درود به کاسپر کاران عزیز
کلید های جدید تمامی محصولات جدید را تازه از تنور براتون آپلود کردم داغ داغ
فقط فایل فشرده رمز داره که باید پسورد بش بدین
اینم لینک دانلود
کد:http://rezabatista.blogfa.com/cat-56.aspx
Printable View
درود به کاسپر کاران عزیز
کلید های جدید تمامی محصولات جدید را تازه از تنور براتون آپلود کردم داغ داغ
فقط فایل فشرده رمز داره که باید پسورد بش بدین
اینم لینک دانلود
کد:http://rezabatista.blogfa.com/cat-56.aspx
سلام من یه چند ماهی میشه که kaspersky رو فعال نکرده بودم الان می خوام فعال کنم key ها رو نمی دونم کجا بزنم ؟
چیکار بایستی بکنم ؟
مشکل حل شد /.:31:نقل قول:
یعنی یافتم !:27:
لطفا سوال تکراری نکنید صفحه اول و تاپیک رو بخونید همه چیز توضیح داده شده در ادامه فقط کلید ها و کرک های جدید بررسی شوند
با سلام
همون طور که میدونیم در صورت استفاده از کلیدهای روز وب سایتی مثل :، در واقع نسخه کسپرسکی مورد استفاده ما هیچ تفاوتی با نسخه اریجینال نخواهد داشت ، سوالی که من از اساتید داشتم این هست که آیا "تریال رسیتر" هم دقیقا عملکردی مشابه روش بالا (استفاده از کی ها) داره یا در کارایی کسپرسکی تفاوتی به وجود میاد ؟کد:www.kavkiskey.org
و اگر و تنها اگر این دو روش هیچ فرقی با هم ندارند پس اصولا ضرورت وجود سایتی مثل :برای چیه ؟کد:www.kavkiskey.org
با تشکر
بله با تریال رسیتر هم دقیقا کارایی با کلید ها میشه مثل این میشه که شما داری از کلید آزمایشی 30 روزه و تبلیقاتی کسپر استفاده میکنی که خوب البته پیغامی میده که شما دارید تریال استفتده میکنی و میگه که نسخه اصلی رو بخرید ولی خوب شما دقیقا میتونید به سرورشون وصل بشی و آپدیت کنی و از تمام امکانات برنامه مثل حالت معمولی استفاده کنی
این سایت هم برای افرادی هست که بخوان از کلید استفاده کننو اینکه برای همه نسخه های این برنامه مثلا از kav7 تا الان رو ساپورت میکنه
سلام
دوستان عزیز توجه داشته باشید که یک محصول امنیتی در زمان آزمایشی یا همون تریال باید بتونه نظر کاربران رو برای استفاده دائم جلب
کنه ، وقتی شما یک محصول امنیتی رو بصورت تریال فعال میکنید درون اون برنامه فایلهایی وجود داره که وقتی به سرورهای اون شرکت
وصل میشید برای آپدیت کردن اونها سیستم شما رو بررسی میکنن و اجازه آپدیت رو به شما میدن ، بعد از اتمام این دوره اون فایلها از بین
میرن ، در واقع این ریستر ها همون فایلها رو درون برنامه به وجود میارن تا سرورهای اون شرکت محصول شما رو قانونی فرض کنن
ریستر ها با به وجود آوردن یک کلید به ظاهر قانونی و بدون دستکاری در ساختار کلی محصول برای شما اجازه آپدیت میگیرن و تنها ایراد اونا
اینه که گاهی روش ایجاد این شرایط توسط شرکت مربوطه شناخته میشه و عملکردشون بلوکه میشه .
اقای رضا باتیستا از کلیدهای کاسپرتون متشکرم. لطفا ادامه بدید.
اگر عملکرد اش بلوکه بشه بعدا میشه از بلوکه در آوردش..؟ و یا کی بهش داد..؟نقل قول:
نقل قول:
اگر عملکرد اش بلوکه بشه بعدا میشه از بلوکه در آوردش..؟ و یا کی بهش داد..؟
سلام
بله میشه ، با ورژن جدید ریستر و یا با دادن کی .