باند همه مودم های ایرانسل روی 3500 هستن و هیچ فرقی ندارند و از نظر کیفیت هم تا حالا بین این دو مودم کسی فرقی ندیدهنقل قول:
تنها چیزی که مهم هست اینکه توی منطقه ای باشی که ایرانسل اون منطقه رو پوشش بده.
من دو هفته پیش خودم یک مودم tk2510 گرفتم که توی منطقه مون خوب پوشش نمیده ولی جای دیگه تست کردم و هیچ مشکلی نداشت و انتن میده ولی چون توی جایی که من میخوام استفاده کنم دکل ایرانسل نیست میخوام بفروشمش از بسته 100 گیگش هم استفاده ای نشده اگر خواستی پیام خصوصی بده صحبت کنیم. یک مقدار کم میکنم که برای شما هم بصرفه و به نامت می زنم.
سَلام دوستان ..
ایرانسل دیگه اینترنتـــ نامحدود یکروزه رایگـان نمیده ..
الان یک گیگ شده ..
:n29:
جفتش خوبن از بهترینهای ایرانسلننقل قول:
بستگی به سلیغه ات داره
اینجاستیک یه آپدیت داده بود . من بدون مشکل دانلود کردم . شاید هاردتون جا خالی ندارهنقل قول:
دوستان به نظرم بسته های ایرانسل از مبین نت و همراه اول بیشتر دوام میاره
شماهم امتحان کردید؟
من هر دو رو دارم توی سیگنال که هیچ فرقی بینشون نیست ولی cinr , sinr که همون کیفیت لینک هست یه مقدار توی 2101 بهتره مثلا با 2510 سه هست و با 2101 پنج ولی توی سرعت و اینا یکی هستن ، اگر مودم تک پورت بدردت میخوره همون gp2101 رو بگیر.نقل قول:
الان تو سایتا میگشتم دیدم یک مودم جدید زده ایرانسل هم tdlte هم lte هم ثابت هم قابل حمل صبر کنم این مدل جدید بیاد یا فرقی نداره به نظرتون اخه lte بدردم نمیخوره
فایل 23 گیگه، منم 28 گیگ خالی دارم، فکر نمیکنم مشکل جا باشهنقل قول: