آره کرجم. نه خونه لازم ندارم...نقل قول:
نصف فامیلام اونجان :دی بعضی موقع ها که کلاس ها پشت هم هست میرم اونجا :دی
Printable View
آره کرجم. نه خونه لازم ندارم...نقل قول:
نصف فامیلام اونجان :دی بعضی موقع ها که کلاس ها پشت هم هست میرم اونجا :دی
سلام به همگي دلم واسه همتون تنگ شده بود دوستان واقعا قدر اين دايل آپ بدونيد انصافا سرعتش خوبه من كه شهرستان بودم با 30 وصل ميشدم الان ميدونم سرعت 56 يعني چي!!! راستي منم رفتم دانشگاه ازد مكانيك قزوين گرايش جامدات (كارشناسي!) صبح رفتم ثبت نام كردم اولش خيلي استرس داشتم ولي وقتي وارد دانشگاه شدم خيلي ساده ثبت نام كردم انصافا اگه يه بچه ابتدايي هم ميرفت قزوين ميتونست بدون كوچكترين مشكلي ثبت نام كنه(البته اگه مدارك داشته باشه!!) همين كه وارد دانشگاه ميشي هر 10 متر! تابلو هست كه بهت نشون ميده واسه ثبت نام بايد كجا بري واقعا دمشون گرم همه مراحل روي نظم بود و هيچ مشكلي پيش نيومد برخورد مسولينش هم عالي بود اصلا نيازي نبود از كسي بپرسي الان بايد كجا برم چي كار كنم همه چي روي نظم بود فقط كافيه مدارك ببريد همين !
سلام امير جون چطوري همه كه مثل خودت نيستن ساعت 21 بخوابن 6 بيدار شن:31:نقل قول:
فکر کنم الان کسي بيدار نباشه جواب بده
1- نميدونم
2- به دانشگاه بستگي داره مثلا دانشگاه قزوين دوتا بانك داره:31:
اصل مدرك پيش يا گواهي موقت 2تا كپي اگه پيش داري ديگه ديپلم لازم نيست و بلعكس اگه ديپلم داري ديگه پيش لازم نيست!نقل قول:
اصل مدرک پيش دانشگاهي +کپي(چند تا کپي؟؟؟)
اصل مدرک پايان سال سوم(مدرک ديپلم)+کپي(چند تا کپي)
کارنامه سال پيش دانشگاهي +پکي(چند تاکپي؟؟)
ريز نمرات 3 سال دبيرستان +کپي (چند تا؟؟)
كارنامه هم نميخواد فقط ريز نمرات ميخواد + 2تا كپي كه اگه مدرك پيش ببري بايد ريزنمرات پيش ببري و اگه ديپلم ببري ريز نمرات متوسطه لازمه!
اگه اصل مدرك پيش يا ديپلم نداري بايد چك ببري كه مبلغ اكثر دانشگاه ها 500 تومنه ولي دانشگاه قزوين 750 تومن گرفت:18:نقل قول:
چک 5 ميليون ريالي بابت عدم تحويل گواهي اصلي
6تا كافيه ولي اينجوري هم ضرري نداره:46:نقل قول:
12 قطعه عکس پشت نويسي شده(محض احتياط زياد ميبرم)
همه مدارك يادت رفت خودكار يادت نره كه تو دانشگاه ارزشش از هرچي كه فكر كني بشتره:31:نقل قول:
خودکار جهت عدم گدايي خودکار از ديگران
تو كه 8 ميري 1 ساعت زودتر بري خيلي شلوغ نميشه سعي كن 5 به 7 دانشگاه باشي ثبت نام از ساعت 7 شروع ميشه بعد 7 اكثرا شلوغ ميشه! اگه مدارك همرات باشه بستگي به ترافيك دانشگاه!:31: داره ولي 100% يه روزه تمومهنقل قول:
-ساعت 8 صبح نفر اول اونجا باشم چه قدر کارم راه ميفته؟؟چه قدر طول ميکشه؟؟
به ما كه گفتن بريد جمعه(هفته بعد!) بياييد واسه آشنايي با دانشگاه و برنامه ترم و احتمالا كارت دانشجويي!نقل قول:
6-کارت دانشجويي به من که نميخوام واحد بردارم ميدن؟؟همين فردا ميدن يا بايد يه روز ديگه هم پاشيم اين همه راه بريم واسه کارت دانشجويي؟؟
بچه هاي دانشگاه قزوين اگه مشكل مالي داريد اصلا نگران نباشيد فقط اگه يه خورده (خيلي كوچولو!!!) زبون داشته باشيد حله!!! فقط كافيه شهريه ثابت + 55 تومن بديد خيلي راحت ميتونيد بقيشو چك بديد به تاريخ 30 آبان(راستي آبان 30 روزه يا 29 روز!!!)نقل قول:
7- ديگه چي به ذهنتون ميرسه؟؟
وظيفست داداش:11:نقل قول:
8-ممنون که وقت گذاشتين
جناب samone نميدونم مشكلت با دانشگاه آزاد چيه؟؟؟ ولي حرفات اصلا منطقي نيست خودت بعدن پستهاي خودتو بخوني ميفهمي چي ميگم كلا با خودت هم مشكل داري ! براي مثال تو اين پستت گفتي اطلاعات غلط نده در صورتي كه خودت اطلاعات غلط ميدي اينم مدركش!
خوب دوست عزيزمون(siafu) جوابتو دادنقل قول:
محض اطلاعت استادهای دانشگاه سراسری تهران کمتر پیش می اید بیشتر از یک دانشگاه تدریس کنند.
این همه اطلاعات غلط نده .
قبلا فقط دو سه تا بودند توی علوم تحقیقات و تهران مرکز که اونها هم متاسفانه فراریدند و رفتند ارشد آزاد تدریس می کنند .
نقل قول:
دکتر میبدی: رئیس دانشکده برق، کامپیوتر قزوین
کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7_%D9%85% DB%8C%D8%A8%D8%AF%DB%8C
کد:
http://qiau.ac.ir/teacher/teacher.aspx?number=24953
کد:
http://qiau.ac.ir/teacher/teacher.aspx?number=24953
خوب این هم امیر کبیر درس میده هم قزوین
دکتر موسی خانی که رئیس دانشگاه هست و دانشگاه تهران درس میده
برای صنایع اقای سلماسی و شوندی که از اساتید شریف هستند قزوینم تدریس میکن
دکتر حقیقت هم اگه اشتباه نکنم شریف درس میده و جزوات کامپیوترش معروفه
خیلی ممنوننقل قول:
بچم خوابه : دی
سلام دوستان
من دانشگاه تهران مرکز نرم افزار قبول شدم و ثبت نام کردم ولی تو این چند روز یواش یواش دارم پشیمون میشم که چرا تهران مرکز وضعیت اطلاع رسانی که افتضاح یه شماره تلفون درست درمون نداره سایت که مال یه قرن پیشه تو ثبت نام حتی اون پرینت انخاب واحد که پول واحدا هست رو هم ندادن خودم با ماشین حساب حساب کردم رفتم بانک دادم اونم بیرون دانشگاه اصلا هیچی اینجا معلوم نیست
بدم که دانشکده هاش جداست و دانشکده فنی تاسیسش 86 هست البته از قبل از اینا بوده ولی 86 به این محل جدید انتقال دادن !!
از لحاظ استادم که همه از دم دکترا هاش از علوم تحقیقاته یه دونه سراسری نداره
درکل اصلا باهاش حال نکردم حالا چیکار کنم میشه انقالی گرفت به قزوین یا جاهای دیگه ؟؟؟؟؟
پسرا دقت كردين تاپيك رفت تو باقاليا ؟؟
بس كنين ديگه مثلا شما دانشجوفيد اين حرفا چيه ؟؟
من این ترم از تهران مرکز فارغ التحصیل شدم(نرم افزار)نقل قول:
بهت تسلیت میگم... استادا افتضاح... البته تک و توک استاد خوب هم پیدا میشه که شانس داشته باشی تو 4 سال 2-3 تاش به پستت بخورن. اطلاع رسانی زیره صفر. سطح علمی زیره صفر. کلا رو دانشگاه حساب نکن فقط رو خودت حساب کن. دانشگاه رو فقط برا مدرکش روش حساب کن. به خودت نجنبی بیسواد میایی بیرون آخرش هم هیچی نمیشی. من یکی از دوستام آخرش رفت تو عینک سازی کار کرد یکی دیگشون هم تو گیشه بانک!
اگه انتفالی تونستی بگیری شک نکن برو! مخصوصا به قزوین.
دانشکده هاش هم اینور اونور تهرانه. تربیت بدنی باید بری شهرک غرب. ساختمون مرکزی کارت بیوفته باید بری اسکندری.
به نظرم افتضاح ترین واحد دانشگاه آزاده
دوستان من دو روز پيش ثبت نام كردم تموم شد فرم انتخاب واحد هم بهم دادن اما يه مشكلي هست. بهم گفتن 1 مهر بيايد دانشگاه ببينيد نيمسال اولي هستيد يا نيمسال دومي (بهمن ماه ). اين ديگه چه صيغه ايه ؟ چطور مشخص ميكنن كي نيمسال اوليه كي نيمسال دومي ؟
ممنون بابت توضیحنقل قول:
خب حالا که میگید دانشگاه غیر انتفاعی ازآزاد بهتره ،نظرتون در مورد مجتمع های فنی چیه؟
مثلا" رشته گرافیک متمع فنی
مسخره بازی در نیارید دیگه.
در ضمن مطمئن باش که به زودی بن میشی.من که گزارش دادم
اینجا خانواده رد میشه