واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
Printable View
واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
نشد كه نشد.هيچ كي نمي خره.بعد يه سوال:من قيمتو زدم 100000 ولي نوشت 500000!چرا؟Input رو كه زدم و قيمتو وارد كردم هميشه قيمتو خودش بالاتر مينويسه.
شمل لول چندی ؟نقل قول:
منم بعد از مدتی دوباره شروع کردم بازی کنم
راستی من لول 27 هارد مود بعد از کلی کشتن مب 20 میلیون جمع کردم
کسی که مثلا لول 7 میگه واسه هر لول 100 میلیون میده تا کسی لول اون رو بالا ببره
این پول رو از کجا اورده ؟
من لول 18 هستم.
راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه!
اینا قبلا یه کراکتر lvl +58 دارن و با اون فارم کردن و پول درآوردن. تو لول های پایین پول درآوردن خیلی سخته.حتما باید یه war یا orc لول بالا داشته باشی واسه شروع.نقل قول:
این پول رو از کجا اورده ؟ _________________
==================
می بینم که به پگان ها حال اساسی دادن. عجب اسکیلیه این Fire Thorn
امروز با یه پگان رفتم Duo فقط موب های purple می کشتیم ! خیلی هم سریع ! دیگه مثل اینکه Rec pagan ها بهتر از گارد ها تانک می کنن.
منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟نقل قول:
کسی نمی خره یعنی اینکه آیتم شما خیلی بدرد بخور نیست ! یا اینکه هنوز کسی که اون آیتم رو نیاز داره آیتم شما رو ندیده که بخره ...نقل قول:
اینو بخون :
[PHP]http://wiki.aeriagames.com/shaiya/index.php?title=Auction_House[/PHP]یه قیمت مینیمم می ذاری که اگه کسی خواست bid بزنه و منتظر بمونه تا مدت حراج شما تموم بشه و در صورتی که کسی bid بالاتری نزنه مال اون می شه. یه قیمت buy now هست که برای اینکه بتونه آیتمت رو همون لحظه بخره باید بپردازه . این دو قیمت باید یه فاصله ای داشته باشن . اگه رعایت نکنی خودش تصحیح می کنه .
چه گیری دادی . اون آیتم رو بخاطر تو خریدم که بهت بدم ! برای ما که لول بالا داریم این قیمت ها اصلا چیزی نیست . پول مول خواستید بگید که بهتون کمک کنیم .نقل قول:
راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه!
اون شخص ممکنه یه 10 دلار از کارت اعتباریش خرج کنه و یه آیتم پولی بخره مثل op بعد بفروشش به گلد و در نتیجه 1.5 بیلیون پول داشته باشه :دینقل قول:
این پول رو از کجا اورده ؟
فروش رفت!خيلي گلي!
امروز ساعت7 در AH همديگرو ميبينيم.
اسم من KingVisage هستش.
قرارمون هم پايين همون نردبوني كه طبقه بالاش پرتال دارك ها هستش.
2 تا راه برای انتقال گولد بین دو تا کراکتر خودت داری :نقل قول:
منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟
1-یه دوست بهت کمک کنه و پول رو بدی به دوستت و با کراکتر دیگه بیای پس بگیری.
2-بری iris و GoldBar بخری، بزاری WH و با کراکتر دیگه برداری و NPC کنی.
میشه من با دو کامپیوتر وارد یک اکانت شم و با هر دو کاراکتر بازی کنم و بینشون پول انتقال بدم؟نقل قول: