دوست عزیز به نظر من مشکل باید از رم باشه رم شما 512 هست فکر کنم خیلی کم باشه برای بالا اوردن ویندوز7نقل قول:
و همچنین احتمال داره ویندوزی که داری نصب میکنی مشکل داشته باشه
Printable View
دوست عزیز به نظر من مشکل باید از رم باشه رم شما 512 هست فکر کنم خیلی کم باشه برای بالا اوردن ویندوز7نقل قول:
و همچنین احتمال داره ویندوزی که داری نصب میکنی مشکل داشته باشه
سلام دوستان
من یه لب تاپ eee asus 1101HA دارم
رم:2 گیگ
cpu :1.33
من وقتی خریدمش یه ویندوز سون starter روش بود و الان از یکی پرسیدم میگه که نمیشه عوضش کرد و فعلا یکی از مشکلایی که ازش کشف کردم اینه که نمیشه بک گراندش رو عوش کرد...طرف میگفت که چون لب تاپ دانش آموزی هست یه ویندوز سبک گذاشتن روش...ولی من نمیفهمم رم و سی پی یوی من پایینه که نمیتونه سون رو قبول کنه؟
ممنون
نیلی
سلام
cpu شما دو هسته ایه
به نظر من راحت می تونین سون ultimate روش نصب کنید
هیچ مشکلی نداره
من خودم روی لپتاپ با cpu intel celeron 1.8 نصب کردم راحت جواب داد
والا ما كه همون نسخه n رو نصب كرديم اون فايل مايكروسافتم روش ريختيم هم خيلي راحت اكتيو شد هم هر روز اتوماتيك آبديت ميشود هيچ مشكلي هم با ويندوز ندارم ..
سلام...
ویندوز جدید نصب کنیم ، تکلیف آپدیت هایی که کردیم چی میشه ؟ از نوع باید دانلود کنیم ؟ برنامه یا پوشه ای هست که بعد از نصب ویندوز کپی یا نصب کنیم که آپدیت هارو برگردونه ؟ (مثل برنامه هایی که از درایورها Backup میگیرن)
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر:11:
سلام
set up back up توی Action center چیه ؟
(من صفر کیلومترم )
طرفی که این حرفو زده چیزی حالیش نبوده . من خودم هم نت بوک دارم. ویندوزش اول استارتر بود و خیلی از قابلیت هاش به خاطر اینکه سبک باشه وجود نداشت. مثل همین عوض کردن بک گراند و غیره... بعد ویندوش رو عوض کردن و Ultimate روش نصب کردم. البته بعد از نصب باید بعضی از سرویس ها رو غیر فعال کنی چون سنگین تر از starter است.نقل قول:
اگر سرعت برات مهمه همون نسخه ی استارتر رو دست نزن. اگر هم دوست داری که ultimate نصب کنی مشکلی نداری.
فقط قبل از نصب هر نسخه ای اول از ویندوز اصلی خودت یک بک آپ بگیر. هم از طریق خود ویندوز و هم از طریق اون 5 تا دی وی دی که توسط برنامه ایسوس میگیری. با این کار یک راه برگشتی براتون باقی میمونه.
با سلام
بنده ویندوز سون نسخه جدیدش رو همین امروز خریدم ولی نرم افزارهای قدیمی توش اجرا نمیشن . شما
راهی بلدید که نرم افزارها رو اجرا کنم ؟ خیلی ضروریه خواهشا یه کم زودتر جواب بدید . :19::45::37::42: اگه اسم نرم افزار رو هم بخواید بدونید "نورالجنان " و . . . .
سلام.نقل قول:
همونطور که از اسمش مشخصه برای تهیه فایل پشتیبان از تنظیمات ویندوز و فایلها و پوشه هاست.
حتی میتونید از کل ویندوز فایل پشتیبان تهیه کنید .(Image)
سلام.نقل قول:
روی فایل مورد نطر کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.
به برگه Compatibility رفته و یکی از ویندوزهای قدیمی تر را انتخاب کنید.
دوستان .....
یک نفر آدم نا وارد رو ویندوز 7 من یه فارسی ساز کوفتی نصب کرده....
تو ورد و یاهو فارسیم مربع هست!
راهش چیه؟