منم همین مشکلو دارم هم با gprs هم با wifi یه چیزیو میزارم واسه dl اولش یکم دانلود میکنه بعد چند دقیقه قطع میشه دوباره ادامه میده با چند تا مرورگر هم امتحان کردم مشکل رفع نشد کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارم هم با gprs هم با wifi یه چیزیو میزارم واسه dl اولش یکم دانلود میکنه بعد چند دقیقه قطع میشه دوباره ادامه میده با چند تا مرورگر هم امتحان کردم مشکل رفع نشد کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟نقل قول:
دوستانی که gps نمیتونه محلشون رو پیدا کنه تو تنظیمات gps شون تیک هر 3 گزینه رو بزنن! در ضمن به اینترنت هم باید وصل باشین...
اتفاقا اينكه خيلي خوبه!نقل قول:
اگه راهي داره بگو گوشيه خودمم اينجوري كنم
آخه با اين اوضاع ايرانسل دو تا sms هم به زور سند ميشه
اينجوري اگه حجم نوشته ها زياد بشه تبديل ميشه به mms كه راحت تر سند ميشه
اصلا من هميشه sms هاييم كه متنشون زياد بود رو از اول تو يه mms مينوشتم
اما چون تو آندروييد بايد حتما يه چيزي اتچ كرد تا بشه mms ديگه نشده اينكارو انجام بدم
بچه ها امروز من يه چيزي رو امتحان كردم و خيلي برام جالب بود شايد هم بقيه بچه ها اينو ميدونستن
از اونجايي كه سيم كارت گالكسي رو ميشه بدون در آوردن باتري عوض كرد من اينكارو كردم اما بايد حتما گوشي رو ريست كرد تا سيم كارت جديد رو بشناسه اما شما اگه بعد از عوض كردن سيم كارت يكبار بريد تو حالت پرواز (flight mode) و در بياين
و براحتي سيمكارت جديد رو ميشناسه و ميتونين ازش استفاده كنين
حتي ميتونين قبلش اينكارو بكنين و وقتي سيم رو عوض كردين اونوقت حالت پرواز رو خاموش كنين كه براي اون سيم كارته قبليتون هم مشكلي ايجاد نشه
من هر 3 گزینه رو فعال کردمنقل قول:
یعنی امکان نداره بدون وصل شدن به اینترنت با GPS کار کرد؟
منطقیه! چون مد پرواز انگار گوشی خاموشه ...نقل قول:
از اونجايي كه سيم كارت گالكسي رو ميشه بدون در آوردن باتري عوض كرد من اينكارو كردم اما بايد حتما گوشي رو ريست كرد تا سيم كارت جديد رو بشناسه اما شما اگه بعد از عوض كردن سيم كارت يكبار بريد تو حالت پرواز (flight mode) و در بياين
تا جایی که میدونم برنامه ی خوده گوشی یعنی گوگل مپ انلاین هست و افلاین نمیشه پیدا کنه ولی برنامه هایی باید باشه که افلاین رو هم ساپورت کنه (فکر میکنم مثل maverick)نقل قول:
من هر 3 گزینه رو فعال کردم
یعنی امکان نداره بدون وصل شدن به اینترنت با GPS کار کرد؟
سلام دوستان
من با شارژ همراه اول مشکل دارم
وقتی کد شارژ رو میزنم قبول نمیکنه مینویسه: Rejected
MMI Code Started
:18:
دوستان راه دیگه ای برای شارژ سیم کارت نیست؟(مثلا با اس ام اس):19:
شارژم تموم شده :37:
با سلامنقل قول:
با شماره 444 تماس بگیر.
سپاسگذارم.
سلام به دوستان من مدتیه با یه مشکل دست و پنجه نرم می کنم
گوشی من اس ام اس فارسی نمیخونه یعنی به صورت مربع نشون میده راه حلش چیه
راستی یه سوال دیگه مگه گوشی گلاکسی اس 512 رم نداره مال من 341 نوشته برای چی گوشیه من اصلیه؟
سلام.رام فعلی گوشیت چیه؟الان بهترین رام با ساپورت کامل فارسی 2.2.1 jpjpm هست ,البته کاستوم رام بر پایه 2.3.3 هم هست که فارسی ساپورت کنن ولی به خوبی jpjpm نمیشن.نقل قول:
دوست عزیز ,رم گلکسی 512 هست ولی همشو که در اختیارت نمیزاره.یه مقدارش در اختیار فایلهای سیستمیه و یک مقدار هم توسط برنامه های در حال اجرا اشغال میشه و مقداری هم خالیه(که با یه برنامه تسک منیجر خوب میشه فضای خالی رو بیشتر کرد).
اگه سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمک کنم:10: