نقل قول:
سلام دوست عزیز من هم میخوام 3140 رو بخرم تا الان که دیدم و جستجو کردم هیچ ایرادی ندارد
و موندم چیزی بهتر از این هم وجود داره؟
تا الان که دیدم خیلی عالی بود وهم ارزان و g62 هم خیلی کم یاب شده
3140 انتخاب خوبی است برای شما
نقل قول:
سلام دوست عزیز من هم میخوام 3140 رو بخرم تا الان که دیدم و جستجو کردم هیچ ایرادی ندارد
و موندم چیزی بهتر از این هم وجود داره؟
تا الان که دیدم خیلی عالی بود وهم ارزان و g62 هم خیلی کم یاب شده
3140 انتخاب خوبی است برای شما
با این کانفیگ و دیزاین واقعا زیبا تو قیمت خودش و حتی 200 تومن بالاتر کاملا بی رقیبه .نقل قول:
سپاس :10:
من 2روز پیش از علائدین 740 تومن با گارانتی سازگار ارقام اینو خریدم:
َAcer Aspire 5742G
CPU : Intel Core i3 370M@ 2.40GHz , 3MB L3 Cache
Memory : DDRIII 4GB 1333MHz - Dual Channel
Hard Disk Capacity : 500GB SATA 5400RPM
Graphic : Nvidia GeForce GT 420M 1GB
Optical Drive : Dual Layer Multi Burner Drive - DVD-RW
Display : 15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Battery : 6Cell 48Wh - Up to 3 hours
(کارت گرافیکش بیسته بیست...)
اینم لینک پستی از یکی دیگه از دوستان که همین مدلو خریده و نظرشو درباره صفحه نمایش و صدا و ... گفته: (حتما بخونید)
کد:
مقایسه کارت گرافیکارو ببینید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5684246&postcount=81
NVIDIA GeForce GT 420M رتبه 76 از بهترین کارت گرافیک های جهان(روی لپ تاپ)
ATI Mobility Radeon HD 550v رتبه 80 از بهترین کارت گرافیک های جهان(روی لپ تاپ)
ATI Mobility Radeon HD 5470 رتبه 124 از بهترین کارت گرافیک های جهان(روی لپ تاپ)
این اطلاعات از سایت معتبرنوشتم که توو این سایت بهترین کارت گرافیک های حال حاضر جهان لپ تاپ هارو مقایسه کرده بر اساس تست هایی که نتایجشونم گفته.که هرچی عدد رده بندی کمتر باشه بهتره یعنی گیفورس 420 کارتش عالیه.کد:http://www.notebookcheck.net
اینم لینکش:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مبارکتون باشه ...نقل قول:
آپشن واقعا مقرون به صرفه ایست...
قیمتش که دیجی کالا بالاتر از مراکز خرید هست ... (توصیه میشه حضوری خرید کنید)نقل قول:
گارانتیشون هم اگه مدت زمان مناسب برای تعویض داشته باشه خوبه
من دنبال يه لپتاپ 12 يا 13 اينچي هستم (كوچيكتر بكارم نمياد). يدونه 15.6 سوني خونه دارم كه همه زار و زندگيم بهش وصله تقريبا ديگه نميشه بهش گفت لپتاپ، ميخوام يه لپتاپ سبكتر و كوچكتر بگيرم كه بتونم همه جا با خودم ببرم. قيمت حداكثر ميتونم 700 جور كنم و البته هرچه كمتر خوب بهتر. asus eee pc 1201n مورد خوبيه كه انگار تو بازار نيست. lenovo ideapad s12 هم بررسي كردم خوبه ولي يكم ضعيفه. msi هم ديدم ولي قيمتاش بالا بود. دوستان اگر موردي هست لطفا پيشنهاد كنيد .
G62 - A11 هم انتخاب خوبیه با کانفیگ :
پردازنده: Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 2GB DDR3
هارد دیسک: 320GB 7200RPM
کارت گرافیک: Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
باتری 6 سلولی - DOS
وزن 2.5 کیلوگرم
اینو من 570 تومان قیمت دارم که با این مشخصات بهترین انتخاب زیر 600 تومان هست.
سلام دوستان
بهترین لب تاپهای پیشنهادی تا حداکثر قیمت یک میلیون و با هارد و بخصوص باطری خیلی خوب و از نظر کارت گرافیک و سی پی یو و رم مناسب رو میشه بهم بگین. بیشتر واسه نمایش کارهای گرافیکی انجام شده و مختصر کار با فتوشاپ و تری دی مکس می خوام.
دوستان سلام
اطلاعات کامل و تخصصی رو می خواستم از مدل سونی VPCEB1RGX/BI
در مقایسه با Dell Vostro 1510 البته dell رو دارم اما راجع به سونی در جریان نیستم
سرچ هم می کنم اثری از برسی تخصصی نیست!
از سیستم عامل (64 بیتی؟ و تفاوتش ) گرفته تا سخت افزار ها ممنون
فوریه!
والا صبح فرستادم پسرخالم بره قیمت بگیره گفت 1,030,000 تو پایتخت و بقیه کاراشم حدودا با بیرون یکیه ولی 3140 نمیدونم چرا 80000 تومن ارزونتر هستنقل قول:
در مورد گارنتیشم نوشته که تا 48 ساعت پس میگیرن تا یک ماه هر مشکلی وجود داشت تعویض میکنن و تا یک سال تعمیر رایگان انجام میدن