دوستان فردا برای میدون سپاه مدارک چی باید ببریم؟
Printable View
دوستان فردا برای میدون سپاه مدارک چی باید ببریم؟
بردن هر گونه وسیله الکتریکی به داخل پادگان ممنوع هستنقل قول:
در مورد تراشیدن ریش هم هر ارگان قانون خودش رو داره . سپاه شما نباید از شماره 4 ریشت کمتر تراشیده بشه و مقدار بلندیش هم حدود خاصی داره . ارتش فکر می کنم باید تراشیده باشه . نیروی انتظامی هم نباید ریش اونقدر بلند باشه ، کوتاهیش هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه .
دوستان تو برگه سفید نوشته، برگه اعزام، برگه سفید، کپی کارت ملی، کپی صفحات شناسنامه و قسمت دوم برگه تزریق واکسن رو ببریم.
اصل شناسنامه و کارت ملی هم لازمه؟ بعد یه کپی ازشون کفایت میکنه؟
البته ماشین ریش تراش رو گیر نمیدن و مشکلی ندارهنقل قول:
بردن هر گونه وسیله الکتریکی به داخل پادگان ممنوع هست
در مورد تراشیدن ریش هم هر ارگان قانون خودش رو داره . سپاه شما نباید از شماره 4 ریشت کمتر تراشیده بشه و مقدار بلندیش هم حدود خاصی داره . ارتش فکر می کنم باید تراشیده باشه . نیروی انتظامی هم نباید ریش اونقدر بلند باشه ، کوتاهیش هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه .
توی ارتش هم که ما بودیم ریش باید از شماره 2 بیشتر نشه
برای ما که فقط برگه سفید و برگه سبز و برگه واکسن رو خواستن و حتی کپی شناسنامه رو که بردیم هم لازم نشد!نقل قول:
دوستان تو برگه سفید نوشته، برگه اعزام، برگه سفید، کپی کارت ملی، کپی صفحات شناسنامه و قسمت دوم برگه تزریق واکسن رو ببریم.
اصل شناسنامه و کارت ملی هم لازمه؟ بعد یه کپی ازشون کفایت میکنه؟
حالا کپی شناسنامه شاید لازم بشه ولی اصل اون لازم نیست
+
بالاخره امروز ظهر خونه رسیدم و آموزشی رو تموم کردم
دوره خوبی بود و خوش گذشت . به دوستان هم توصیه می کنیم زیاد سخت نگیرن و خیلی راحت این دوره رو بگذرونن...
اون وسایلی که پست اول نوشته شده رو هم حتما همراه داشته باشن که بعضی از اونا خیلی به درد می خوره مثلا برای من چیزایی مثل آبلیمو و کرم A+D و ... خیلی به درد خورد
بعد دوستانی که فردا می خوان اعزام بشن و 05 کرمان افتادن هم نگران نباشن و از اسم اون نترسن و بدونن که اون جا با فوق دیپلم ها خوب رفتار می کنن : دی
سلام من تحلیفم تو 01 تموم شد . فردا باید برم امریه ام رو بگیرم بعد گفتن باید برید لویزان مهر بشه نمی دونم باید با لباس جنگلی و درجه بریم یا لباس اشخوریمون یا لباس شخصی لطفا توضیح بدید فقط امشب وقت دارم ممنون از همه
اساتید یک سوال برای من پیش امده؟
حقیقت داره که میگن بعد مسافت باعث کسری خدمت میشه؟
مثلا من پادگانم تهرانه ولی خونمون شیرازه.
سلامنقل قول:
یک ماه کسری میخوره بله
حالا اینکه بیان براتون اعمال کنند یا نه نمیدونم ولی چنین قانونی هست :20:
عزیزایی که فردا اعزام میشن چند نکته رو توجه کنن
موی سرتون رو بزنین و برین
موبایل به هیچ وجه
سیگار میگار و ولللش
موزر اشگالی نداره بردنش ولی اگه بهتون گفتن کی موزر داره نگین دارین، چون از موزر شما استفاده میکنن توی آرایشگاه و موی 500 نفر و باهاش میزنن و بعدش باید بندازیش دور
تهدیدات حرف ه همش
رژه رو درست نزنین و زانو تون و بخاطر رژه خراب نکنین
درجه شما رو یک چیز تعیین میکنه و لاغیر دانستنیها (بعدآ میفهمین چیه) تا حدی هم تیر اندازی.
آموزشی یعنی پیچوندن و کسی که نپیچونه آخر سر کلاه سرش میره
چیز به اسم لغو مرخصی نداریم حرفه
بسیار مهم:
هیچ مسئولیتی رو قبول نکنین
هیچ چی هیچ چی
ببینید بازم میگم مسئول هیچ چیزی نشین
تابلو نشین چه + چه -
هیچ شایعه ای درست نیست
به وسایلی که میبرین اگه فرصت شد و تونستین تهیه کنین پودر شربت رو اضافه کنین یه 20-30 تایی (از اونایی که پودرن 300 تومنن میریزی توی آب شربت میشن)
غیبت غیر موجه نکنین
اوایل به ما هم میگفتن ولی باورمون نمیشد ولی:
مثل برق و باد 2 ماه خواهد گذشت
در آخر:
آرزوی موفقیت برای همتون دارم.
آقا یک سوال ...فردا که ما بریم اونجا سوار میکنند میبرنمون یا مثلا میگند برید فلان روز اونجا...؟ منظورم اینکه فردا با تمام وسایل بریم؟
با وسایل برو چون کارهای شان حساب کتاب ندارد!نقل قول:
ولی احتمالاً ظهر یا عصر یا شب همان روز با اتوبوس می روید به سمت پادگان!