ممنون از رسيدگيت مهران جان.
مساله اي نيست.ما مشكلات ايشون رو درك ميكنيم.
Printable View
ممنون از رسيدگيت مهران جان.
مساله اي نيست.ما مشكلات ايشون رو درك ميكنيم.
ما منتظر هديه ايشون به بچه ها هستيم .
ممنون
سلامنقل قول:
فکر نمی کنم مافیا بدون دلیل کسی رو بن کنه امین جان
سلامنقل قول:
ممنون از سوالات زیبا شما
1- نمی دونم دقت نکردم
2- شاید مافیا
3- سوال همه خوب بود مخصوصا اون دوستانی که از خود من سوال کردن تا مافیا اسم نمی برم
4- شاید سوالاتی که خیلی خیلی خصوصی بود اسم نمی برم
5- بعضی مواقع دارم آخرین بار برای عاشورا بود بعد از اون ندارم هنوز منتظرم مافیا نظر بده
ممنونم از شما
1- اصلا این طوری نیست نمی دونم چرا بعضی از دوستان فک می کنند خیلی زود ایشون بن می کنهنقل قول:
همین طور که شما هم بن نشدی
2- نه زیاد عصبانی نمیشه ولی کلا وقتی هم میشه خیلی زیاد میشه و بعد هم پشیمون میشه سریع
نقل قول:
سلام
میشه بپرسم به کدوم جواب ندادم؟
نقل قول:
1- چون ایشون به جای نقد از توهین به دین و خدا و طرفداران مذهبی می کرد من طرفدار نقد هستم اما نه توهین
دلیل دوم صادق نبودن و دروغ گفتن بسیار زیاد امگا بود
2-برداشت من از توهین همون برداشت توهین در جامعه هست پست های توهین آمیز ایشون همگی پاک شد
3-خیر فکر نمی کنم
4-بنده سفارش بن برای کسی نمی کنم فقط سوال و گوش زد کردم چرا قوانین برای ایشون رعایت نمیشه
5-بله دقیقا از افراط گرایی در مورد دین و یا هر چیزی تنقر دارم دین هر کسی در چهارچوب خانه و فکر اوست و حق ندارد باید و یا نبایدی و یا حکمی برای دیگران دهد
6-بله حقیقت داره در من شاید در حد متعادل نه زیاد ولی در کل این حس درون مرد ها هم زیاد دیده میشه
7-شاید به صورت کلی
8-هر انسانی دارای زیبایی هایی ( درونی)هست ایشون هم 100% این طور هست
9-حسادت - و سیاسیت قوی و خشک آن زنان
10- اگر توهین کنید بله شاید کمتر از 24 ساعت بعد از توهین و اگر نه خیر اصلا
ممنونم از شما بابت سوالات
شرمنده چون با موس خیلی سخت بود :sad: :sad:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کلیپ خنده داره کوتاه
یه آهنگ زیبا از شهرام صولتیکد:http://rapidshare.com/files/15737677/104.mpeg
نیت هم کردمکد:http://rapidshare.com/files/10250041/Shahram_Solati_-_Mimiram.mp3
سپاس به خاطر گفتگو و كليپ
ممنون از سالي خانم.
اينم فالشون:
حسب حالي ننوشتيم و شد ايامي چند--------------------محرمي كو؟ كه فرستم به تو پيغامي چند
ما بدان مقصد عالي نتوانيم رسيد---------------------------هم مگر پيش نهد لطف شما گامي چند
چون مي از خم به سبو رفت و گل افكند نقاب---------------فرصت عيش نگهدار و بزن جامي چند
قندآميخته با گل نه علاج دل ماست--------------------------بوسه يي چند بياميز بدشنامي چند
اي گدايان خرابات خدا يار شماست--------------------------چشم انعام نداريد از انعامي چند
زاهد از كوچه رندان بسلامت بگذر----------------------------تا خرابت نكند صحبت بد نامي چند
عيب مي جمله بگفتي هنرش نيز بگوي---------------------نفي حكمت مكن از بهردل عامي چند
پيرميخانه چه خوش گفت بدردي كش خويش----------------كه مگو حال دل سوخته با خامي چند
حافظ از شوق رخ مهر فروغ تو بسوخت-----------------------كامگارا نظري كن سوي ناكامي چند