میشه بیشتر توضیح بدبد. ممنون.نقل قول:
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدبد. ممنون.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 1 مگ نامحدود دارم و هزینه شارژ ماهیانه هم 82000 تومان هست و سر هر ماه همین 82000 تومان رو باید پرداخت کنید و هزینه اضافیه دیگه ای هم نداره خیالت راحت خود من حدود 5 ماهه که از این سرویس دارم استفاده میکنم سرعت دانودش هم اگه 5 آنتن پر داشته باشی همش روی 128 هستش
سقف هم میگن داره ولی من که تا الان به سقفش نرسیدم بالاترین مصرفم هم 172 گیگ بوده که بازم توی لیست سیاه نرفتم یکی از دوستان من هم داره که برای کافی نت گرفته در ماه حدود 300 گیگ استفاده میکنه و مشکی نداره خیالت راحت باشه اون سقف رو میگن که زیاد استفاده نکنی:31:
بازم اگه سوالی بود در خدمت هستم :46:
سلام دوستان.
من 128 دارم میخوام تغییرش بدم ولی توسایت ایرانسل که میرم میگه امکانپذیر نیست. باید چکار کنم؟
شما باید وارد حساب کاربریت بشی بعد بری تو طرح تعرفه اونجا باید بری توی انتقال به یک طرح تعرفه دیگر و هر سرعتی که میخوای رو میتونی انتخاب کنی تا از سر ماه برات منظور بشه :46:نقل قول:
دوست عزیز گفتم که ! میگه امکانپذیر نیست. تمام این کارهایی رو که گفتی انجام داده بودم.نقل قول:
آقا دمت گرم امیدوارم کردی !! آخه تو سایت ایرانسل وقتی میخوای ثبت نام کنی یه فاکتور مجازی برات درست میکنه که هزینه هاش رو ببینی ..وقتی می زنی وایمکس 1 مگابیت بجای 82000 میزنه 114000 تومان !! همین باعث شد که قاطی کنم !نقل قول:
حالا شما راضی هستی از سرویس ؟ مشکل باهاش نداری ؟
در ضمن یه سئوال دیگه که اگه لطف کنی بگی ممنون میشم . این قضیه سقف اعتبار که تایین می کنند چیه ؟ از شما هم چیزی گرفتن ؟ و اینکه چقدر طول کشید تا برات نصب کنند ؟
باز هم ممنون از کمکت اگه اینارو هم جواب بدی عالی میشه :11:
سلام دوستان
من می خوام واسه یکی از اقوام وایمکس بگیرم طرف فقط یک ماه اینجاست چه سرویسی باید براش بگیرم؟اعتباری ؟ دائمی؟...
سوال دوم این که مودم wifi دو مدل داره کدومش بهتره؟ پست های قبلی رو دیدم اما متوجه نشدم آخرش چه فرقی دارن
سوال سوم شنیدم مودم های وای فای هنگ می کنند درسته؟
سوال چهارم واسه ثبت نام کدوم راه بهتره؟ تماس تلفنی؟ سایت؟ نمایندگی ها؟
ممنون
بچه ها من الان بخوام تست سرعت بگیرم ببینم دقیق سرعتم چقدره چیکار باید بکنم؟
من هم این سوال رو دارم :
سوال چهارم واسه ثبت نام کدوم راه بهتره؟ تماس تلفنی؟ سایت؟ نمایندگی ها؟
ممنون
speedtest.netنقل قول:
سلام. اگر به صورت کاربر خانگی 128 رو گرفتی الان نمی تونی اون رو به 256 ارتقا بدی. باید بری تو قسمت تغییر تعرفه و حساب فعلی رو به 128 آزاد تغییر بدی تا مجبور نباشی هر ماه پول بریزی. بعد باید یک حساب جدید شرکتی با سرعت بالاتر ثبت نام کنی (به صورت مودم اشتراکی). یعنی از همون مودم قبلی با یه اکانت جدید استفاده کنی. من خودم همین کار رو کردم.نقل قول:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
نقل قول:
سایت از همه راحت تره.