چند بار با مرورگرهای مختلف امتحان کن،بالا میاد...نقل قول:
چند بار با مرورگرهای مختلف امتحان کن،بالا میاد...نقل قول:
خوب من در مورد بقیه اطلاعی ندارم ولی در مورد رستگار رحمانی باید بگم نه خود قلم چی نه رستگار رحمانی جایی نگفتن که مثلا 2سال یا بیشتر توی کانون بوده . اتفاقا من الان یه سرچی کردم توی یکی از مصاحبه هاش توی مجله آزمون (که مال قلم چیه) گفته پارسال (یعنی سال 87) توی فقط توی آزموناش شرکت کرده و نه صحبتی از سالهای گذشته کرده نه از کلاساش. ولی یه مطلبیم هست اونم اینه که خود کانون معدل بچه هارو بر اساس خود اظهاری اعلام میکنه یعنی موقع ثبت نام از شما مدرکی نمیخواد که معدلت واقعا چقدره شاید این بنده خدا معدل شفاهی دیپلمش رو که 18 بوده زدهنقل قول:
در مجموع قصدم دفاع از قلم چی نیست چون همه میدونن که اغلب رتبه های برتری که قلم چی اعلام میکنه کمتر از 10آزمون توی قلم چی بودن با این وجود قلم چی نتیجشونو حاصل دسترنج خودش میدونه
نظر هر کسی محترمه من قصد تغییر نظرتون رو ندارم:10:
اینو امتحان کن حتما میره:نقل قول:
(جای ادرس واردش کن)
92.242.195.3
دستتون درد نکنه وارد شد:11:نقل قول:
من تخمین زده بودم رتبم بشه 5 هزار ولی شد......:18:
امیدوارم اون دنیا هم مصلحت اندیشی نکنه خدا و جزاشون رو بده:13:
نتایج دانگاه ازاد کی میاد مگه؟!
خستمون شد
اعلام نتایج آزمون کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۰ شهریور ماهنقل قول:
گروه آزمون و سنجش : رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد تا ۲۰ شهریورماه خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، دکتر عبدالله سجادی جاغرق رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با بیان اینکه نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد تا ۲۰ شهریورماه اعلام میشود، گفت: ۶۶۰ هزار داوطلب در آزمون غیرپزشکی، ۲۱۴ هزار و ۹۷۵ داوطلب در گروه پزشکی و با احتساب ۱۴۲ هزار داوطلب کاردانی پیوسته بیش از یک میلیون داوطلب در آزمونهای دانشگاه آزاد شرکت کردهاند.
وی با بیان اینکه در کنکور غیرپزشکی به غیر از رشته فنی مهندسی که درصد شرکتکنندگان مرد بیشتر از شرکت کنندگان خانم است، افزود: در بقیه آزمونها تعداد شرکتکنندگان خانم بالاتر از شرکتکنندگان آقا است.
دکتر سجادی جاغرق با اشاره به وجود ۸ هزار و ۶۷ رشته محل در آزمون سراسری غیرپزشکی دانشگاه آزاد، گفت: آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد در ۲۳۶ حوزه امتحانی داخل کشور برگزار میشود.
وی افزود: معماری با ۲۸ هزار داوطلب خانم و حقوق با ۲۴ هزار داوطلب خانم محبوبترین رشته خانمها و مهندسی عمران با ۴۳ هزار داوطلب آقا و مهندسی مکانیک با ۲۹ هزار داوطلب آقا محبوبترین رشتههای آقایان در کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد هستند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با بیان اینکه رشتههای دانشگاه آزاد نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش دارد، گفت: در گروه ریاضی، فنی و مهندسی بیشترین داوطلب با حدود ۳۳۳ هزار داوطلب وجود دارد.
وی درباره آمار پذیرش دانشجو در کنکور امسال این دانشگاه گفت: ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار داوطلب به طور قطع در کنکور سراسری غیرپزشکی دانشگاه آزاد پذیرش میشوند.
مال سراسری خبری چیزی نیست که کی میاد ؟
نمیدونم کسی اینجا کاردانی به کارشناسی هست یا نه همینجوری میگم چون منم نیستم:
5 شهریور جوابش میاد.
15 شهریور اعلام میشودنقل قول:
مطمئني؟ از كجا اينو شنيدي؟نقل قول: