کسی از این سرویسهای نامحدود گرفته ببینه چطوره؟ تا اولش هست و ضریب اشتراک 1 به 10 نشده خوبه ها :31:
Printable View
کسی از این سرویسهای نامحدود گرفته ببینه چطوره؟ تا اولش هست و ضریب اشتراک 1 به 10 نشده خوبه ها :31:
کدوم سرویسای نامحدود.چه شرکتی.سایت داره بدی؟نقل قول:
والا من ظهر تو سایت پارس انلان دیدم که نوشته سرویس 256 نامحدود 14500. اما بعد فهمیدم که فقط تو سایت اینو نوشتن و در اصل نامحدود ارائه نمیدن:18:نقل قول:
نقل قول:به من میگن فقط شهرک آرین این مشکلو داره!!! کسی از شهرک آرین هست بگه اونم مشکل داره یا نه؟نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من با دیتا نت کار میکردم خط من ۵۱۲ بود و محدود کار میکردم ولی کیفیت افتضاح بود و DC فراوان .
آخرین دسته گلشون هم این بود که به مرکز مخابرات به اشتباه گزارش دادن که خط من جم کنن!
خلاصه تصمیم گرفتم که از جای دیگه خط بگیرم .
مرکز من مدرس هست و چون استفاده من بیشتر ویدئو چت با بستگان هست برام کیفیت و عدم قطعی خیلی مهمه . خیلی ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن.
روز خوبی داشته باشید.
والا تا اونجایی که من فهمیدم مثله اینکخ پارس آنلاین بدکش نیست.البته نمایندگی اصلیش که توی عفیف آباد هست.نقل قول:
اینترنت به مدت 3 4 ساعت قطع بود.
البته باید بگویم که یا مشکل از مخابرات فارس بود و یا از خود شرکد ارائه دهنده.
مرکز اینترنت: همیارنت
ارانیک=:2:نقل قول:
اراکس نماینده پارس انلاینه(اولیایی)
نقل قول:نقل قول:آراکس نماینده پارس هست و سرعتش هم همونه حتی جدیدا یکی از بچه ها گرفته بود از پارس هم کمتر بسته بودن براشنقل قول:
توی قدوسی هم هست کنار اوامهر که نماینده اسیاتکه
ارم نتی ها قطعین؟
من که قطعم