چرا وای فای برای من دیر وصل میشه اصلا از وایرلس این گوشی خوشم نیومد
Printable View
اسم رامشو دقیق بگو ببینیم چطوریه :31:نقل قول:
کدومش؟لانچر آرک و ری روی لانچر ولف هست.همونا رو میخوای؟صفحه قبل بچه ها گذاشتن.نقل قول:
همون لانچر ولف (مال ری و اکتیو و ایناس فک کنم) رو به صورت apk نیس بریزم رو miui؟؟؟
میتونه مشکل از وایرلستون هم باشه.چون ایرادینداشته تا حالا.نقل قول:
نقل قول:
اسم رامشو دقیق بگو ببینیم چطوریه
Iris:
کد:http://---------.ir/Forum/thread8496.html
اینم یه رام دیگه:TripNArc Iris v1.0
کد:http://---------.ir/Forum/thread9675.html
چقدر حجماشون فرق داره یکی 75 مگ اون یکی 150 مگ :18:نقل قول:
تازه اونی که حجمش بیشتره به نظر خیلی ساده میاد :13:
اونایی که حجمشون کمه مثل ولف و مای یو آی،اینا چون کم حجم هستن و چیزای اضافیش کم شده بنچمارک خوبی هم میدن.سرعتشونم بهتره.
اون 150 مگی هم خیلی دست کاری نشده.به اریجینال نزدیکتره:دی
میدونی از mybackup برا برگردوندن کانتکتها استفاده کردم اون هم نامردی نکرد همه کانتکتها رو ریپلیس کرد روی جیمیل بعدش خب توی جیمی یه سری ایمیل بود اینها قاطی شدن با کانتکتهای گوشی هم..یه عالمه ایدی و ایمیل ریخت توی گوشی...ایدی و ایمیلهای جیمیل هم حذف کرد..کلا پرپرم کردنقل قول:
مطمئنی؟گوشی خودش رو با حساب جی میل سینک میکنه نه برعکس.
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
بچه ها رام 2.3.3 بهتره یا 2.3.4 و 2.3.5 و اینها که برای گوشی دیدم...نظرتووون چیه؟
2.3.4 miui بود حالا 2.3.5 رو ندیدم!!!
فارسی بنویسید لطفا.میخوای رام اصلی بریزی یا متفرقه؟نقل قول:
salam
vaghean mundam chetori androide 2.3.3 berizam
lotfan komamk konid
kheili kheili tashakor
پس فقط توی گوشی اینطوره.کاری به حساب اصلی نداشتهنقل قول:
میدونی از mybackup برا برگردوندن کانتکتها استفاده کردم اون هم نامردی نکرد همه کانتکتها رو ریپلیس کرد روی جیمیل بعدش خب توی جیمی یه سری ایمیل بود اینها قاطی شدن با کانتکتهای گوشی هم..یه عالمه ایدی و ایمیل ریخت توی گوشی...ایدی و ایمیلهای جیمیل هم حذف کرد..کلا پرپرم کرد
خب خبر خوب اینه که تاپیک x10 تو فروم سایت رسمی miui باز شد و این یعنی پشتیبانی بهتر از گوشیمون توسط خود بروبچه های miui
ادرس فرومش رو میزنی؟