کلا همیشه پکیدس بیشتر برای یو..تو..ب کاربرد داره ولی اگه سرعت میخوای یه دونه htt..p.s با پورت 443 بگیر مشکل سرعت نداره ولی یو...تو..ب خبری نیستنقل قول:
Printable View
کلا همیشه پکیدس بیشتر برای یو..تو..ب کاربرد داره ولی اگه سرعت میخوای یه دونه htt..p.s با پورت 443 بگیر مشکل سرعت نداره ولی یو...تو..ب خبری نیستنقل قول:
آخه کدوم بی شعوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نوشته؟ الان من نفهمیدم باید هم هزینه نامحدود قبلی رو داد و هم باید هزینه حجم رو داد هم هزینه نگهداری سرویس رو داد؟
من که حسابی دپرس شدم. توروخدا یکی بیاد از خبرو تکذیب کنه:n03:
مثل اینکه بعضیها بدشون نمیاد گرون بشه؟! برای چی الکی خودتون تفسیر ارائه میدین؟ صبر کنید تا ببینیم چی میشه. این همه شلوغ کاری نداره که.
خودتون پیش زمینه درست میکنین؟
ببین چه مملکت درب و داغونی داریم که سایت مخابرات استان تهران خبر افزایش تعرفه اینترنت رو از خبرگزاری مهر میذاره!نقل قول:
شما مثل اینکه کلا تو جریان نیستی ها؟ یعنی واقعا فکر کردی اظهارنظرها و حرفای ما روی تصمیم گیری های اساسی این کشور تاثیری داره؟! یعنی مثلا اونا تصمیم گرفته باشن قیمت ثابت بمونه اما به خاطر پست های این تاپیک یه دفعه بگن نه!!! زمینه اش هست!! بریم افزایش بدیم!نقل قول:
پ.ن: love king پیام خصوصی میدی جعبه ورودیت رو هم باز کن جواب بگیر، مرد فقط حرف نمیزنه توان شنیدن هم داره
1 گیگ تکلیف من که دانلود بالا دارم چی ؟نقل قول:
فعلا چیزی در این مورد نگفتن فقط در مورد حجمی با ضریب 1 به 8 گفتن مثلا 512 ماهی 4500 هر گیگم 4500 که میشه 9 تومن
برای نا محدود 1 به 10 فعلا که همون تعرفه قبلو گذاشتن
بایدد منتظر بود..
تو این لینک که حرفی از نامحدود نزده !
اگه حجمی بیاد یا سرعت اینا رو گند میزنن یا کلا حذف یا گرون
بعیده اینا سرعت حجمی رو بالا ببرن مثل شرکت های خصوصی
دلمون تو زندگی به یه اینترنت خوش بود که اونم به گ... دادن
این isp های دزد ببین چقدر دارن میخورن با اینکه 50 درصد گرون کردن بازم اون قیمتی که در میاد با الان فرقی نمیکنه الانم 512 سه گیگ رو میدن 20 تومن که با اجرای این طرح 2 تومنم ارزونتر میشه 4500 هزینه ماهینه بعلاوه 3 گیگ که سه تا 4500 رو هم میشه 18 تومن:n02:نقل قول:
امیدوارم کلا کاری نکنن چون مخابرات استانها هر گیگ رو نصف این قیمت میدن
برای نا حدود ها هم که همونجور که میدونید حرفی نزدن و همون تعرفه قبلی
بچه ها الان با 2020 تماس گرفتم گفتش تعرفه ها هنو مثل سابق هستش
گفت اون خبر هم که تو سایت زده شده یه طرح هستش که فعلا اجرایی نشده و اگر اجرا بشه به اطلاع تمامی مشترکین میرسه از قبل
خدا داند !:n13:
باز یچوری پیچونده!نقل قول:
یعنی نامحدود یه طرحه، محدود یه طرح دیگه؟! احتمالاً خودش خبر نداشته قراره چجوری بشه:n15:
به نظرم تا یکی دوماه دیگه همین نامحدود رو داریم، از اون به بعد چی؟:n03:
بچه ها سرعت اینترنتم چند روزه که خیلی افتضاح شده به طوری که قبلا فقط پنج شنبه یا جمعه ها سرعت اینترنت بد بود(به خاطر تعطیلی) ولی الان تو یه هفته فقط یکی دو روز سرعت خوبه ،نمیدونم این مشکل برای منطقه ما که سعادت آباد و مرکز مخابراتی سلمان فارسی هستیم اینجوریه یا اینکه مشکل سراسری است ،حداقل یکی نیست به اینا بگه وقتی قیمت رو میخواید بالا ببرید حداقل کیفیت هم باید بالا بره و نه تنها بهتر نشده بدترم شده ،فکر کنم دیگه مخابرات بدرد نخوره ،با کلی بدبختی از شاتل که همش ما رو محدود می کرد اومدیم مخابرات گرفتیم ولی با این وضعیت نمیدونیم سراغ کدوم شرکت بریم که بهتر باشه چون تا جایی که من شنیدم بقیه شرکتام تعریفی ندارند .
سلامنقل قول:
شما مطمئنی؟من بعید میدونم. تو سایت مخابرات هم گفته که چیا میخوان.
برای گرفتن 256 چون خط منزل به نام پدرم هست مجبور شدم اون بنده خدا رو هم ببرم.کارت ملی و ... که بماند.چطور حالا هیچی نمیخوان اونم 1 مگ؟کدوم مرکز؟!!!